Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τιτανομέγιστα Spoilers!!!

Λοιπόν ακούστε.... (μάλλον διαβάστε).... ένας κύριος βγήκε και είπε ότι είναι μέλος της παραγωγής (όνομα δεν ξέρουμε) και διέρρευσε spoilers για το υπόλοιπο της 2ης σεζόν. Βέβαια μπορεί να είναι και κανένας παπάρας που να θέλει να κάνει τζέρτζελο (όπως λέμε και στο χωριό μου). Εγώ σας προτείνω να μην τα διαβάσετε.... με τίποτα όμως.... θα σας το χαλάσει.... Τώρα σαν διαχειριστής είχα το χρέος να το βάλω... κάντε ό,τι θέλετε..... Ά και άμα το διαβάσετε μην σχολιάσετε τίποτα πουθενά, παρακαλώ.











Σίγουρα θες να το διαβάσεις...........;













Έλα σου δίνω την ευκαιρία να το ξανασκεφτείς (για τρίτη φορά)















Τι να σου πω... άμα το έχεις τόσο ανάγκη και δεν κρατιέσαι... διάβασε το..... 













Στο επεισόδιο "Nebrasca" o Hershel πάει σε ένα κοντινό bar να τα πιει για να ξεχάσει τους πόνους του, ο Rick με τον Glenn τον ακολουθούν. Εκεί που τον βρίσκουν να τα τσούζει μπαίνουν μέσα δύο τύποι που παριστάνουν τους καλούς με σκοπό να μάθουν που μένουν ώστε να πάνε και να τους λεηλατήσουν. Ο Rick τους παίρνει χαμπάρι και τους σκοτώνει και τους δύο. Μετά από αυτό ο Hershel δείχνει μεγάλο σεβασμό απέναντί του.

Μετά οι φίλοι αυτών των δύο τύπων μαθαίνουν τι έγινε, τους βρίσκουν και ακολουθεί πιστολίδι ανάμεσα σε αυτούς και την ομάδα του Rick. Αυτοί είναι πολύ... δεν είναι ένας-δύο....

Τώρα το ακόμα μεγαλύτερο spoiler..... (μην το διαβάσεις, δεν σου φτάνουν αυτά;)

Ο Shane δεν θα βγάλει την σεζόν... (έλα μωρέ και μου άρεσε που τον κοροϊδεύαμε)
H Lori του λέει ότι άμα δεν είχε βρεθεί ο Rick θα ήταν ακόμα μαζί. Αυτό κάνει τον Shane να αλλάξει ξανά (τα βρίσκει με την Lori και γαμιούνται πάλι). Τέλος πάντων αποφασίζει να σκοτώσει τον Rick και τον παρασύρει μέσα στο δάσος με την δικαιολογία να κυνηγήσουν κάποιον που βλέπουμε στο επεισόδιο "Nebraska". O Rick φυσικά δεν είναι χαζός κατάλαβε τι γίνετε και προσπαθεί να κάνει τον Shane να παρατήσει τα σχέδιά του. To πιστεύεται ή όχι ο Rick αγαπάει τον Shane σαν αδερφό του, μετά του το αποκαλύπτει και λέει ότι η Lori και ο Carl θα ξεπεράσουν τον θάνατό του. Ο Shane σημαδεύει με το όπλο του τον Rick και o Rick τον μαχαιρώνει. Μετά ο Shane θα επιστρέψει ως walker και ο Carl θα τον πυροβολήσει.

Ο σκοπός όλων αυτών είναι να αλλάξει ο Rick και να γίνει σαν τον Shane. Δεν θα δώσουν μεγάλη σημασία στον θάνατο του Shane, ο σκοπός του στην σειρά ήταν να βοηθήσει στην αλλαγή του χαρακτήρα του Rick.

13 σχόλια:

  1. δηλαδή παιδιά να μην σχολιάσω τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχολίασε χωρίς να αναφέρεις κάποιο spoiler..... (αν μπορείς...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti spoilers diabasa wre???? (einai sigouro oti isxioun ta spoilers?) mporw nap w oti mou aresei arketa ews kai para polu an ekselixthei etsi h seira....nea season xwres ton %&*&#$ yioupiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι τώρα δεν φαίνεται ποιον εννοείς... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaxa ma pou fenete??? anti gia to onoma ebala brisia...pantos polu goustarw pou to sigkekrimeno atomo tha to skwtosei autos pou tha to skwtosei (etsi prepei)

    *to metaniosa pikra pou diabasa telika auta ta spoilers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορίστε και το 'λεγα... Κι εγώ δεν ήθελα να τα διαβάσω.. αλλά τι να κάνω....;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw pantws akoma den exw diavasei tpt...den 3erw gia poso tha ante3w...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύη κράτα... οι άλλοι το μετάνιωσαν που το διάβασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Respect DrGeorge11 για την ανάρτηση! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τα γράφεις! Έχεις ιδιαίτερο τρόπο και τα γράφεις με χιούμορ και λίγο χύμα αλλά με τον καλή έννοια χωρίς να προσβάλλεις! (τώρα άμα παρεξηγηθεί και κανας χαρακτήρας τι να κάνουμε;).
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να 'σαι καλά Σταύρο! Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αμα γινει ετσι οπως τα λεει θα ειναι super γιατι δεν τον παω με τιν καμια αυτο τον τυπο τον shane(walker)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pragmatika tora oso kai na mas tin spaei o jkdhkgj an pethanei tha einai ligo vareto meta xoris ayton einai megali morfi

    ΑπάντησηΔιαγραφή