Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Το Walking Dead in Greece κλείνει 6 μήνες!!!


Περάσαν κιόλας 6 μήνες από τότε που αποφασίσαμε να ανοίξουμε το Blog. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν ΥΠΕΡάσχετοι και οι δυο και αυτό ήταν το πιο γαμάτο της υπόθεσης. Δεν περιμέναμε να έχει και πολύ απήχηση το blog αλλά τελικά μας διαψεύσατε. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχουν και άλλοι πωρωμένοι σαν εσένα που θέλουν να συζητάνε και να ανταλλάζουν απόψεις για μια σειρά. Έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην σας Ευχαριστήσουμε όλους για την υποστηρίξει και την παρέα που μας κάνετε. Με την ευκαιρία είπαμε να ανανεωθούμε λίγο και κάναμε αλλαγές στο blog που ελπίζουμε να σας αρέσουν. Επίσης μια από τις αλλαγές είναι ότι αφαιρέσαμε από το blog τα downloads και τα online επεισόδια γιατί έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τα copy right. Για αυτό το λόγο όμως φτιάξαμε μια ανάρτηση-οδηγό του πως μπορείτε να κατεβάζεται τα επεισόδια.

7 σχόλια:

  1. BRAVO!!! makari na ftasei h seira stis 7 season opou kai upologizoun..mazi kai to blog!!! wraies oi allages! ki euxaristoume gia tin enimerwsi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά πολύ ωραίες οι αλλαγές! Όπως είπε και ο MrMCMOL το blog θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη ανοιχτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κηπ απ δε γκουντ γουορκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά το νέο στυλ είναι απλά γαμάτο... ταιριάζει γάντι και με την κίτρινη γραμματοσειρά και γενικά θυμίζει περισσότερο "walking dead".

    Μπράβο παιδιά για τους 6 μήνες! Έχω μείνει λίγο πίσω στη σειρά... την έχω σχεδόν παρατήσει αλλά παρακολουθώ το blog όσο μπορώ και δε χρειάζεται να πω πόσο γελάω με κάποιες αναρτήσεις (με την καλή έννοια φυσικά!), μου αρέσει που τα λέει χύμα κάποια πράγματα ο Dr.George όπως έχω ξαναπεί :) .

    Συνεχίστε έτσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bravo paidia poly kalh douleia....!! Poly wraia h alagh ... !! Ayto pou kanate me ta episode .....mou fenetai oti tha diskoleyei pollous ...kainourious fan ths seiras ...!!! Elpizw h trith season na anebei opws ths alles dio diladei me apeytheias downloading from site ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαρισουμε ολους ... Ελπιζω να ειμαστε ακομα πολλα χρονια εδω να τα λεμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή