Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Spoilers: Αναλυτικά τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο, 2x10 "18 Miles Out"

Σκεφτείτε το πολύ καλά πριν το διαβάσετε! Θέλω πραγματικά να μάθω τι ακριβώς θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο; Μπορώ να περιμένω; Έχω την υπομονή;
Απλά μην το διαβάσετε!


Επεισόδιο 10: "18 Miles Out"
Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Rick, τον Shane και τον Randall (το παιδί που έπιασαν στο προηγούμενο επεισόδιο) να τρέχουν να ξεφύγουν από walkers σε μια εγκαταλελειμμένη σχολική αυλή. Μετά από μερικό κυνηγητό βάζει τους τίτλους αρχής.

Παρεμπιπτόντως, σε ολόκληρο το επεισόδιο δεν βλέπουμε καθόλου τους Daryl, T-Dog, Dale, Hershel, Patricia, Glenn, Jimmy, Carol και Carl, δεν αστειευόμαστε.

Flashback νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Rick και ο Shane οδηγούν τον δεμένο και φιμωμένο Randall μακριά από την φάρμα (18 μίλια για να ήμαστε ακριβής, υπολογίστε γύρω στα 30 χιλιόμετρα) για να τον παρατήσουν.

Θα σταματήσουν για λίγο και θα συζητήσουν γύρω από το ότι ο Shane βάτεψε την Lori, πως πραγματικά πέθανε ο Otis, και μέσα σε όλα ο Rick βασικά λέει στον Shane να ξεχάσει την Lori και να τα παρατήσει.

Εν τω μεταξύ στην φάρμα, η Beth είναι ακόμα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σηκώνεται και αρχίζει να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να πείσει την Maggie να αυτοκτονήσουν μαζί. Η Andrea και η Maggie έχουν έναν γυναικοκαβγά όταν η Andrea λέει ότι η Beth πρέπει να αποφασίσει μόνη της αν θέλει να πεθάνει ή όχι.

Τελικά η Beth κόβει τις φλέβες της αλλά τελευταία στιγμή μπλοκάρει κι έτσι οι χαρακιές δεν είναι βαθιές. Η Beth επιζεί, αλλά η Andrea διώχνεται από το σπίτι επειδή άφησε την Beth μόνη της και που της επέτρεψε να αυτοκτονήσει.

Ο Rick και ο Shane φτάνουν στο σχολείο, αφήνουν τον Randall εκεί και ετοιμάζονται να φύγουν, αλλά ο Randall τους αποκαλύπτει ότι αυτός και η Maggie πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Συνειδητοποιούν ότι ο Randall ξέρει την τοποθεσία της φάρμας και ο Shane επιχειρεί να πυροβολήσει το παιδί.

Ο Rick παρεμβαίνει, διαφωνούν, τσακώνονται και πέφτουν μερικά μπουνίδια. Από μία άποψη ο Shane σχεδόν σκοτώνει τον Rick. Κατά λάθος ελευθερώνουν μερικούς walkers από το σχολείο και ο Shane κρύβεται μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο. Ο Rick τον παρατάει εκεί αλλά τελευταία στιγμή μετανιώνει και γυρίζει πίσω. Αυτός και ο Randall σώζουν τον Shane και γυρίζουν πίσω στην φάρμα, με τον Randall δεμένο πάλι. Ο Rick λέει ότι τελικά πρέπει να σκοτώσουν το παιδί, επίσης λέει στον Shane να σταματήσει να είναι παπάρας επειδή προσπάθησε να τον σκοτώσει νωρίτερα.
Τέλος επεισοδίου.            

1 σχόλιο: