Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Χαρμόσυνα νέα για την τρίτη σεζόν!


Ανακοινώθηκε ότι η τρίτη σεζόν του The Walking Dead θα έχει 16 επεισόδια! Κάτι σπάνιο για την καλωδιακή τηλεόραση, επειδή συνήθως κάθε σεζόν έχει 13 επεισόδια (εκτός από την πρώτη που έχει 6-7)


Αυτό δείχνει ότι το AMC πιστεύει στην σειρά (και πως να μην το κάνει με αυτά τα νούμερα, αν και έπεσαν λίγο με το θέμα της Sophia). Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε όταν ετοιμάστηκαν τα επεισόδια της 2ης σεζόν.

10 σχόλια:

  1. Μπράβο πολλά μπράβο μπορώ να πώ! Ευχάριστα νεά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και η 5η season του Breaking Bad θα έχει 16 επεισόδια, δεν είναι τόσο σπάνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά η πέμπτη σεζόν του Breaking Bad θα είναι η τελευταία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι 2 σειρές είναι υπέροχες και για αυτό το AMC τους δίνει περιθώριο παραπάνω επεισοδίων..... και για αυτό λέω σπάνιο και όχι μοναδικό.... Το AMC φαίνεται να ανταμείβει της σειρές που το αξίζουν... το Breaking Bad χρειάζεται ένα αξιοπρεπές και καθαρό τέλος... και το Walking Dead, επειδή περίπου ξέρω τι θα παιχτεί στην τρίτη σεζόν, θέλει όταν αρχίσει η τέταρτη να κάνουν και οι ήρωες της σειράς πάλι μια καινούργια αρχή. Μπράβο στο AMC! όχι σαν κάτι άλλα κανάλια (μπηχτή για το Fox... :ρ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι κάνει τα καλύτερα νούμερα στο κανάλι, οπότε λογικό!
    Στο Breaking Bad δεν έχει διευκρινιστεί άμα θα έχει η 5η σεζόν 16 επεισόδια! Απλά ξέρουμε ότι σε 16 επεισόδια τελειώνει (μπορεί να έχει 2 σεζόν 8άρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta nea einai SUPER, 16 epeisodia!!!! sxedon mia kanonikh oloklirh season PATAGOS THA GINEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. naiiiii!!!! mpravo!!!!tromera nea!!exei na pesei kapsimo.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή