Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Μερικές λεπτομέρειες για τον 3ο κύκλο!!! (Τρομερά ενδιαφέρον και με πολύ λίγα Spoilers)




Ο κόσμος του "The Walking Dead" πρόκειται να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος στον 3ο κύκλο.
Στον επόμενο κύκλο το μεγαλύτερο μέρος της δράσης μετακινείται από την φάρμα στην φυλακή, όπου η ιστορία Governor-Michonne θα ξεδιπλωθεί. Ο παραγωγός Glen Mazzara παρομοιάζει την ακατάβλητη δόμησή της με "κλουβί για καρχαρίες". Είπε στο The Wrap:

"Η ίδια η φυλακή θα αποτελεί έναν απειλητικό, κακόβουλο χαρακτήρα. Θα είναι μια πρόκληση να ζήσουν στη φυλακή. Και πιστεύω ότι έχουμε πράγματι τη δυνατότητα να βγάλουμε μια μεγάλη ιστορία από αυτή. Έτσι δεν θα νιώθουν σαν να είναι σε μία ασφαλή γωνιά κρατώντας τους χαρακτήρες μας μακριά από την κεντρική δράση. Η ζωή στη φυλακή είναι η ζωή σε ένα κλουβί για καρχαρίες."


Όσο για τον Governor, ο Mazzara λέει ότι οι fans δεν θα περιμένουν πολύ για την άφιξή του. Ενώ ο χαρακτήρας είναι σχεδόν απόλυτα κακοποιός, ο Μαζάρας υπόσχεται έναν πολυδιάστατο ανταγωνιστή:

"Μας ενδιαφέρει να αποκτήσουμε έναν πολύπλοκο, διαφοροποιημένο, πολυδιάστατο χαρακτήρα. Δεν θα είναι απλά ένας κακοποιός που διαπράττει κάποια διαβολική πράξη σε κάθε σκηνή. Αυτό είναι πάρα πολύ καρτουνίστικο για αυτό που θέλουμε εδώ. Θέλουμε αυτόν τον χαρακτήρα να τον αισθάνονται σαν πραγματικό και ανθρώπινο και πλήρως ανεπτυγμένο όσο το δυνατόν περισσότερο. [..] Το story Governor-Michonne-Woodbury-Φυλακή το βλέπουμε ως κάτι μακροχρόνιο."

Ερωτώμενος για το τέλος του "The Walking Dead" είπε:

Είναι κάτι που το σκέφτομαι μανιωδώς. Υπάρχει ένα στοιχείο σε αυτήν τη σειρά, όπου το κοινό θέλει να μάθει, "Και μετά; Τι θα συμβεί στη συνέχεια;" Ωστόσο, δεν είναι μια σειρά που βασίζεται σε κάτι το αποκαλυπτικό. Πρόκειται για μια σειρά όπου βασίζεται στη δράση των χαρακτήρων. 
Όταν κοιτάζω πιθανές καταλήξεις, ειλικρινά ενδιαφέρομαι για την εύρεση νέου εδάφους και ένα νέο είδος τελειωμού, ένα τέλος που να προκαλεί έκπληξη, όπου κανείς δεν το έκανε ποτέ πριν, κάτι που κανείς δεν έχει ποτέ σκεφτεί.

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-season-3-details-malevolent-prison-governor-introduction/

5 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να πώ πως δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν θα ακολουθήσουν το comic (σε σχέση με τα γεγονότα κατά σειρά) αυτόν τον κύκλο αν και από τη μικρή συνέντευξη μας έχουν δώσει αρκετά για να περιμένουμε από αυτόν (τον νέο) χαρακτήρα στη σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Απ' όσο ξέρω και απ ότι βλέπω ο Governor της σειράς με τον Governor του κόμικ θα είναι αρκετά διαφορετικός.. Υπέροχα.... Μάλλον αυτός κατά βάθος θα είναι καλός και κάποια στιγμή θα μας καταπλήξει με τις επιλογές του....για αυτό θα έγινε και η επιλογή αυτού του ηθοποιού.... Άρα ο πραγματικός κακός ποιος θα είναι; Ο Merle;


    2) Με χαροποιούν αυτά που λέει ο Μαζάρας για το τέλος της σειράς...... Δεν θα ήθελα με τίποτα όλα αυτά που βλέπω να ήταν ένα όνειρο του Rick όσο ήταν σε κόμμα και απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος, σε μία συνέντευξη ο Robert Kirkman είχε πεί πως το τέλος της σειράς/comic δεν θα είναι ένα όνειρο του Rick μετά από το κόμμα, οπότε αυτό μας καθησυχάζει κάπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=dPzi1s3E5lE
    season 3 sneak peek

    ΑπάντησηΔιαγραφή