Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Review - 3x10 - Home






Στο παρακάτω θέμα υπαρχει περίληψη και μπορείτε να σχολιάσετε το 10ο επεισόδιο της σεζόν.
Το επεισόδιο ξεκινά με τον Rick να βλέπει για άλλη μια φορά την Lori και αρχίζει να την "κυνηγάει".
Παράλληλα στο Woodbury, ο Κυβερνήτης ζητάει από την Andrea να ηγηθεί της πόλη αλλά αυτή δεν του δίνει μια σαφή απάντηση και του λέει ότι θέλει να δει τους άλλους. 
Ο Daryl και ο Merle από την άλλη τριγυρίζουν στο δασός ψάχνοντας για τροφή.
Πίσω στη φυλακή ο Glenn προσπαθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο για να σκοτώσει τον Κυβερνήτη αλλά οι άλλοι αντιδρούν και ιδιαιτέρα ο Hershel. 
Ο Κυβερνήτης ζητάει από τον Milton να προσέχει την Andrea γιατί δεν την εμπιστεύεται και στην συνεχεία η Αντρέα ψάχνει τον Κυβερνήτη χωρίς αποτέλεσμα. (βρε που να πήγε;)
Ο Glenn μιλάει με την Maggie για αυτά που τους συνέβησαν στο Woodbury και ο Axel καθώς βοηθάει την Carol να οχυρώσει την φυλακή της λέει λίγο για την ζωή του και πως κατέληξε στην φυλακή (σαν να σου λένε: "ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ")
Αλλάζοντας σκηνή γυρνάμε στους Daryl και Merle. Φτάνοντας κοντά σε ένα ποτάμι ακούν κλάματα μωρού και βλέπουν μια οικογένεια περικυκλωμένοι από ζομπια. Ο Daryl χωρίς να το σκεφτεί πηγαίνει να τους βοηθήσει ενώ ο Merl είναι ο γνωστός μπάσταρδος που ξέρουμε, και έτσι στο τέλος ο Daryl τον παρατάει για να γυρίσει πίσω στην φυλακή.
Στην φυλακή τώρα ο Hershel μετά από την συνομιλία του με τον Γκλεν (ο οποίος φεύγει από την φυλακή) πηγαίνει να βρει τον Rick μιας και τα πράγματα εκεί έχουν δυσκολέψει και αυτός του λέει για τις παραισθήσεις. 
Και εκεί που τα πράγματα είναι σχετικά ήσυχα και ο Axel λέει αστειάκια στην Carol τρώει μια στο δόξα πατρί και αρχίζει ο ΧΑΜΟΣ. Ο Κυβερνήτης με τον Martinez και κάνα δυο ακόμα επιτίθενται στην φυλακή και ένα βανάκι μπαίνει μέσα και ελευθερώνει ζομπια. Στο τέλος ο Glenn γυρίζει την κατάλληλη στιγμή, καθώς και οι Daryl και Merle και ελέγχεται κάπως η όλη κατάσταση.


15 σχόλια:

  1. Αρχικα να πω οτι τα πρωτα 20 λεπτα βαρεθηκα με το ολο θεμα Λορι-Ρικ τον Γκλεν να τσακωνεται με την Μαγκι χωρις λογο και την Αντρεα με τον Κυβερνητη να λενε βλακειες !!! Ε μετα απο αυτα εγινε χαμος ο οποιος ξεκινησε με τον Νταρυλ και τον Μερλ να βοηθανε τους Μεξικανους στο ποταμι !!! Το καθικι ο Κυβερνητης εκανε μια επιθεση αλλα επιβιωσε η ομαδα !!! Ελπιζω με την προσθηκη Μερλ Νταρυλ και Ταιρις στην ομαδα να παμε για πολεμο με τον Κυβερνητη εφτασε η ωρα (η Μισον δεν παιζει να φυγει για εμενα ουτε κατα διανοια) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μενα ολο το επεισοδιο ηταν ο Νταριλ που επιτελους μεγαλωσε και δεν ειναι ο μικρος αδερφος.Στην σκηνη οπου βγαινει η μπλουζα του εχει σημαδια-ουλες κακοποιησης και αν θυμαμαι ο Μερλ ειπε το κανε και σε σενα.
    Στ αλλα ειναι αστειος ο λογος που υπαρχει το «ερωτικο καυγαδακι»Μαγκι-Γκλεν.Ο Γκελ ξεκαθαρα θελει πια ν αποδειξει οτι εχει ανεβει στην ιεραχια της ομαδας
    Ο Ρικ ευχομαι να ερθει στα συνκαλα του διοτι κινδυνευει να γινει μικρη η ομαδα.
    Και κλεινω με την τελευταια σκηνη το πιστολιδι και ολη η φαση με το βαν χρηματαποατολης γεματο ζομπι ηταν καθαρα ενα μηνυμα του τι σχεδιαζει για να δουμε αν θα του ρθει η εκπληξη απο την ομαδα του Ρικ και οχι μονο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw exw kapoies apories basika..Prwton,pws o allos apo thn omada tou kybernhth anebhke sto pyrgo?? Kai deyteron,o allos pou odhgouse to banaki(me thn stolh) otan eleutherwse ta zompi ti apegine meta??? Ayta ta mikra lathi-leptomeries ginontai se kathe epeisodio kai se kanei na aporeis...
    Kata ta alla,34 lepta blepame oti na nai alla meta egine o xamos....
    p.s: Auto me tis paresthiseis tou rik arxizei na kourazei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι κούρασε αυτό με τις παραισθήσεις του Ρίκ αλλά νομίζω ήταν η τελευταία φορά. Τώρα νομίζω τον ταρακούνησε κάπως το επεισόδιο με τν Κυβερνήτη στην φυλακή. Γενικά το επεισόδιο ήταν καλό αν και θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ χαλαρό στην αρχή και ελπίζω να σταματήσει και το θέμα με τον Γκλέν.
    Τα τελευταία λεπτά ήταν γαμάτα! Περίμενα να έχουμε θάνατο από βασικό χαρακτήρα αλλά τελικά δεν έγινε κάτι. Αναμένουμε την συνέχεια. Ο 3ος κύκλος δεν μας έχει αφήσει σε ηρεμία! ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τυπος στο πυργο μπηκε υποθετω απο πισω γιατι εχει πεσει ο τοιχος και ο τυπος απο το βανακι πανω στο χαμο εφυγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον τυπο στον πυργο το υπεθεσα και εγω,ειναι η μονη λογικη εξηγηση. Αλλα για τον αλλον να φυγει ετσι χωρις μια γρατζουνια,λιγο περιεργο πανω στον χαμο...Ασε που στην αρχη πηγε να σκοτωσει την michonne,αλλα μετα το μετανιωσε μαλλον..Τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τέλος έσωσε το επεισόδιο. Μια απορία έχω στο promo για το επόμενο στο τέλος δείχνει τον κυβερνήτη με το αριστερό μάτι χτυπημένο ενώ κανονικά είναι το δεξί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re paidia pou sto kalo tha vrw tin season 3 me ellinikous upotitlous kserei kaneis??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://cinemadaki2.weebly.com/4/post/2012/12/the-walking-dead.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και εδω υποθετω απλα, οτι μαλλον το βλεπουμε απο καθρεφτη, βγαζει και νοημα αυτο... να κανα τετοια μεγαλη πατατα με το ματι δεν παιζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν... είδα κι εγώ το επεισόδιο! Πάρα πολύ καλό! Να σχολιάσω πρώτα για τον αγαπημένο Ρικ. Όλη αυτή η ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν μ' έχει κουράσει καθόλου όπως πολλοί λένε. Τους τελευταίους 9 έχει ζήσει τα πάντα. Ξύπνησε από κώμα, γνώρισε τα ζόμπι, έμαθε πως ο κολλητός του, τού πήρε τη γυναίκα. Το παιδί μπορεί να μην είναι δικό του. Μετά αναγκάζεται να τον σκοτώσει, περνάνε 8 μήνες στο δρόμο, χάνει τη γυναίκα του, και πρέπει να προστατέψει μια ομάδα.
    Νομίζω πως είναι πολλά όλα αυτά. Άλλωστε μην τρελαίνεστε με την συνεχόμενη δράση που έχουμε δει πολλές, το βασικό θέμα της σειράς είναι οι σχέσεις των ανθρώπων σ' ένα μεταποκαλυπτικό περιβάλλον. Φυσικά η δράση και οι συγκρούσεις είναι μέρος αυτών των σχέσεων, αλλά επίσης και οι εσωτερικές συγκρούσεις αποτελούν μέρος αυτού, και μάλιστα μεγάλο. Όποτε μην φωνάζετε συνεχώς ότι σας κούρασε ο Ρικ και η τρέλα του, και ότι πρέπει να πεθάνει(!) ναι! το διάβασα κι αυτό στο τσατ!!!
    Αν θέλετε σειρά που να έχει 95% δράση σε κάθε επεισόδιο και λιγότερη πολυεπίπεδη ανάπτυξη των χαρακτήρων και του εσωτερικού τους κόσμου, δείτε καλύτερα το 24.
    Αυτό που κάνει το wd κορυφαία σειρά είναι αυτό ακριβώς! Αναπτύσει τους χαρακτήρες απ' όλες τις πλευρές! (κάτι που έχουμε δει σε λίγες σειρές!)

    Επόμενος... Γκλεν! Εγωιστής! Κι ενεργεί χωρίς να σκέφτεται. Θέλει να τα καταφέρει και να δείξει πως αξίζει (όχι ότι χρειάζεται, αλλά λόγω του ξύλου που έφαγε το θεωρεί αναγκαίο, για να δείξει στη Μάγκι (Θεά) ότι μπορεί να την προστατεύσει). Ο Γκλεν που ξέραμεε μετά την αιχμαλωσία στο Γούντμπερι χάθηκε... Ο Γκλεν δεν θα αντιμετώπιζε έτσι την Μάγκι, κι έχουμε να δούμε κι άλλα μεταξύ τους.

    Τη στιγμή της εισβολής περίμενα να εμφανιστεί ο Tyrese από κάπου και ν' αρχίσει ν' ανοίγει κεφάλια με το σφυρί του. Ο Κυβερνήτης μεγάλη μορφή παρανοϊκού!!! Στέκεται απροστάτευτος και οι σφαίρες απλά δεν τον αγγίζουν (Κάτι σαν τον Τσακ Νόρρις). Ήμουν σίγουρος πώς κάποιος από τους βασικούς θα σκοτωθεί, αλλά τελικά σώθηκαν σχεδόν όλοι. Κρίμα για τον ληστή με το νεροπίστολο που ακόμα δεν έχω μάθει τ' όνομά του. Άλλος ένας σκοτώθηκε μπροστά στην Κάρολ, κι εκείνη σώθηκε (η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα τέτοιο θάνατο γι' αυτήν).

    Η Αντρέα απ' ότι φαίνεται θα επιστρέψει στους "φίλους" της.
    Με την τελευταία σκηνή (αλλά και με τη συζήτηση με τον Χέρσελ) φάνηκε ότι ο Ρικ αρχίζει να επανέρχεται. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στο πρωτο που λες , δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι δεν κατανοει γιατι ο Ρικ τρελαθηκε απλα ειναι κουραστικο για καποιους, αλλα προφανως αυτο ειναι καμματι της σειρα οπως την εχουμε δει μεχρι τωρα και ειναι απολυτος λογικο να μας δειχνουν κατι τετοιο

    στο 2ο συμφωνω

    Αξελ

    Σιγουρα ο Ρικ θα "απαλλαγει" συντομα απο την τρελα του γιατι εχουν σοβαροτερα θεμα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ καλο επεισοδιο περιμενω το επομενο!!!!!!!!!καλο ειναι να συνελθει ο ρικ γιατι ειναι εκνευριστικο οχι να πεθανει ομως!!κατα αλλα απλα τελειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι κορυφη αυτη η σειρα ελπιζω να συνεχισει ετσι και καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή