Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Οι Θάνατοι της 2ης Σεζόν


Αυτή τη σεζόν πεθάναν πολλοί άνθρωποι. Και από το main cast αλλά και guest. Σε αυτή την ανάρτηση θυμόμαστε ποιοι και με ποιον τρόπο πεθαναν...



1) Otis επεισόδιο 2x03 "Save the Last One"


O Otis ζούσε στο αγρόκτημα του Hershel με την γυναικά του Patricia. Πυροβόλησε κατά λάθος τον Carl στην προσπάθεια του να σκοτώσει ένα ελάφι. Μέτα από αυτό, αυτός και ο Shane πήγαν σε ένα νοσοκομεία αναζητώντας προμήθειες για να σωθεί ο Carl. Ο Shane βλέποντας ότι δεν μπορούν να διαφύγουν και οι δυο τον πυροβολεί στο πόδι και τον αφήνει να τον "φανέ" οι walkers.

2) Sophia επεισόδιο 2x07 "Pretty Much Dead Already"


H Sophia ήταν η κόρη της Carol. Κάποια στιγμή στον αυτοκινητόδρομο μαζεύτηκαν walkers και η ομάδα κρύφτηκε για να τους αποφύγει. Σε μια στιγμή η Sophia εξαφανίστηκε και ο Rick πήγε να την βρει. Την κυνηγούσαν 2 walkers και ο Rick της είπε να κρυφτεί σε ένα μέρος μέχρι να τους σκοτώσει. Όταν γύρισε η Sophia έλειπε, έτσι άρχισαν να την ψάχνουν. Τελικά έμαθαν ότι είχε γίνει και αυτή Walker (δεν ξέρουμε ποσό καιρό πριν) και ότι ο Otis την είχε βάλει και αυτή μέσα στον αχυρώνα μαζί με τους υπόλοιπους χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι είναι εκεί μέσα μέχρι την μέρα που τον άνοιξαν... Στο τέλος την πυροβόλησε ο Rick.

3) Dave & Tony επεισόδιο 2x08 "Nebraska"


Μέτα από τα γεγονότα στον αχυρώνα ο Hersell εξαφανίστηκε. Η Maggie είπες στον Rick που θα τον βρει και με τον Glenn πήγαν στο μπαρ της κοντινής πόλης που σύχναζε όταν έπινε... Στο τέλος του επεισόδιο στο μπαρ εμφανίστηκαν 2 τύποι... Ο Dave και ο Tony. Κάποια στιγμή τα πράγματα βγήκαν εκτός ορίων όταν ο Rick αρνήθηκε να τους φιλοξενήσουν στην φάρμα. Έτσι ο Rick αναγκάστηκε να τους σκοτώσει.

4) Dale επεισόδιο 2x11 "Judge, Jury, Executioner"


Μέτα την μαλακιά που έκανε ο Carl στο βάλτο και άρχισε να πειράζει τον Walker αυτός "ξεκόλλησε" και κάποια στιγμή έφτασε στη φάρμα. Ο Dale απογοητευμένος μετά την συζήτηση για την τύχη του Randall τριγυρνάει στη φάρμα. Κάποια στιγμή βλέπει ένα ξεκοιλιασμένο ελάφι και υποψιάζεται οτι κάτι γίνεται πριν προλάβει όμως να αντιδράσει ο Walker του επιτίθεται και τον τραυματίζει σοβαρά. Η ομάδα ακούει της φωνές του και τρέχει προς το μέρος του. O Daryl φτάνει πρώτος και σκοτώνει τον Walker αλλά είναι αργά για τον Dale. Η ομάδα καταλαβαίνει ότι ο Dale υποφέρει και ο Rick είναι έτοιμος να τον σκοτώσει για να τον βοηθήσει. Τελικά ο Daryl του παίρνει το όπλο και τον πυροβολεί αυτος...

5) Randall επεισόδιο 2x12 "Better Angels"



O Randall ήταν ένας πιτσιρικάς που βγήκε με δυο άλλους για να ψάξουν τους Dave και Τοny, και τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να πηδήξει από μια οροφή για να ξεφύγει από τους Walkers που καταφτάνουν. Οι Hersall, Rick και Glenn αναγκάστηκαν να τον πάρουμε μαζί τους στη φάρμα. Αυτό έφερε ανησυχίες στην υπόλοιπη ομάδα. Έτσι αποφάσισαν να τον αφήσουν 18 χιλιόμετρα μακριά αλλά εκεί τα πράγματα ανάμεσα στο Shane και τον Rick βγήκαν εκτός ελέγχου, πιάστηκαν στα χεριά και μαζεύτηκαν walkers οπότε δεν μπορούσαν να το αφήσουν εκεί. Μέτα από όλα αυτά αποφάσισαν να τον σκοτώσουν γιατί φοβήθηκαν ότι αν τον αφήσουν ελεύθερο μπορεί να γυρνούσε στους δικούς του και να πηγαίναν για να "πάρουν" τη φάρμα. Τι στιγμή που ο Rick είναι έτοιμος να τον πυροβολήσει έρχεται ο Carl, βλέποντας την στάση του μικρού δίστασε. Τελικά ο Rick αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο (μετά και τον θάνατο του Dale) αλλά αυτό δεν άρεσε στον Shane και λίγο πριν πάνε να τον πάρουν για τον αφήσουν κάπου ο Shane τον οδήγησε στο δασός και του έσπασε το λαιμό. Αργότερα είδαμε ότι έγινε Walker και τον "ξανασκότωσε" ο Glenn...

6) Shane επεισόδιο 2x12 "Better Angels"


Ο αγαπητός Shane είχε κάνει άπειρες μαλακίες αλλά ο λόγος που πέθανε ήταν η τελευταία. Η τελευταία και πιο μεγάλη από όλες ήταν ότι σκότωσε τον Randall και προφασιζόμενος ότι αυτός δραπέτευσε και τον χτύπησε ανάγκασε τους Rick, Glenn και Daryl να πάνε στο δασός για να τον ψάξουν. Μέτα από λίγο χωρίστηκαν και ο Shane πήγε μονός του με τον Rick για να συνεχίσουν στο ψάξιμο. Κάποια στιγμή και ενώ ο Rick είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά έφτασαν σε ενα χωράφι. Εκεί άρχισαν να μαλώνουν και ο Shane ετοιμαζόταν να σκοτώσει τον Rick. Ο Rick τελικα κατάφερε να του πάρει το όπλο και τον σκότωσε χωρίς να εχει άλλη επιλογή αφού έβλεπε ότι ειχε γίνει επικίνδυνος. Στο τέλος έγινε και αυτός Walker και τον πυροβόλησε ο Carl.

7) Jimmy επεισόδιο 2x13 "Beside the Dying Fire"


Μέτα το ΝΤΟΥ των Walkers στη φάρμα όλοι μπήκαν σε αμάξια και άρχισαν να τους "σκοτώνουν". Ο Jimmy πήρε το RV και ο Daryl του είπε να πάει προς τον αχυρώνα. Εκεί βρήκε τους Rick και Carl και σταμάτησε για να τους βοηθήσει να κατεβούν. Την ώρα που αυτοί πηδούσαν από τον αχυρώνα στην οροφή του RV walkers μπήκαν μέσα και τον "έφαγαν".

8) Patricia επεισόδιο 2x13 "Beside the Dying Fire"


Ενώ η Lori, η Caroll, η Patricia και η Beth τρέχαν να φύγουν από το σπίτι, ένας walker άρπαξε την Patricia, η Beth της κρατούσε το χέρι αλλά η Lori την πήρε αφού δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πια γι'αυτή.

1 σχόλιο: