Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη στο AMC της Lauren Cohan (Maggie Grene)


Έχεις κάπως βρετανική προφορά! Σου ήταν δύσκολο να μάθεις τη νότια διάλεκτο;
Ξόδεψα μία εβδομάδα σκεπτόμενη την διαφορά μεταξύ του βρετανικού "Ο" και του νοτιοαμερικάνικου "Ο". Μπορείς να πάρεις τον αέρα αρκετά εύκολα, αλλά τότε πρέπει πραγματικά να αρχίσεις να σκέφτεσαι την ιδιοσυγκρασία. Αυτές οι πολύ δραματικές σκηνές
μπορεί να γίνουν μεγαλύτερες από την προφορά σου μερικές φορές, και υπάρχουν στιγμές που βρίσκω τον εαυτό μου φοβισμένο και να μιλάω λες και βρίσκομαι στο Λονδίνο.

Έχεις κάνει εξάσκηση μαζί με τον Andrew Lincoln (Rick Grimes) για να γίνετε μη-Βρετανοί;
Όχι, αλλά η ενδυματολόγος μας είναι Νοτιοαφρικανή. Αν τις μιλήσουμε παραπάνω από 2 λεπτά πρέπει να την αγκαλιάσουμε και να φύγουμε, γιατί όλη η Βρετανία αρχίζει να βγαίνει από μέσα μας.

Εσύ και ο Steven Yeun (Glenn) έχετε πολλές σκηνές μαζί.
Είμαστε πολύ καλά φιλαράκια. Όλοι μας ήμαστε. Δένεσαι με έναν τρόπο εκεί που δεν θα συνέβαινε στην πόλι. Πολύ από εμάς μένουμε στο ίδιο κτήριο, ένα ανακαινισμένο εργοστάσιο βάμβακος -- είναι ωραίο αλλά και κάπως ανατριχιαστικό. Ένα κουτί με ραβιόλια έλειπε από το δωμάτιο του Steven  βασικά.....

Η Maggie και ο Glenn είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των ανθρώπων του Rick και του Hershel. Είναι αυτό κάτι που σχετίζετε και με την πραγματική σου ζωή;
Ω, ναι. Όταν ήμουν παιδί, ήμουν αυτό που δημιουργούσε τα προβλήματα, και η μικρή μου αδερφή ήταν ο μεσολαβητής. Αλλά πιστεύω στην ζωή, γενικά, δεν θέλω δράμα. Θα προτιμήσω να κάνω κάτι ανόητο. Η Maggie είναι σαν αυτό: Πρέπει να λειτουργήσει σαν τον μεσολαβητή. Προσπαθεί πραγματικά να ζήσει την ζωή της με κάτω από έναν πολύ αυστηρό πατέρα.

Έπρεπε ποτέ να αντιμετωπίσεις τόσο σκληρούς γονείς;
Ω Θεέ μου, αποκλειστικά. Ήταν υπερπροστατευτικοί, αλλά είναι καλοί τώρα. Για να είμαι ειλικρινείς, είμαι ευγνώμον, γιατί αυτό με έκανε φιλόδοξη. Οι γονείς μου πάντα είχαν αρκετά υψηλές προσδοκίες, αλλά με υποστηρίζουν πάρα πολύ.

Έχεις εξοικειωθεί στον τρόμο του The Walking Dead τώρα που είσαι συνεχώς γύρω του;
Στο γύρισμα απλά σε κάνει να χάνεις την όρεξή σου. Όταν έχουμε τεράστιες ορδές από ζόμπι στο γύρισμα, τους παρέχουν ένα άλλο δωμάτιο για να φάνε, έτσι συμβιβάζονται. Μα όταν υπάρχουν μόνο μερικά ζόμπι στο γύρισμα τρώμε όλοι μαζί. Είναι λίγο αηδιαστικό. Δεν πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν ανθρώπους να δείχνουν έτσι!

Θυμάσαι την πρώτη σου εμπειρία με walker στο γύρισμα;
Ναι, την πρώτη μέρα αντιμετώπισα ζόμπι. Βλέπεις αυτούς τους τύπους, με όλο αυτό το μακιγιάζ, περισσότερο από τίποτα άλλο αισθάνομαι άσχημα για τα ζόμπι. Είχαμε έναν που ήταν σε μια στολή χοντρού ζόμπι στους 100 βαθμούς υγρασία. Αυτό είναι το θέμα με αυτό το σόου -- αισθάνεσαι άσχημα για αυτούς αλλά και τους τρέμεις ταυτόχρονα.

Πηγή: http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2012/02/lauren-cohan-interview.php           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου