Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Θα επιστρέψει τελικά ο Morgan Jones;


Ο ηθοποιός Lennie James ανακοίνωσε ότι έγιναν συζητήσεις για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην σειρά..
Ο James εμφανίστηκε μόνο στο πρώτο επεισόδιο της σειράς το 2010. Υποδύθηκε τον Morgan, έναν επιζώντα της zombie apocalypse, του οποίου το μονοπάτι μαζί με τον γιο του Duane διασταυρώθηκε με αυτό του Rick Grimes μέχρι και το τέλος του πιλοτικού επεισοδίου.

Ο Morgan αναφέρθηκε στον 2ο κύκλο όταν ο Rick έστειλε ένα μήνυμα σε αυτόν και τον γιο του μέσω ασύρματου, γεγονός που υποδηλώνει ότι η σειρά θα τον επαναφέρει κάποια στιγμή.

Σε συνέντευξή του ο Lennie James είπε:
"Παραμένει η δυνατότητα της επιστροφής του. Ο χαρακτήρας που παίζω είναι μακρυά για πολύ καιρό,οπότε είναι πάνω σε αυτούς το αν θα επιστρέψω ή αν θα μείνω έξω από αυτό."

Επιβεβαίωσε πως υπήρχαν συζητήσεις για την επιστροφή του:
"Υπήρχαν κάποιες εδώ κι εκεί συζητήσεις και με τσέκαραν τακτικά. Πέρασα φανταστικά στα γυρίσματα δουλεύοντας με τον Andy Lincoln και ιδιαίτερα με τον Frank Darabont. Είναι κάποιος με τον οποίο πάντα ήθελα να συνεργαστώ και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία."


Σας υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που είχαν δώσει οι κυριότεροι παραγωγοί είχαν δηλώσει ότι οπωσδήποτε θέλουν να επιστρέψει ο Morgan αλλά σε σημείο της σειράς που θα είναι σημαντική η επιστροφή του και όχι απλά να προστεθεί στην ομάδα.

1 σχόλιο: