Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο Steven Yeun σε συνέντευξή του στο TV After Dark μιλάει για το πως πήρε τον ρόλο του ως Glenn.



Πόσο νωρίς πήρες το σενάριό;
Όσον αφορά τις οντισιόν συνήθως δεν το παίρνεις και πολύ νωρίς. Νομίζω ότι πήρα το δικό μου ... ίσως και δύο ημέρες πριν, και αυτό θα μπορούσε να είναι καλό.
Μερικές φορές μπορεί να το πάρεις μια ημέρα πριν, ή την ίδια ημέρα. Ευτυχώς, το πήρα δύο ημέρες πριν, και απλά προετοιμάστηκα για αυτήν (την ακρόαση). Τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν, υποθέτω.

Ακριβώς πριν βγεις από εκεί, πίστευες ότι θα ήσουν ο Glenn; Ότι πήρες τη δουλειά;
Αυτό που συνέβη ήταν ότι ακριβώς πριν είχα μία άλλη οντισιόν για ένα πιλοτικό επεισόδιο του ABC. Αυτή ήταν η πρώτη μου. Είχα μόλις μετακομίσει στο Λος Άντζελες, περίπου 5 μήνες πριν, και αυτή ήταν η πρώτη σεζόν πιλότος μου. Στην οντισιόν για αυτό του ABC, ελέγχθηκα για αυτή, και ήταν ανάμεσα σε μένα και έναν άλλο τύπο. Προφανώς τους άρεσε ο άλλος περισσότερο, γιατί πήρα τα άσχημα νέα. Αυτό με βοήθησε κατά κάποιο τρόπο, γιατί δεν ήμουν τόσο νευρικός για την οντισιόν του The Walking Dead. Κάπως τα πράγματα έγιναν πιο normal, και όχι ότι κατ 'ανάγκη έχει να κάνει με μια μεγάλη υπόθεση, αλλά απλά ξεκαθαρίζεις τα πράγματα ότι μερικές φορές δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις. (γέλια) Έτσι, όταν πήγα στην οντισιόν μου ήμουν πιο χαλαρός από ό, τι ήμουν συνήθως, και πιστεύω ότι αυτό σίγουρα με βοήθησε πολύ.

Μετά από τον guest star ρόλο σου σε άλλες σειρές όπως το The Big Bang Theory και το Law & Order, πώς αισθάνεται να είσαι ένας κύριος χαρακτήρας σε μία τόσο δημοφιλής σειρά;

Ω, φίλε μου, καμιά φορά μπορεί να είναι σκληρό, γιατί είσαι εκεί μόνο για ένα επεισόδιο, και μπαίνεις σε ένα καλά δεμένο καστ που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να μιλάει ο ένας στον άλλο. Και απλά εμφανίζεσαι ως ένας ξένος, και είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις έτσι. Μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Όσον αφορά να δουλεύω στο The Walking Dead, είναι ακριβώς όπως μία γιγάντια οικογένεια. Πηγαίνεις εκεί κάθε μέρα, και όλοι είναι τόσο χαρούμενοι που θα δει ο ένας τον άλλον.


1 σχόλιο:

  1. tou paei ganti o rolos, apo tous poio sumpatheis xaraktires sthn seira...kai genika prwth fora sumpathw sxistomath otan to blepw se seira (mou eixan katsei kapos sto lemo apo tote pou eblepa tous 2 koreates sto lost)

    ΑπάντησηΔιαγραφή