Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μια μικρή συνέντευξη των McBride, Reedus & Yeun

Λοιπόν, παιδιά ήσασταν ικανοποιημένοι, έκπληκτοι ή δεν εκπλαγήκαμε καθόλου που το The Walking Dead πήγε δεύτερη σεζόν;


Norman Reedus: Ναι, νομίζω ξέραμε ότι ερχόταν. Εννοώ τα σπάσαμε στην πρώτη σεζόν
και ήταν τόσο διασκεδαστικό και καλό και όλοι τα έδωσαν όλα σε αυτό, όταν ανακοινώθηκε η δεύτερη σεζόν αυτο συνέβαινε, οπότε δεν ήταν μεγάλη έκπληξη.

Melissa Suzan McBride: Έμεινα έκπληκτη, Όχι έκπληκτη σαν να μην περίμενα να συμβεί. Ήμουν χαρούμενη.


Steven Yeun: Ήμουν πολύ χαρούμενος.


Melissa Suzan McBride: Και τώρα πάρθηκε γρήγορα, 16 επεισόδια για την επόμενη σεζόν, την τρίτη.

Norman Reedus: Είναι σαν να κάναμε κάτι σωστό. Θυμάμαι ότι διάβασα το πιλοτικό στην αρχή και σκεφτόμουν ότι πρόκειται για κάτι που όντως θα ήθελα να παρακολουθώ.

Δεν ρωτάω αν ο ένας είναι καλύτερος από το άλλον, αλλά υπάρχει αντίθεση στο στυλ λειτουργίας μεταξύ του Frank Darabont και του Glen Mazzara;

Steven Yeun: Ξέρεις, προφανώς, ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Θα έλεγα ότι είμαστε τυχεροί να έχουμε είτε έναν είτε τον άλλο. Ήμασταν πολύ τυχεροί που είχαμε τον Φρανκ, και είναι άσχημο αυτό που συνέβη [όσον αφορά την απουσία του], αλλά ο Glen έφερε πραγματικά το δικό του στυλ και είναι φανταστικό.

Norman Reedus: Έφερε το cast, το συνεργείο και τους συγγραφείς πιο κοντά (Ο Darabont), και κάτι άσχημο συνέβη, και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κρατήσουμε τα θετικά . Και ο Glen έχει κάνει ένα bang-up στη δουλειά. Είναι φοβερός.

Melissa Suzan McBride: Ναι. Ήταν ένα show που ο Frank εργάστηκε πραγματικά σκληρά για να το φέρει στην τηλεόραση και ήταν ένα μεγάλο σχέδιο και πολλοί από εμάς ήμασταν πολύ χαρούμενοι που βρισκόμασταν εκεί και είχαμε δουλειά να κάνουμε. Και παραμένει μια φανταστική δουλειά, και ήμουν ευτυχής να ακούσω ότι ο Frank έχει γράψει μόνο ένα πιλοτικό [L.A. NOIR] που πήρε πράσινο φως για το κανάλι TNT. Έτσι, αυτό είναι συναρπαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου