Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

3x04 "Killer Within" - Έρχεται το νέο επεισόδιο!!!!


Ο τίτλος αυτού του επεισοδίου θα μπορούσε να μεταφραστεί "Ο δολοφόνος εντός".... που να αναφέρετε άραγε; Ίσως στο άτομο που παρακολουθούσε την Carol; ....... Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ εγώ είναι πως σε αυτό το επεισόδιο μας περιμένουν πολλές ανατροπές και είμαι 99,99% σίγουρος πως το σερί των επικών επεισοδίων δεν θα σπάσει....  Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα να σας θυμίσουμε τους τρόπους που μπορείτε να δείτε το επεισόδιο.....


Όταν στην Ελλάδα η ώρα είναι 4:00 π.μ. θα προβάλετε το επεισόδιο στις Η.Π.Α. από το κανάλι AMC. (Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε με live streaming το κανάλι AMC). Αύριο στις 00:00 θα παιχτεί στο Ελληνικό κανάλι Fox Greece (το οποίο πιάνετε μέσω NOVA ή OTE TV). Από αύριο το πρωί θα βγουν τα torrents και λογικά το βραδάκι οι υπότιτλοι (να σας θυμίσουμε ότι εμείς δεν δίνουμε links για αυτά).
Και μέσα στην εβδομάδα το site "Cinemadaki 2" θα ανεβάσει το επεισόδιο έτσι θα μπορείτε να το δείτε online με ενσωματωμένους υπότιτλους. Ανάρτηση για να σχολιάσουμε το επεισόδιο θα γίνει αύριο με το review του επεισοδίου. Τώρα άμα θέλετε να δείτε τα promos και τα spoilers που έχουν βγει για το 4ο επεισόδιο πατήστε εδώ.

3 σχόλια:

  1. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ εγώ είναι πως σε αυτό το επεισόδιο μας περιμένουν πολλές ανατροπές και είμαι 99,99% σίγουρος πως το σερί των επικών επεισοδίων δεν θα σπάσει.... gia na to les esi auto ollo kai kapoia spoilers tha ksereis!!! opote perimenw akoma ena epiko epeisodio...h 3h season mas exei kakomathei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααααχ!!! αν έμαθα λέει spoiler.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε-Π-Ι-Κ-Ο- !!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΕΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή