Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη του Andrew Lincoln (Rick Grimes) στο AMC


Πως ήταν η σκηνή στο bar του 8ου επεισοδίου;
Ήταν μια απίθανη σκηνή! Ήμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε τόσο καλούς ηθοποιούς. Και δεν παίζαμε για το πρόβλημα, αλλά ότι είχαμε μία επανένωση με ανθρώπους. Η ένταση είναι έμφυτη με το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν μία άλλη ομάδα.

Η παρουσία του Rick στην φάρμα έχει περιγραφεί ως ανταγωνιστική σε αυτήν την σεζόν. Έχεις ποτέ αισθανθεί ότι είσαι ο κακός τύπος στο show σου;
Ναι, νομίζω είμαι λίγο. Δεν το βλέπω κανονικά με αυτή τη σκέψη, γιατί ποτέ δεν βλέπεις τον χαρακτήρα σου ως προβληματικό. Έχω κλίση προς το πνεύμα αυτού του ανθρώπου.

Η σκηνή που ο Rick σκοτώνει την Sophia ήταν δύσκολο να την γυρίσεις;
Μιλούσα για αυτό την επόμενη μέρα σκεπτόμενος, ω Θεέ μου ποιος να φανταζόταν ότι θα έχτιζα καριέρα ως παιδοκτόνος σε μια τεράστια παγκόσμια αναγνωρισμένη σειρά; Τι να πει αυτό για την κατάσταση των πραγμάτων! Κοίτα, σαν ηθοποιός έλεγα " Παρακαλώ αφήστε την να ζήσει." Είναι μία εντερο-στριφτή σκηνή. Αντίθετα είναι ένα υπέροχο ξεκίνημα για το δεύτερο μισό αυτής της σεζόν, το οποίο είναι μία πιο σκοτεινή και επικίνδυνη εξήγηση για τους χαρακτήρες.

Πολύ σημαντική η επόμενη ερώτηση: Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου μέθοδος για να σκοτώνεις walkers;
Είμαι πεπεισμένος ότι ο περισσότερος χρόνος στο δωμάτιο των σεναριογράφων ξοδεύεται με "Okey, πως θα είναι το επόμενο; Πως μπορούμε να σοκάρουμε τον κόσμο περισσότερο;" Το τσεκούρι στο κεφάλι πάντα δουλεύει, και το μπαστούνι του baseball ήταν επίσης αστείο. Αλλά λατρεύω το κανόνι μου. Κάναμε μια σκηνή όπου έπρεπε να πηδήξω πάνω σε ένα RV και δανείστηκα το Glock (είδος όπλου) του Shane και συνέχεια κόλλαγε, αλλά το Colt Python (το όπλο του Rick) είναι σαν τα Rolex: Δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Κάνει ένα πολύ ικανοποιητικό click επίσης. Έχει γίνει κομμάτι του σώματός μου. Έπρεπε να παλέψω με το Props Department (το τμήμα που είναι υπεύθυνο για τα αντικείμενα που χειρίζονται οι ηθοποιοί) όταν μου το πήραν την προηγούμενη φορά. Είπαν, " Θα σε συλλάβουμε επειδή προσπαθείς να το πάρεις με τα κουστούμια!".

Χρησιμοποίησες μια πέτρα επίσης νωρίτερα σε αυτήν την σεζόν...
Ναι αυτό το είδος πήγε σε κάποιο παλιότερο στυλ. Πολύ retro -- σχεδόν Neandertthal. Εννοώ ό,τι βρεθεί στο χέρι σου, ο Rick είναι ένας υπέροχος ηγέτης με πρακτικό μυαλό.

Λατρεύω που ο Rick συνεχίζει να έχει ρολόι και μετά την αποκάλυψη. Είσαι σαν κι αυτόν; Θα έκανες αυτήν την επιλογή;
Αυτή είναι επιλογή μου σαν ηθοποιός. Είναι το ρολόι που του το έδωσε ο πατέρας του. Δεν φοράω κανονικά ρολόι από μόνος μου, αλλά πιστεύω ότι ένα αληθινό ενθύμιο από το παρελθόν είναι ζωτικής σημασίας για τους ανθρώπους που είναι τόσο εξαθλιωμένοι. Το ρολόι που φοράω στο πλατό είναι χαλασμένο -- κολλημένο στις 12:01. Κάποιος το άλλαξε και το έκανε να δουλέψει -- και είπα " Όχι δεν πρέπει να δουλεύει! Αφήστε το στις 12:01". Είναι πολύ καταστροφολογικό.


Ήσουν στο "Love Actually". Τι σε ευχαριστεί να παίζεις περισσότερο σαν ηθοποιό, τον εραστή ή τον μαχητή;
Μου αρέσει να λέω, Είμαι εραστής όχι μαχητής αλλά είμαι διατεθειμένος να παλέψω για την αγάπη, ξέρεις τι λέω! Μου αρέσουν τα ρομαντικά πράγματα, αλλά ο ρόλος του Rick είναι ρόλος ζωής. Είναι υπέροχο να έχεις μία μεγάλη διαδρομή που να παίζεις με κάθε χαρακτήρα επειδή είσαι αγχωμένος και τραβιέσαι σε κατευθύνσεις που δεν θα δεις κατ' ανάγκη σε άλλα πλαίσια.

Ο Rick και ο Shane έχουν κάποιο είδος έντασης στον τρόπο που σχετίζονται στην σκηνή. Πως είναι η σχέση σου με τον Jon Bernthal (Shane Walsh);
Είναι εφιάλτης να δουλεύεις με αυτόν τον άνθρωπο! Αλλά αλήθεια ο Jon είναι σαν τον Αμερικάνο αδερφό μου. Μου θυμίζει - πρέπει να σου πω - μία νεώτερη μορφή του εαυτού μου. Αυτό που κάνει με τον Shane είναι απίθανο σαν χαρακτήρας και λατρεύω την πριονωτή φύση της σχέσης τους. Είναι σαν αντιμαχόμενα αδέρφια, αλλά είναι και οι δυο τους τόσο παρόμοιοι.

Ξέρεις τι είπε ο Dr, Jenner στον Rick στο τέλος στην πρώτης σεζόν, και ο Noah Emmerich στην πραγματικότητα στο είπε;
Ναι αυτό έγινε.

Σε έχουν πιέσει κάποιοι για να τους το πεις;
Ούτε καν η γυναίκα μου δεν το ξέρει. Φίλε παίρνω την δουλειά μου στα σοβαρά!

Πηγή: http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2012/02/andrew-lincoln-interview.php     

2 σχόλια: