Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μία πρώτη ματιά στην Michonne (Αποκλειστικό από το EW)


Από τότε που είδαμε αυτήν την κουκουλωμένη φιγούρα να πλασάρει ένα σπαθί katana, ενώ συνοδεύεται από δύο αλυσοδεμένοι κουλά ζόμπι στο φινάλε του 2ου κύκλου, έτρεχαν τα σάλια  των fans για μια πρώτη ματιά στην γυναίκα κάτω από την κουκούλα - την Michonne. Η πρώτη ματιά είναι εδώ τώρα. Την Michonne θα παίξει η ηθοποιός Danai Gurira (Treme) όταν η σειρά επιστρέφει για τον 3ο κύκλο φέτος τον Οκτώβριο, και εδώ είναι μία πρώτη γεύση του πως θα μοιάζει.

Στο κόμικ, η Michonne αποτελεί μια απτόητη πολεμίστρια που αποδεικνύεται ότι είναι ισχυρός σύμμαχος για τον Rick Grimes και τους υπόλοιπους επιζώντες. Αλλά πόσο διαφορετική θα είναι η τηλεοπτική έκδοση; "Η ουσία του χαρακτήρα - η προσωπικότητά της, τα κίνητρά της, όλα όσα κάνει την Michonne να είναι η Michonne - παραμένει ανέπαφο από το κόμικ," λέει ο Robert Kirkman (ο δημιουργός του κόμικ και παραγωγός της τηλεοπτικής προσαρμογής). "Αλλά όπως πολλά πράγματα στην σειρά, θα υπάρξουν λίγα τσιμπήματα και μερικές διαφορές εδώ κι εκεί. Είδαμε ότι η εισαγωγή της είναι ελαφρώς διαφορετική από το πώς ήταν στο κόμικ και η αλληλεπίδραση της με την Andrea πρόκειται να είναι μία πολύ ωραία προσθήκη στο χαρακτήρα που πιστεύω ότι θα συνεπάρει τους τηλεθεατές, και θα την γνωρίσουν πολύ πιο γρήγορα από τους αναγνώστες του κόμικ"

Όσον αφορά γιατί βάζει την σχετικά άγνωστη Danai Gurira για τον κεντρικό ρόλο, ο Kirkman λέει, «Κοιτάξαμε πολύ ταλαντούχους ανθρώπους που ήταν πραγματικά φανταστικοί, αλλά περιμέναμε μία σπίθα, εκείνη τη στιγμή, όπου όλοι ήταν απόλυτα σύμφωνοι και εντελώς ενθουσιασμένοι, και αισθανθήκαμε σαν να είχαμε βρει την ουσία αυτού του φανταστικού χαρακτήρα που απλά τυχαία εμφανίστηκε σε κάποιο άλλο πρόσωπο, και το πρόσωπο αυτό ήταν η Danai Gurira. Είναι κάπως σαν να ήρθε και πραγματικά μας φύσηξε όλους μακρυά. Έχει απίστευτη παρουσία, έχει κι ένα θεατρικό υπόβαθρο, είναι γυμνασμένη, και ήταν απλά τέλεια για το ρόλο. "

Ο Kirkman είναι εξίσου ενθουσιασμένος και για την μεγάλη τοποθεσία που ρυθμίστηκε για τον 3ο κύκλο, όσο ο Rick και η παρέα του προσπαθούν να μετατρέψουν μια φυλακή στο δικό τους αλεξίσφαιρο-από ζόμπι φρούριο. "Φαίνεται απολύτως καταπληκτικό," φωνάζει ο Kirkman. «Γυρίζουν την κόλαση έξω από αυτή τη φυλακή. Φαίνεται τελείως επιβλητική, και νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν trailers και διάφορα πράγματα για αυτόν τον κύκλο, πιστεύω ότι θα είναι κάπως, "Περίμενε, τι; Τι είναι αυτό; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι μια τηλεοπτική σειρά! "Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, σε βάζει σε κάποιο mood και θα είναι τελείως απίθανο."


Πηγή: http://insidetv.ew.com/2012/05/23/walking-dead-danai-gurira-michonne/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου