Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Robert Kirkman μιλάει για τον Κυβερνήτη (The Governor)

(Εικόνα του Governor από το κόμικ "Walking Dead")

Μετά από την πρώτη ματιά του Κυβερνήτη. Ο Robert Kirkman είπε κάποια πράγματα για αυτόν και τις διαφορές που θα έχει με τον χαρακτήρα του κόμικ. 
Αν φαίνεται κάπως διαφορετικός σε σχέση με τον Κυβερνήτη όπως απεικονίζεται στο κόμικ (από το οποίο βασίζετε η σειρά), τότε αυτό είναι λίγο πολύ εσκεμμένο - όπως επισήμανε πρόσφατα ο παραγωγός Robert Kirkman, οι παραγωγοί θέλουν να υπάρχει μια ελαφρώς διαφορετική ματιά για την τηλεοπτική απεικόνιση του χαρακτήρα:

"Στο κόμικ, ο Κυβερνήτης είναι ένας κακοποιός. Ο Κυβερνήτης μας είναι επίσης, ξεκάθαρα, ένας κακοποιός. Μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανές αυτό όπως στο κόμικ. Σίγουρα θα βάλουμε την τροπή μας σε αυτό. Αλλά έχουμε έναν δυναμικό, επιτακτικό χαρακτήρα που ήμαστε ενθουσιασμένοι να προσθέσουμε στον 3ο κύκλο. Αναμένουμε να πούμε την ιστορία για δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων: Την ομάδα επιζώντων του Rick, και τον κόσμο του Κυβερνήτη του Woodbury."


"Ο Κυβερνήτης της σειράς σίγουρα πρόκειται να είναι ο χαρακτήρας που απεικονίζει τον Κυβερνήτη του κόμικ. Πιστεύω πως θα είναι σίγουρα ένας χαρακτήρας που οι άνθρωποι θα αγαπούν να μισούν και θα τους διασκεδάζει αυτό, αλλά κάπως θα τους τρομοκρατεί κιόλας. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας και έντονα διαφοροποιημένος. Εννοείτε πως δεν πρόκειται να τον αποδυναμώσουμε."

Ο ηθοποιός Morrissey που θα απεικονίσει τον χαρακτήρα, δήλωσε πρόσφατα ότι προσελκύεται από "την επιθυμία του για επιβίωση πάνω από οτιδήποτε άλλο. Ανακαλύπτω τους φόβους του, τις ανησυχίες του και τις αγάπες του έτσι ώστε να μπορέσω να τον κάνω δικό μου."

Είστε ενθουσιασμένοι με το να δείτε τον Governor; Ποιος λέτε να είναι ο τύπος στο προσκήνιο; - κάποιος αξιοσημείωτος;

4 σχόλια:

  1. emena me porwse ap tin prwti stigmi pou akousa oti o governor vazei epizwntes na paleuoun me zombies..!!!! o tupas apo pisw den nomizw oti tha einai kati simantiko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν νομιζω οτι ο τυπος πισω ειναι "αξιοσημειωτος" , κανα τσιρακι του οτι να'ναι παιζει να ειναι ΚΛΑΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή