Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Συνέντευξη της παραγωγού Gale Anne Hurd στο AMC


Εσείς τώρα κάνετε τα γυρίσματα για το επεισόδιο 3x03. Πως πάνε τα πράγματα;
Υπέροχα... Έχουμε κλείσει την πόλη (όπου γίνονται τα γυρίσματα), και έχουμε μερικές εκατοντάδες οπαδούς που έχουν περικυκλώσει την την πόλη. Κι έχουν κολλήσει γύρω της χωρίς να μπορούν να δουν κάτι, γι 'αυτό πρέπει να αναγνωρίσω την επιμονή τους.

Αυτός ο κύκλος είναι ο μεγαλύτερος προς το παρών, στα 16 επεισόδια. Τι είδους προκλήσεις παρουσιάζει ένας μεγαλύτερος κύκλος;
Είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος φέτος. Το πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε κάπως ψυχρότερο καιρό τον Μάιο και θα έχουμε ακόμα ψυχρότερο καιρό και πάλι τον Οκτώβριο. Η πρόκληση είναι η διατήρηση του ίδιου επιπέδου όπου προσδοκά το κοινό από εμάς, και σίγουρα πρόκειται να τα καταφέρουμε.

Υπάρχουν πολλές νέες τοποθεσίες και καινούργιοι χαρακτήρες σε αυτόν τον κύκλο, για ποιο είστε πιο ενθουσιασμένη;
Θα σας πω ότι αγαπούσα την φάρμα, αλλά είναι καλό που είμαστε εκτός τώρα. Και η αντίθεση μεταξύ τους (τα δύο βασικά set, η φυλακή και η πόλη Woodbury) σε αυτόν τον κύκλο είναι τόσο μεγάλη... Είμαστε στο στήσιμο αυτής της πρώτης κοινότητας που λειτουργικά είναι προ-zombie apocalypse. Πρόκειται να δούμε όχι μόνο τα πλεονεκτήματα του να στέκεται πάλι στα πόδια του ο πολιτισμός, αλλά επίσης και τις σκοτεινές δυνάμεις που δρουν σε κάτι που μπορεί να φαίνεται σαν ουτοπία.

Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του κύκλου γυρίστηκε σε soundstage με κλιματισμό. Είστε ανακουφισμένοι που δουλεύετε σε εσωτερικό χώρο ή σας λείπει το έξω;
Πριν από λίγες μέρες έγιναν κάποια γυρίσματα στο δάσος, το οποία είμαι βέβαια πως θα είναι πάντα ένα στοιχείο της σειράς. Και συναντήσαμε τσιμπούρια, διάφορα έντομα και γενικά για ακόμα μία φορά την άγρια ​​φύση, έτσι θυμηθήκαμε πολλά από τα δεινά του περασμένου κύκλου. Επίσης χτυπηθήκαμε από μία νεροποντή και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε το σετ... Αλλά οι κλιματιζόμενες σκηνές άρεσε πολύ τόσο από cast και από το συνεργείο. (Γέλια)

Αυτός είναι ο 3ος κύκλος. Τι κρατάει την σειρά τόσο φρέσκια και τρομακτική;
Είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθεί η ιστορία στο να την "οδηγούν" οι χαρακτήρες όσο το δυνατόν περισσότερο, διότι ο φόβο και η αίσθηση του κινδύνου έρχεται μόνο με τον προσδιορισμό των χαρακτήρων όταν βρίσκονται σε κίνδυνο.

Υπάρχουν πολλές ανθρώπινες απειλές σε αυτόν τον κύκλο, για τους οποίους μας είχατε προειδοποιήσει, αλλά τι γίνεται με τα ζόμπι;
 Προφανώς έχουμε την απόλυτα καλύτερη ομάδα μακιγιάζ στον πλανήτη, με επικεφαλής τον Greg Nicotero... Και κάθε χρονιά αναβαθμίζει το παιχνίδι του. Έτσι, δεν βλέπουμε  το ίδιο παλιό πράγμα. Σε αυτόν τον κύκλο, θα έχουμε ηλεκτρονικά χειριζόμενα σαν μαριονέτες ζόμπι και αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Οι βοηθητικοί ηθοποιοί που παίζουν τα ζόμπι έχουν βελτιώσει τις τεχνικές τους σε αυτούς τους τρεις κύκλους;
(τα ζόμπι) Όλο γίνονται καλύτερα και καλύτερα.... Είχαν πάει τρία χρόνο σε σχολή για ζόμπι και τώρα πρόκειται να αποφοιτήσουν από την σχολή.... ¨Όλοι οι Walkers μας έχουν μια ιστορία όπου ο κάθε ηθοποιός παρουσιάζει, το οποίο είναι, "Εντάξει, που δαγκώθηκα, ποιο μέρος του σώματός μου έχει την πληγή, και πόσο καιρό είμαι σε αυτήν την κατάσταση;" Και αυτό που καθορίζει αν ένα χέρι δεν λειτουργεί ή αν δαγκώθηκαν στο λαιμό, ίσως το κεφάλι τους να κρέμεται από τη μία πλευρά.

Σε έναν μήνα περίπου θα είστε καλεσμένοι για τρίτη φορά στο Comic-Con έτσι ώστε να δώσετε μια ματιά στους fans για αυτά που θα ακολουθήσουν στο The Walking Dead. Tι μπορούν να περιμένουν οι fans;
Θα θέλαμε να έχουμε μία ιδιαίτερη παρουσίαση για τους fans στο Comic-Con, ώστε να μπορούν να δουν ένα ξεχωριστό sneak peak του 3ου κύκλου πριν από όλους τους άλλους. Είναι ένα είδος ανταμοιβής που περιμένουν στην ουρά για να μπουν στην αίθουσα. Και εμείς φέτος θα φέρουμε το μεγαλύτερο κομμάτι από ποτέ του cast και των συντελεστών της σειράς . Και επίσης, διότι ξεκινήσαμε τα γυρίσματα πολύ νωρίτερα φέτος, η παρουσίαση θα περιέχει πολύ περισσότερο υλικό από ό,τι στα προηγούμενα.

Μάθαμε ότι δουλεύεται και σε μία άλλη σειρά με πειρατές. Καμιά ομοιότητα ανάμεσα στους πειρατές και τα ζόμπι;
Το θέμα με τους πειρατές είναι ότι είναι λίγο πιο εύκολο να σκοτωθούν, αλλά ταυτόχρονα δεν θα τους σταματήσει τίποτα και δεν αποθαρρύνονται εύκολα από τη στιγμή που έχουν τα μάτια τους στο έπαθλο.

Αλλά ποιος θα κέρδιζε σε μια μάχη ανάμεσά τους;
Πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί από το πόσα ζόμπι υπάρχουν και το πόσο γρήγορα (οι πειρατές) θα καταλάβουν ότι πρέπει να καταστρέψουν τον εγκέφαλο αλλιώς θα συνεχίσουν να έρχονται.


2 σχόλια:

  1. Αυτό με τους πειρατές δεν το κατάλαβα; Θα βάλουν πειρατές στο walking dead ή μιλάει για άλλη σειρά; Και αν ναι, ξέρετε ποια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mιλάει για μιά άλλη σειρά. Αν δεν κάνω λάθος (με λίγο search στο Internet) η σειρά θα λέγεται Port Royal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή