Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλο Πιθανό Spoiler!





















Είδη γνωρίζουμε για την προσθήκη ενός νέου προσώπου στην σειρά, αλλά φήμες θέλουν την επιστροφή ενός πολύ οικείου προσώπου.

Πρόκειται για τον Morgan Jones (Lennie James), τον επιζώντα με τον οποίο ο Rick δέθηκε στις αρχές του πρώτου κύκλου. Λέγεται ότι θα επιστρέψει, με τις φήμες να δυναμώνουν ολοένα και περισσότερο.

Τον Ιούνιο ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε πει "Υπάρχει ακόμα πιθανότητα να επιστρέψω", προσθέτοντας πως έχουν γίνει μερικές συζητήσεις:


"Υπήρχαν κάποιες εδώ κι εκεί συζητήσεις και με τσεκάρουν τακτικά. Πέρασα φανταστικά στα γυρίσματα δουλεύοντας με τον Andy Lincoln και ιδιαίτερα με τον Frank Darabont. Είναι κάποιος με τον οποίο πάντα ήθελα να συνεργαστώ και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία."


Μπορεί ο Darabont να αποχώρισε από την σειρά, αλλά σύμφωνα με το site SpoilTheDead.com, o James έχει είδη κάνει την επιστροφή του, ισχυρίζονται πως "Ο Morgan εθεάθη στα γυρίσματα για το 12 επεισόδιο..." .

Η εγκυρότητα αυτών των ισχυρισμών μένει να φανεί, όσο και η φύση της ενδεχόμενης επιστροφής. Όπως και να 'χει είναι ένας χαρακτήρας που η επιστροφή του θα είναι μία ευπρόσδεκτη προσθήκη στην υπάρχουσα δυναμική, υπολογίζοντας και την κατάσταση του Rick που ολοένα καταρρέει. Με τον πρόσφατο χαμό της Lori οι δυο τους τώρα θα μοιράζονται ένα συγκεκριμένο είδος πόνου.

Φυσικά και με την επιστροφή του θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το που βρίσκεται στο ταξίδι του και αν ο γιος του, ο Duane, έχει επίσης επιζήσει.

Πως σας φαίνεται η ενδεχόμενη επιστροφή του;

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-morgan-lennie-james-return-season-3-rumor/

3 σχόλια:

  1. kairos einai na epistrepsei kai o Lennie...tosoi exoun pethanoi apo thn omada...prepei na mpei neo aima ;)

    lete na einai kai autos mesa sto Woodbury?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπαα.... άμα έλεγε για τώρα κοντά θα ήταν πολύ πιθανό.... αλλά λένε στα γυρίσματα του 12ου ότι τον είδαν..... κάπου στο άσχετο θα εμφανιστεί μάλλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααααααχ τί καλά!! Επιτέλους και κάτι καλό ρε παιδί μου :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή