Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη του Robert Kirkman


Ο λατρεμένος μας Robert Kirkman μιλάει για τον "αξιαγάπητο" Shane και για το τι να περιμένουμε στην συνέχεια της σεζόν.

Ο Shane δεν πρόκειται ξαφνικά να ηρεμήσει... ήταν αρκετά θυμωμένος στο τέλος του επεισοδίου. Ίσως σοκαρίστηκε λίγο όταν είδε την Sophia να βγαίνει από το στάβλο, αλλά εγώ δεν θα περίμενα να τον δω να προβάλει το όπλο του κάτω και να είναι κάπως, "Okay, καλά, είμαι καλά τώρα." Οπότε θα υπάρξουν τεράστιες συγκρούσεις που προέρχονται από αυτό και θα έχουμε συγκλονιστικά επακόλουθα σχετικά με αυτήν την αποκάλυψη και πρόκειται να μπουν πολλά νέα τρελά πράγματα μέσα στο μείγμα. 
Πιστεύω ότι θα δούμε κάποιους νέους χαρακτήρες πολύ νωρίς, ένας από αυτούς θα εισήχθη στο πρώτο επεισόδιο της επιστροφής μας. Έρχονται πολύ ωραία πράγματα.
Αυτός που θα εισαχθεί στο επεισόδιο "Nebraska" θα είναι ο ηθοποιός Michael Zegen και θα υποδυθεί τον ρόλο του Randall, σχετικό άρθρο υπάρχει εδώ.

Αυτό που γράφω πάνω μάλλον (τελικά) δεν είναι σωστό.. θα εισαχθεί στο 10ο επεισόδιο..... sorry.... αλλά σε μερικά γράφουν στο 8ο και άλλα στο 10ο... θα δούμε...

3 σχόλια:

  1. an thimamai kala o sigkekrimenos xaraktiras (Randall) dn iparxei sto comic swsta? pantw einai oraio pou peiramatizontai kai eisagagoun kainourious xaraktires...
    <<"αξιαγάπητος" Shane>> TOP :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι Μαίρη σωστά... Ο Randall θα είναι μόνο ήρωας της σειράς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia kanena kalo spoiler oti psofaei o Shane den exoume?...em ekane thn xontrh em sinixizei na einai to idio malakopitouras ELEOS (einai o poio axoneutos xaraktiras apo olles ths seires pou blepw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή