Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο λατρεμένος μας Robert Kirkman μιλάει για το επεισόδιο "Νebraska" και για άλλα πολλά στο EW.


EW: Εντάξει, πρώτα απ' όλα, υπάρχει ένα bar κοντά στην φάρμα του Hershel; Δεν μπορούσε o Rick να οργανώσει την αναζήτηση της Sophia από εκεί; Αυτό σίγουρα θα ήταν το σχέδιό μου. Θέλω να πω εκεί είναι που κρατάνε τα ποτά!
Robert Kirkman: Προφανώς οι προτεραιότητές τους δεν ήταν σε σειρά.

Δεν αστειεύομαι.
Κοίτα αν είναι να ανοίγεις τρύπες στη σειρά αυτή η συνέντευξη έχει τελειώσει. (γέλια) Ναι, έχεις δίκιο. Έπρεπε να είναι στο bar όλη την ώρα. Νομίζω ο Hershel το κρατούσε μυστικό. Δεν ήθελε να του πιουν όλα τα ποτά.

Όταν πρόσφατα το AMC έδειξε το trailer με τους δύο νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στο bar βάλαμε μία ανάρτηση που ζητούσαμε από τους αναγνώστες να μαντέψουν την ταυτότητά τους. Ειλικρινά, δεδομένου το πόσο γρήγορα σκοτώθηκαν, ήταν για όλους ένα κολοσσιαίο χάσιμο χρόνου.
(γέλια) Λοιπόν, ευτυχώς πιστεύατε μέχρι το τέλος της σκηνής ότι θα κρατήσουν πολύ. Με το casting για αυτούς τους δύο τύπους και ό,τι συνεπάγεται σε αυτήν την σκηνή, προσπαθούσαμε να πείσουμε το κοινό ότι θα είναι καινούργιοι τακτικοί χαρακτήρες, έτσι ώστε το τέλος να τους σοκάρει ακόμα περισσότερο.

Ένας από τους συναδέλφους μου ήθελε να σου πω ότι " Δεν μπορεί να έβαλαν αυτόν τον υπέροχο τύπο από το Terriers στο show μόνο και μόνο για να τον πυροβολήσουν."
(γέλια) Είναι μεγάλος fan του Walking Dead. Ή τουλάχιστον ήταν.

Όταν μιλήσαμε για το τελευταίο επεισόδιο είπες ότι οι σεναριογράφοι γνώριζαν ότι το φινάλε για την μέση της σεζόν προσαρμοζόταν για τον θάνατο της Sophia. Ποιες ήταν οι σκέψεις σας για την πρεμιέρα της υπόλοιπης σεζόν;
Πιστεύω πως αυτό ήταν ιδιαίτερα καλό επεισόδιο για να επιστρέψουμε γιατί αυτοί οι δύο τύποι στο bar αντιπροσωπεύουν τις νέες απειλές και είναι πραγματικά η κορυφή του παγόβουνου. Είναι πραγματικά καλό και να είσαι εκτός της φάρμας και να δεις ότι υπάρχουν ακόμα πιο επικίνδυνα πράγματα από τα ζόμπι εκεί έξω. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα από εδώ και πέρα.

Είναι δίκαιο να πούμε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μην ψεύδονταν για το ότι έχουν φίλους;
Είναι πολύ, εξαιρετικά.... Ναι. Έχουν φίλους.

Ήταν ο τίλος του επεισοδίου, "Nebraska", μία ένδειξη για το πιο καταθλιπτικό άλμπουμ που έφτιαξε ποτέ ο Bruce Springsteen;
Θα συμφωνήσω με αυτό. Ο Evan Reilly που έγραψε το επεισόδιο - εξαιρετικά θα προσθέσω - ξέρω ότι είναι τεράστιος fan του Springsteen.

Ωραίο κόλπο με το αυτοκίνητο, παρεμπιπτόντως.
Ευχαριστώ. Δεν έχω κάνει τίποτα σχετικά με αυτό. Αλλά εξελίχθηκε πολύ καλά. Λατρεύω τα trailers αυτής της σεζόν που είναι κάπως "Αυτό συμβαίνει: Άνθρωποι πυροβολούνται μεταξύ τους! Αυτοκίνητα τρακάρουν!" (γέλια)

Είναι βασικά σαν το "Smokey and the Bandit", σωστά;
Σωστά. Επιστρέφουμε και είναι... θα έλεγα το "Dukes of Hazzard", αλλά θα ακουγόμουν σαν να κριτικάρω το show.

Υπάρχει κριτική για την χαλαρότητα της σεζόν. Είναι αυτά τα trailers μια αντίδραση για αυτό;
Λίγο πολύ. Αλλά, για να ήμαστε ειλικρινείς, αυτά τα επεισόδια ήταν τόσο γεμάτα με πράγματα που είναι σαν να μην έχεις τι άλλο να βάλεις στα treilers, καταλαβαίνεις; Υπάρχει μια ατυχής πλευρά για εμάς με τον τρόπο που χωρίστηκε η σεζόν. Πιστεύω εάν όλη η σεζόν πήγαινε δείχνοντας επεισόδια  κάθε εβδομάδα θα μπορούσατε να δείτε ότι τα αργά επεισόδια μας εξόφλησαν για τα γρήγορα επεισόδια. Αλλά έτσι όπως έκατσε τώρα λόγο του διαλείμματος έχουμε αργά επεισόδια το Φθινόπωρο και γρήγορα την Άνοιξη.

Το θέμα με το ποιος ήξερε ότι η Sophia ήταν στον αχυρώνα έληξε; Ή είναι κάτι που θα μας απασχολήσει;
Δεν πρόκειται να σταθούμε σε αυτό. Θα επανέρθει από καιρό σε καιρό και θα είναι κομμάτι της έντασης. Αλλά οι χαρακτήρες θα έχουν πολλά πράγματα να αντιμετωπίσουν πολύ σύντομα. Δεν θα έχουν πολύ χρόνο για να τσακωθούν για το ποιος ήξερε ότι η Sophia ήταν στον αχυρώνα. Ο Rick εμπιστεύεται τον Hershel και συνεχίζουν.

Ο Dale είναι αποφασισμένος να συνεχίσει με την υπόθεση του Shane. Μήπως αυτός ο τύπος έχει κάποιο είδος τελευταίας επιθυμίας;
Ο Dale είναι ένας χαρακτήρας που αντιπροσωπεύει την ζωή πριν όλα αυτά συμβούν και ο Shane ενσαρκώνει το πως η ζωή πρέπει να είναι τώρα. Ο Dale και ο Shane θα συγκρουστούν. Ο Dale είναι ένας πολύ τολμηρός χαρακτήρας. Οπότε, ναι, κινείτε στα άκρα.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα αλλά ανακοινώθηκε ότι ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες θα εμφανιστεί σε πιλοτικό επεισόδιο μιας άλλης σειράς. Σε εκνεύρισε αυτό;
Όχι, όχι, καθόλου. Είναι πιλοτικό και δεν νομίζω πως είναι ασυνήθιστο για κάποιον να είναι σε δύο σειρές, είναι ένας τρόπος που λειτουργεί η καλωδιακή. Νομίζω ο Lennie James, ήταν σε 7 διαφορετικές σειρές: Human Target, και το The Walking Dead και το Hung.... Οπότε νομίζω πως κάθε μέλος του cast δεν χαλάει τίποτα με το να προχωράει και σε άλλες δουλειές.


Άρα το γεγονός για το άτομο που μιλάμε ότι μπορεί να είναι στο cast σε ένα πιλοτικό επεισόδιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται να σκοτωθεί ή να εξαφανιστεί από το The Walking Dead.
Σωστά. Μπορεί να πεθάνει στο πιλοτικό!


Πόσο μακρυά φτάσατε στη "χάραξη" της τρίτης σεζόν;
Τώρα τελειώσαμε την τρίτη εβδομάδα γραψίματος. Συνεχώς σοκάρουμε τους εαυτούς μας. Μπορώ να σας πω από τώρα ότι η 3η σεζόν θα είναι τρελή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου