Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Jon Bernthal (Shane) δίνει ένα εναλλακτικό σενάριο για τον θάνατό του

Μιλώντας στο Phoenix Comic Con ο Jon Bernthal έδωσε ένα διαφορετικό τέλος για τον χαρακτήρα που υποδυόταν, το οποίο σκέφτηκε μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του Andrew Lincoln (Rick Grimes).

"Όλα έγιναν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά μόλις ο Shane μίλησε με την Lori και του είπε "Σ' ευχαριστώ", αυτό ήταν κατά κάποιο τρόπο ότι χρειαζόταν να ακούσει από την Lori, αλλά ο Shane γνωρίζει ακόμα πως πρέπει να ξεφορτωθεί τον κρατούμενο, τον Randall, για να κρατήσει ασφαλές τον Carl, την Lori και το αγέννητο μωρό. Έτσι, [σκοτώνει τον Randall, και έτσι ο Shane μαζί με τον Rick πηγαίνουν να τον αναζητήσουν στο δάσος, το ίδιο πράγμα με αυτό που συνέβη στην σειρά]. Ορίστε η πρώτη αλλαγή: Ο Rick ρίχνει το όπλο του μακριά και λέει στον Shane "Θα πρέπει να σκοτώσεις έναν άοπλο άνδρα, αυτό νευριάζει τον Shane, έτσι αυτός (ο Shane) προσεγγίζει τον Rick και βάζει το όπλο ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό του Rick [του λέει κοροϊδίες σχετικά με την Lori και τον Carl] και τότε ο Rick μαχαιρώνει τον Shane στο στομάχι και πέφτει στο έδαφος."


"Καθώς ο Shane αρχίζει να μεταλλάσσετε σε ζόμπι, και όταν πάει να σηκωθεί ο Rick αρπάζει το όπλο του Shane σημαδεύει προς τον Shane και το όπλο κάνει "Κλικ... Κλικ... Κλικ...", και από το πουθενά ο Carl πυροβολεί τον Shane, τότε ο Rick κοιτάζει το όπλο και διαπιστώνει ότι δεν ήταν γεμισμένο. Έτσι, ο Shane έφερε τον Rick στο δάσος για να τον αναγκάσει να τον σκοτώσει.

Πηγή:

Λοιπόν... Θα σας άρεσε αυτό;

2 σχόλια:

  1. αμα γινοταν κατι τετοιο στο τελος ο Shane στην συνειδηση του τηλεθεατη θα περνουσε σαν "καλος" (η εστω θα γινοταν πιο συμπαθεις)... ενω στην ουσια ηταν ενας μπασταρδος χαζεμενος που ηθελε ντε και καλα να φαει την γυναικα και το παιδι αλλου...οποτε το κανονικο τελος για μενα ηταν μια χαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, σε καμμία περίπτωση δεν θα μας άρεσε κάτι τέτοιο. Δεν θα είχε λογική συνέχεια με το όλο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή