Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Επικές Σειρές...


Είναι κάποιες σειρές που είπαμε να κάτσουμε,μιας και είχαμε η όχι ελεύθερο χρόνο , να τις δούμε και δεν μας άφηναν να σηκώσουμε κεφάλι δεν βγαίναμε απο το σπίτι για μερες. Βλέπαμε ένα επεισόδιο, τελείωνε και δεν μπορούσαμε να μην δούμε και το επόμενο, τέλειωνε η μία σεζόν και τρελαινόμασταν μέχρι να αρχίσει η επόμενη... Εδώ θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας ποιες σειρές σας συγκλόνισαν και γιατί όπως επίσης και ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από αυτές...(δεν είναι διαγωνισμός για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις απλά for fun )

13 σχόλια:

  1. exw na pathw kollima me seira apo to Prison Break ...palies kales meres :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HOUSE MD.
    Σειρα-ιδεα-συμβολο-τροπος ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω θα γραψω μονο για τις σειρες που απλα με εχουν καθηλωσει. Που δεν σηκωνομουν για κατουρημα βρε παιδι μου! χαχαχαχα.. Καλες σειρες εχω δει πολλες.. Αλλα οι καλυτερες για μενα ειναι :

    1) Lost. H Kαλύτερη σειρά όλων των εποχών. Έβλεπα κάποια επεισόδια στην ΕΡΤ και μετά πωρώθηκα και τις είδα όλες. Και το χειρότερο; Όταν την ξαναβλέπω ξαναπωρώνομαι άγρια και δεν σηκώνομαι με τίποτα!!!!!!

    2) Supernatural. Μπορεί να έχω κακοχαρακτηρίσει την 6η σεζόν και η 7η να είναι πολύ καλή, αλλά οι 5 πρώτες είναι απλά επικές! Με ελάχιστα άσχημα επεισόδια, δεν με άφηνε να σηκωθώ από το κρεβάτι η σειρά.

    Δυστυχώς καμία μα καμία άλλη σειρά δεν με έχει καθηλώσει τόσο πολύ. Θα μπορούσε το Fringe αλλά τα πολλά αυτοτελή σε κάναν να σηκωθείς για κατούρημα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Lost δεν θα το πω... όχι γιατί δεν είναι το απόλυτο κόλλημα.. αλλά επειδή είναι το απόλυτο κόλλημα... Τώρα άλλες σειρές που δεν μπορούσα να σταματήσω να τις βλέπω είναι.... Fringe, Game Of Thrones (μα τι ευχάριστη έκπληξη!), Supernatural και φυσικά το The Walking Dead... όχι επειδή ήμαστε στο blog αλλά ειλικρινά είναι υπέροχη (και αυτή πολύ ευχάριστη έκπληξη γιατί περίμενα να είναι τεράστια splaterιά)... μπορεί μερική να ξενερώσατε με το θέμα της Sophia... αλλά εγώ την είχα κάπως γραμμένη και δεν με ένοιαζε... Βέβαια κι άλλες σειρές τις βρήκα καταπληκτικές αλλά τώρα λέμε τα κολλήματά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμένα η σειρές που με υπερπωρωσαν είναι 4ς ... fringe , spn , nikita , lost...το fringe με πωρωσε γτ συνδυάζει τελεία την επιστημονική φαντασία με την πραγματικότητα και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όλα αυτά μπορεί να συμβούν ... το spn είναι κατά την γνώμη μου από τις καλύτερες σειρές με SUPERNATURAL περιέχομαι ειδικά στους πρώτους 5 κύκλου το ενδιαφέρων κρατιέται αμείωτο ...το Νικιτα είναι μια σειρά με μια γκόμενα μου τους μαμαει όλους στο ξύλο αλλά έχει έναν στόχο που προσωπικά για εμένα έχει ενδιαφέρων... και τέλος για το Lost τι να πω ήταν μια πολύ καλή σειρά που πραγματικά σε έκανε να θες να πας στο ΝΗΣΊ ενώ παράλληλα σου γνώριζε έναν έναν ξεχωριστά τους τόσο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της... αγαπημένη μου χαρακτήρες olivia dunham(finge) , Dean Winchester(spn) , Nikita(nikita) , Juliet Burke (lost)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπημένους χαρακτήρες δεν βλέπω να γράφεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Breaking Bad μία από τις καλύτερες σειρές στην ιστορία για πολλούς για μένα η καλύτερη στην ιστορία της ΤV. Tι να πρωτοπεί κανείς για αυτή την σειρά : Σενάριο Απίστευτο , Ερμηνείες : Οι καλύτερες σε σειρά(και έχω δει πολλές) ειδικά ο Βryan Cranston είναι ο καλύτερος τηλεοπτικός ηθοποιός στον κόσμο, (ακολουθεί ο Μichael Chiklis). Σκηνοθεσία : Η Σκηνοθεσία στα περισσότερα επεισόδια είναι απλά οσκαρική και λίγα λέω. Βέβαιο ότι και να πει κανείς για το Breaking Bad λίγο θα είναι για αυτό σταματάω εδώ.

    Υ.Γ Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα μία άλλη τεράστια σειρά το The Shield με τον απίστευτο Μichael Chiklis βρίσκομαι στα μισά της 4ης season από τις 7 που έχει και μπορώ να πω μέχρι στιγμής πως είναι καταπληκτική σειρά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ναι και χαρακτήρες.... Τώρα οι αγαπημένοι χαρακτήρες είναι λίγο ανάμεικτοι... Walter Bishop - Fringe (μα φυσικά)... στο Lost δεν τρελάθηκα με κανέναν.... !!!!BELLA TALBOT!!!! - Supernatural (και Meg πεθαίνω με το στυλάκι της)..... Shane - The Walking Dead... (πλάκα κάνω :ρ) Maggie Greene - The Walking Dead... Sheldon Cooper - The Big Bang Theory... Violet Harmon και Constance Langdon - American Horror Story (γιατί απλά είναι ηθοποιάρες, τι να πει κανείς για την Jessica Lange) και φυσικά η απόλυτη υπερθεότητα Phoebe Bouffe - Friends (ή Regina Phalange όπως της άρεσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. epikh seira mexrh tora htan to ena kai monadiko LOST, shgklonisthkh seira.

    to fringe einai tromerh seira kai ftanei sta epipeda tou lost.

    apo ths nees seires ksexorizoun to once upon a time to terra nova (kai pleon kai to the mentalist).

    statheres aksies einai to fisika to Walking Dead kai to house

    kai pame se metries seires opos to VD to supernatural kai to merlin

    agapimenoi xaraktires einai locke(lost) walter(fringe) dr house(house) horatios(csi miami) kai pleon kai o Patrick(mentalist)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. agapimenoi m xaraktires: Michael Scofield, Theodore Baguel (OXI den kanei bam oti eimai porwmeni mono me mia seira )

    Pistevw oti wraia seira tha itan kai to Dexter alla dn kserw an aksizei
    agapimeni prosfati seira: Once Upon A Time alla tha deiksei kai i sinexeia...kai fisika Walking Dead

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παντός άμα μιλήσουμε και για λιγότερο αγαπημένες ... Dexter αλλά με κούρασε λίγο ειδικά στην 5η σεζον...το the mentalist είναι πολύ καλό αλλά δεν σε πωρώνει αν και είδα πολύ γρήγορα τις 3ς πρώτες σεζον ... στο prison break μονό η 4ς σεζόν μ'άρεσε και ειδικά το "the finale break"... debra morgan όλα τα λεφτά (dexter), patrick jane (the mentalist) , Michael Scofield (PB)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπροστά στην Lostara τίποτα!!!!
    Μετά ακολουθούν Prison Break και 24!!!!

    Και πλέον από αυτές που παίζονται: Breaking Bad, Dexter, Game of Thrones, Fringe και Supernatural

    ΑπάντησηΔιαγραφή