Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είναι τελικά αυτή η Νέα Απειλή; Τρεις Υποθέσεις


Για να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει! Έχουμε να λύσουμε ένα μυστήριο!


Όλοι στις συνεντεύξεις τους κάνουν λόγο για την Νέα Απειλή που θα δούμε στην 4η σεζόν. Ας δούμε λίγο μαζεμένα τα στοιχεία που μας έχουν δώσει:
Η Lauren Cohan (Maggie) είπε στο video από τα γυρίσματα, "Αυτή την φορά δεν είναι ούτε οι walkers ούτε οι άνθρωποι, είναι μία τελείως καινούργια απειλή."
Και ο δημιουργός του Comic και παραγωγός της σειράς είπε πως η νέα απειλή μπορεί να είναι πιο θανατηφόρα κι από τις άλλες δύο μαζί.
Ο νέος showrunner,ο Scott Gimple, πρόσθεσε σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter: "Είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Κάτι ασυνήθιστο, δεν μπορείς να το μαχαιρώσεις, δεν μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό. Είναι μία δύναμη που είναι επικίνδυνη στον δικό μας κόσμο και στον κόσμο του The Walking Dead σε τρομοκρατεί."

Γιατί σκατά μιλάνε; Η Lauren Cohan είπε πως δεν είναι άνθρωπος, άρα η απειλή είναι 'κάτι' ή 'κάποιος', τι είναι; Παρακάτω έχουμε τις επικρατέστερες θεωρίες αλλά περιμένουμε να διαβάσουμε και τις δικές σας θεωρίες στα σχόλια.

Ασθένεια. Θα μπορούσατε να πούμε ό, τι αυτό που προκάλεσε το ξύπνημα των νεκρών είναι μια ασθένεια από μόνη της, αλλά ίσως κάποιο νέο είδος ασθένειας εξαπλώνετε και τρελαίνει τους ανθρώπους ή απλά να τους κάνει απίστευτα άρρωστους. Ίσως προέρχεται από τα έντομα, όπως τσιμπήματα που σε μολύνουν. Ξέρω 'γω. Αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετά τρομακτικό, ειδικά σε ένα μέρος γεμάτο με έντομα όπως η Georgia.

Φυσική Καταστροφή. Η μητέρα φύση είναι δολοφόνος. Αν επιτεθεί στην ομάδα με θύελλες, πλημμύρες ή κάποιο άλλο απρόβλεπτο γεγονός;

Κάτι στο νερό. Στο trailer της 4ης σεζόν ακούγετε ο Hershel να λέει, "Βγαίνετε έξω, διακινδυνεύει η ζωή σας. Πηγαίνετε να πιείτε νερό, θα ρισκάρετε τη ζωή σας." Ίσως να μην εννοούσε συγκεκριμένα πως η απειλή είναι το νερό, αλλά θα ήταν ένα σοβαρό εμπόδιο για τη φυλακή. Θα μπορούσε κάποιος να δηλητηριάσει την παροχή του νερού τους;

Μπορεί και η νέα απειλή να είναι απλά το να μην υπάρχουν αρκετά τρόφιμα ή προμήθειες για να συντηρηθούν οι 50 και βάλε άνθρωποι που ήρθαν από το Woodbury. Αλλά η φυλακή τώρα έχει τον δικό της κήπο όπου μπορούν να καλλιεργήσουν το δικό τους φαγητό, αλλά δεν είναι τόσο καινούργιο για την ομάδα να έχει έλλειψη από φαγητό και προμήθειες. Αυτός ήταν και ο λόγος που εγκαταστάθηκαν στην φυλακή στην αρχή της 3ης σεζόν, επειδή κουράστηκαν να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι. Έτσι η έλλειψη φαγητού/προμηθειών δεν φαίνεται πολύ πιθανή ως η καινούργια απειλή, ειδικότερα μετά και από την βόλτα στα γυρίσματα με τον Robert Kirkman, που είδαμε πόσο καλά έχουν εγκατασταθεί.

Τι άλλο; Ελάτε παιδιά! Μοιραστείτε τις σκέψεις σας!!!


Πηγή: Wetpaint

20 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μην είναι καμιά @ρια και την κάνουν βλακεία την σειρά,γιατι γουστάρουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φυσικκη καταστροφη. Θα καταστραφει το woodbury απ αυτην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νερο Τροφιμα καυσιμα και ειδη πρωτης αναγκης οταν σταματησει η παραγωγη εξαντουνται τ αποθεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορεί πολύ απλά ο ιός να εξελίσσεται και να μπορεί να χτυπήσει τον άνθρωπο χωρίς να είναι δαγκωμένος ή νεκρός. Αυτό που με απασχολεί εμένα και αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος. Αφού τον ιό τον έχουν όλοι, γιατί με το δάγκωμα πεθαίνουν. ο ιός είναι ήδη στον άνθρωπο με το δάγκωμα ή και με έναν πολύ μικρό τραυματισμό από walkers και από ένα χτύπημα άλλο δεν έχουν πρόβλημα... εμένα με προβληματίζει αυτό... και έχω την εντύπωση πως απομακρύνονται πολύ από το να εξηγήσουν πράγματα για τον ιό. αλλά έχουν σταθεί πολύ στα προσωπικά τους και στην εξέλιξη που έχει ο άνθρωπος σε καταστάσεις επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως είναι σαν αυτό που κάνουμε με τις ενέσεις, δηλαδή βάζουμε λίγο μέσα μας από τον ιό έτσι ώστε να μπορεί να τον καταπολεμήσει το σώμα μας στο μέλλον...
    Κάτι παρόμοιο μόνο που οι άνθρωποι έχουν τον ιό μέσα τους μα παρόλο που είναι πολύ λίγο μέσα τους δεν μπορεί να τον "καταπολεμήσει" στο φουλ οπότε μένει μέσα στο σώμα κι εμφανίζεται όταν το σώμα του ανθρώπου είναι πολύ αδύναμο εκείνη την στιγμή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα να δεις που μπορεί και να βγάζει και νόημα αυτό που λες.... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτό που λες το κάνει το εμβόλιο... και όταν χτυπάνε (από μη ζόμπι αιτία) τότε ο οργανισμός τους δεν είναι αδύναμος? εδώ του γέρου του κόψανε ολόκληρο πόδι και δεν έπαθε τίποτα... και ήταν πάρα πολύ αδύναμος τότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. synfwno me to spiro den mporw na skeftw kt allo ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν καποιος πεθαινει απο το δαγκωμα, δεν εχει καμια σχεση με τον ιο. Εχει σχεση με τα βακτηρια και τους μικροοργανισμους που αναπτυσσονται στο στομα ενος νεκρου, και σε τετοια μεγαλη συγκεντρωση ειναι θανατηφορα. Η επισημη εξηγηση αυτη ειναι.
    Βεβαια, θα μου πεις, ο Milton δαγκωσε την Andrea αμεσως μολις εγινε ζομπι, οποτε δεν θα ειχε προλαβει να αναπτυξει τοσα μικροβια οποτε το δαγκωμα του δεν θα ηταν θανατηφορο. Για μενα αυτο ειναι ενα μικρο bug, αλλα δεν με απασχολει και τοσο. Παντως εχουν πει οτι δεν τους ενδιαφερει να εξηγησουν την αιτια της επιδημιας, δεν θα πουνε καν αν ειναι ιος η μαγεια πχ. Αυτο δεν με πειραζει καθολου, ειναι ρεαλιστικο καποιοι επιζωντες να μην μαθουν ποτε απο τι προερχεται αυτη η απειλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουνουπια που τρεφονται με ζομπι και μεταδιδουν μετα την ασθενεια ! τοςυ βλεπω να ξενυχτανε οπως εμεις τα βραδυα χωρις ταμπλετες .:P

    και λιγο πιο λογικα τωρα,
    - Ο νέος showrunner,ο Scott Gimple, πρόσθεσε σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter: "Είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Κάτι ασυνήθιστο,
    δεν μπορείς να το μαχαιρώσεις, δεν μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με
    αυτό. Είναι μία δύναμη που είναι επικίνδυνη στον δικό μας κόσμο και στον
    κόσμο του The Walking Dead σε τρομοκρατεί."

    Στο trailer της 4ης σεζόν ακούγετε ο Hershel να λέει, "Βγαίνετε έξω, διακινδυνεύει η ζωή σας. Πηγαίνετε να πιείτε νερό, θα ρισκάρετε τη ζωή σας."

    απλα τελειωνουν οι προμηθειες.η Πεινα.... ειναι και αυτη εχθρος τους. και οπως εχουν πει θα υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι εκει εξω... να τους περιμενουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπορούσε! Και εγώ απορώ πραγματικά πως και τα ζώα δεν τα έχει επηρεάσει αυτός ο ιός.. άλλα άμα υπήρχαν zombie ζώα πιστεύω πως θα ήταν από την πρώτη σεζόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φοβάμαι μήπως η νέα απειλή είναι σαν το προηγούμενο άλμπουμ της Lady Gaga, που η ίδια το πολυδιαφήμιζε και μιλούσε για αυτό ως "ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της ιστορίας" και τελικά αποδείχτηκε μάπα.



    Γενικά.. ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχαχαχαχαχαχ Θεός! Κοίτα.... αν είναι αυτό που υποπτεύομαι έχουμε να δούμε μεγάλα πράγματα!!! (ακόμα μεγαλύτερα κι από το 2ο άλμπουμ της Lady Gaga :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μα φιλε το woodbury ειναι ηδη κατεστραμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επανερχόμενος, πιστεύω πως αυτή η νέα απειλή είναι οι ίδιοι οι επιζώντες. Σκεφτείτε το εξής: απλώς ένας από τους ηλικιωμένους να πεθάνει στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή ή κάτι τέτοιο. Αυτόματα γίνεται walker και είναι και μέσα στην φυλακή μαζί με τους υπόλοιπους. Game over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά αρχίζω και εγώ να πιστεύω πως η νέα απειλή είναι η πείνα... και από τις δύο τις πλευρές... και γι αυτό πρέπει να αρχίζουν να οργανώνονται και οι walkers... ταιριάζει και σε όλη την φάση της σειράς... επιβίωση , αγώνας, διαμάχες κτλ... και έρχεται να σε αποτελειώσει και η πείνα... προφανώς θα έχει με μόλυνση του νερού σε μεγαλύτερο βαθμό. για τα ζώα δεν νομίζω να γίνεται γτ έχω την εντύπωση από την πρώτη σεζόν στην φάση εκεί με τον επιστήμονα πως το σημείο που αναλύει τον ιο λέει πως είναι σημείο μόνο ανθρώπινου εγκεφάλου.... αλλά βαριέμαι να ανατρέξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε blacky αυτο που εχω καταλαβει ειναι το εξης.οτι ολοι εχουν τον ιο και οταν πεθανει καποιος με οποιονδηποτε τροπο γινεται ζομπι!σε αυτο π ρωτησες τωρα (πως γινεται να πεθαινει καποιος απο δαγκωμα)η απαντηση ειναι οτι οταν σε δαγκωνουν υποτιθεται οτι πεθαινεις απο αιμοραγια!παντως γενικα στις σειρες θα δεις πολλα τετοια κενα ειναι λιγο σαν ποιητικη αδεια!το κανουν και λιγο για να εμπλουτισουν την σειρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βασικά πιστεύω δεν θα βάλουνε τίποτα σούπερ τέρατα, αλλά ίσως γίνει κάποια μετάλλαξη στον ιο και γίνει πιο επικύνδινος ή τα ζόμπι να αποκτήσουν μια ελάχιστη εφυία άρα και θα γίνουν πιο επικύνδινα ...και ασ μην ξεχνάμε οτι κάποιος στα επεισόδια είπε οτι τα ζόμπι πλέον μαζέυονται σε αγέλες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή