Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το φαινόμενο Michonne έρχεται.....


Στο τελευταίο επεισόδιο πήραμε μια μικρή δόση από την ΘΕΑ Michonne!!! Το μόνο που γνωρίζαμε για αυτήν (ότι αφορά τον τηλεοπτικό χαρακτήρα) είναι πως γνωρίζει πολεμικές τέχνες, σκοτώνει walkers με σπαθί σαμουράι και έχει για κατοικίδια δύο κουλούς και χωρίς σαγόνια walkers!


Την Michonne θα την υποδυθεί η ηθοποιός Danai Gurira.

Μπορεί σε κάποιους να φανεί υπερβολικό όλο αυτό, αλλά εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν άριστα πολεμικές τέχνες και το πως να χειρίζονται ένα σπαθί σαμουράι, λίγοι αλλά υπάρχουν. Η σειρά κινείται σε λογικά πλαίσια (όσο λογικά μπορεί να είναι σε ένα zombie apocalypse) οπότε και τώρα λογικό μου φαίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος να καταφέρει να επιζήσει. Αρκεί βέβαια να μην δούμε τίποτε στριφογυριστές κλοτσιές του στυλ Chuck Norris (ή κάτι πιο κοντινό σε ζόμπι, τρεξίματα πάνω σε τοίχους άλα Resident Evil).
Οι παραγωγοί μας είπαν ότι η Michonne δεν είναι απλά ένας ήρωας που προστέθηκε στην σειρά, αλλά θα έχει καθοριστικό ρόλο σε αυτήν. 

Ο δημιουργός του κόμικ και παραγωγός της σειράς Robert Kirkman είπε σε μια συνέντευξή του:
"Σώζει την Andrea και κουβαλάει σπαθί. Αυτό οπτικά είναι πολύ παράξενο για τους fans του σόου. Οι fans του κόμικ ξέρουν τα πάντα για αυτήν και νομίζω πως είναι πολύ ενθουσιασμένοι που την βλέπουν..... Μου αρέσει να σκέφτομαι πως το κοινό που βλέπει το σόου το λαμβάνει αυτό. Πιστεύω είναι μία πολύ παράξενη και αταίριαστη εικόνα. Μας φωνάζει το τι θα δούμε στην 3η σεζόν."

Η αγαπημένη των fans, Michonne, μας συστήθηκε στο τεύχος No. 19 και είναι ακόμα ζωντανή στο κόμικ. Ο χαρακτήρας γρήγορα κερδίζει την εμπιστοσύνη του Rick και γίνετε η πιο καλή του σύμμαχος ενάντια στον σαδιστή Governor.

Ο παραγωγός της σειράς Glen Mazzara δήλωσε:
"Γνωρίζουμε ότι είναι μοναχική και γνωρίζουμε ότι τα σπάει. Αλλά έχουμε κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά για αυτήν τα οποία παρεκκλίνουν από τον χαρακτήρα της στο κόμικ. Είναι μία ενδιαφέρουσα διαδικασία όταν γράφουμε για αυτόν τον χαρακτήρα και τον φέρνουμε στην ζωή. Είναι μία σημαντική προσθήκη στην σειρά.

Ο Mazzara επισήμανε ότι έψαχναν για "κάποιον που απαντά στα γνωρίσματα των ηρώων" και δεν χρειαζόταν απαραίτητα να βάλουν ένα μεγάλο όνομα για τον ρόλο. "Πραγματικά νοιώθαμε ότι θέλουμε για τον ρόλο μία ηθοποιό που θα ταυτιστεί με τον χαρακτήρα και θα του δώσει ζωή." 

16 σχόλια:

  1. Αυτό που κόβει το κεφάλι και μετά τινάζει το αίμα από το σπαθί της... πωπω ρε παιδί μου... Πράματα και θάματα θα δούμε από αυτήν.... Με έχει πωρώσει αρκετά μπορώ να πω... αρκεί να μην δούμε γελοιότητες όπως λέω και στην ανάρτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. auti kai o dary..tha kanoun tromeri omada!!!...an den plakwnontai sto ksulo...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Daryl ανεβασει ποτε στην ss μηχανη του την αραπινα, θα ξενερωσω και δε θα ξαναδω την σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ola auta.. ala mipos 3erei kaneis ti paizei me xaraktires pu idi 3eroume? (opos ton aderfo tou daryl kai ton arapako me ton gio tou apo to 1o episodio)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι και τι κάνουν δεν ξέρουμε, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πωπω ρατσισμος vai,ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολη η ιστορια ειναι η τελευταια σκηνη....τι κτηριο,καστρο η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο περα απο το δασος....στον 3 κυκλο θα μαθουμε....υπομονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Egw tyxaia eisa ena binteaki sto youtube meta eida kai deytero kai trito gia tin seira aytin.....peiga amesws se ena videoclub kai peira tin proti season ( mono aytin eixai blakeia ayto ) ki etsi kolisa ......eyaxa sto internet kai breika ayto to site ......po to pws perimena na bgoun ki alla den perigrafetai kai na metraw tis wres ....kolash .............twra teleiwse kai h deyteri season ....mpanw syxna sto site ...kai diavazw ta sxolia sas ...kai gia nea genika gia tin seira .... ..teleia seira ......ola einai poly kala ..
    loipon exw dio erwthseis xerete pote arxizei i 3h season kai xerete ama mpwro na diavaso kapou sto internet to komik .....sto opoio basizetai i tainia ..??? eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η 3η σεζόν αρχίζει τον Οκτώβριο.... για το κόμικ άμα βρεις κάποιον άλλο στο blog να σου πει, γιατί εγώ δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχεδον ουρλιαξα οταν την ειδα να σωζει την Andrea, επιτελους εμφανιστηκε!!! Λατρεμενη χαρακτηρας απο τα κομικ, εκανε την δυναμικη εμφανιση που περιμεναμε και τωρα υπομονη μεχρι το φθινοπωρο να δουμε την michonne εν δρασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o λογος που εχει τα "κατοικιδια" (Ζομπι) μαζι της ποιος ειναι? για να μην την μυριζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. problepw oti apo thn nea season tha exw neo agapimeno xaraktira (paei kai o rick paei kai daryl)....Michonne kai ta miala sta kagkela!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ok se eyxaristw ......( poios perimenei mexri ton oktobrio ..) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις έσκασε μύτη με την κουκούλα και τα ζόμπια δεμένα τρελάθηκα... Αλλά ξενέρωσα λιγουλακι τώρα που είδα οτί είναι γυναίκα (με κάθε σεβασμό προς τις γυναίκες)... αλλά περίμενα κανα μάγκα σαν τον Daryl και βάλε.
    Με λίγα λόγια και πολλές πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. re pedia kseri kanis an iparxoun t komik ts seiras sto internet...?i akoma kalitera an t poulane pou8ena...as poume kapou salonika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή