Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη του Robert Kirkman στο Entertainment Weekly


Το The Walking Dead επιστρέφει στις 12 Φεβρουαρίου. Τι έχεις να μας πεις για την επόμενη παρτίδα των Shows;
Έχω προχωρήσει! Δεν σκέφτομαι το Walking Dead τώρα! (να πω ότι ο Kirkman είναι ο δημιουργός του κόμικ και αυτό που κάνει στην σειρά είναι να βοηθάει τους συγγραφείς και τους παραγωγούς... αυτό το καιρό γράφει άλλα 3-4 κόμικ οπότε λογικό είναι να έχει σε δεύτερη σκέψη το Walking Dead)


Ω, έλα.
Λοιπόν, όταν επιστρέψουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών για την κατάσταση στον αχυρώνα. Τι κάνει ο Hershel τώρα;
Είχε μυστικά από αυτούς; Μήπως ήξερε ότι η Sophia ήταν στον αχυρώνα; Είναι πάρα πολύ καλός καταλύτης που οδηγεί σε πολύ ωραία γεγονότα.

Ο Norman Reedus δήλωσε σε συνέντευξή του ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν θα υπάρχει περισσότερη δράση από ότι στο πρώτο.
Θα πω ότι το δεύτερο μισό της σεζόν είναι κάπως βαρυφορτωμένο και έχει πολλά γαμάτα πράγματα. Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω! Αλλά, ναι, μόλις παρακολούθησα τα επεισόδια 11, 12, και 13, όλα σε μια νύχτα, επανεξετάζοντας ορισμένες νέες αλλαγές (εννοεί μάλλον σε σχέση με το κόμικ). Είναι ένα τσούρμο τρελών επεισοδίων. Υπάρχουν πολλά πράγματα χωμένα εκεί και δράση. Γι 'αυτό είναι κάπως σε πιο γρήγορο ρυθμό από το πρώτο μισό της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου