Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη του Norman Reedus (Daryl Dixon) στο The Atlantan magazine...




Πώς αντέδρασε ο κόσμος με τον χαρακτήρα σου στο The Walking Dead;
Ο κόσμος αγαπάει το σόου και αγαπάει τον Daryl. Ο Θεός να τους ευλογεί, νομίζω ότι αυτό είναι ένας λόγου είμαι ακόμα στη γύρα!
Μένω στην Georgia οπότε συναντώ πολλούς ανθρώπους που μου λένε, «Είσαι το redneck (αγροτόπαιδο από την νοτιοανατολική Αμερική)  αγόρι μου!" Σε όλους αρέσει πολύ αυτός ο τύπος. Αλλά δεν με έχει προσβάλει κανένας μεγαλύτερος redneck από 'μένα ακόμη.

Το κυνήγι από τα ζόμπι πρέπει να σε κρατάει σε φόρμα κατά τη διάρκεια της λήψης.
Μπορείς να χάσεις βάρος μόνο και μόνο με το να βρίσκεσαι στην Atlanta γιατί έχει εκατό δισεκατομμύρια βαθμούς εκεί! Η Atlanta είναι σίγουρα ένας χαρακτήρας του σόου: Είσαι συνεχώς ιδρωμένος, και νιώθεις συνέχεια άβολα. Βοηθάει κάπως.

Τα γυρίσματα στην περιοχή έχουν επηρεάσει την ζωή σου και έξω από το σόου;
Ναι, αγόρασα ένα φορτηγό του 1979 Ford F150. Δεν ξέρω πώς στο καλό θα μπορέσω να παρκάρω στην Chinatown όταν τελειώσουμε από εδώ. Αλλά ναι, και η προφορά σου κολλάει. Πήγα πίσω στη Νέα Υόρκη πρόσφατα, και το μόνο που ήθελα ήταν να επιστρέψει στη Georgia. Έχω πραγματικά ερωτευτεί αυτό το μέρος. Εκτός από τα ψάρια τόνου. Δεν υπάρχει καλός τόνου πουθενά σε αυτή την πολιτεία!

Θα παρατήσει ποτέ ο Daryl την βαλλίστρα του;
Δεν γίνετε να μην δείχνεις cool με αυτό το πράγμα οπότε θα το κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά ο Daryl είναι σαν τον MacGyver, όταν πρόκειται για φόνο: Θα σε σκοτώσει με ό,τι βρίσκεται γύρο του.

Απ' ότι φαίνεται είσαι στην καλύτερη στιγμή της ζωής σου. Πάντα ήθελες να γίνεις ηθοποιός;
Ξεκίνησα να δουλεύω, για τα χρήματα, σαν ηθοποιός με νύχια και με δόντια. Δεν το αγκάλιασα. Και μετά αυτό άλλαξε. Υπάρχει κάποιο σκεπτικό κάθαρσης πίσω από όλα αυτά έτσι άρχισα να το παίρω στα σοβαρά.

1 σχόλιο:

  1. tromeros ithopoios!!!!thelw na dw polu to "Moscow Chill" opou prwtagwnistei!!!prepei na einai polu kali tainia...!!!a! kai kati akoma...makari na meinei sti seira mexri to telos tis..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή