Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η Activision παρουσιάζει παιχνίδι The Walking Dead τύπου First-Person Shooter


Η Activision ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στην σειρά The Walking Dead. Μην σας μπερδέψει με το επεισοδιακό The Walking Dead adventure game της Telltale, η βερσιόν της Activision είναι ένα First-Person παιχνίδι δράσης βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά του AMC The Walking Dead.



Αναπτύχθηκε από την Terminal Reality, το The Walking Dead θα περιστρέφεται γύρω από τον Daryl Dixon και τον αδελφό του Merle σε ένα "κυνήγι, αμείλικτης αναζήτησης για να θέσουν τον δρόμο τους προς την υποτιθέμενη ασφαλή Atlanta." Οι παίκτες θα ελέγχουν τον Daryl καθώς προσπαθούν να αποφύγουν τον εντοπισμό του από zombies που τον κυνηγούν χρησιμοποιώντας την όραση, τον ήχο και τη μυρωδιά και θα επιλέξει μεταξύ του να τα πολεμήσει ή τη χρήση μυστικότητας για να αποφύγει να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με την Activision, "Δεν υπάρχει τόπος που να είναι πραγματικά ασφαλής για τον Daryl στο δρόμο του μέσα από την ύπαιθρο της Georgia σε αυτό το νέο, μετα-αποκαλυπτικό κόσμο."
(Στην αρχή μπορεί να δείξει μαι διαφήμιση) 

Οι προμήθειες θα είναι λιγοστές και οι παίκτες θα πρέπει να διαχειρίζονται προσεκτικά τα τρόφιμα, τα πυρομαχικά και τις προμήθειες, δεδομένου ότι καθιστούν το δρόμο τους μέσα στο παιχνίδι. Ο Daryl θα συναντήσει "μια πληθώρα άλλων χαρακτήρων" στην πορεία που μπορούν είτε να τον βοηθήσουν ή να τον βλάψουν. Ανεξάρτητα από το αν αυτοί οι χαρακτήρες συνοδεύουν τον Daryl είναι απολύτως στο χέρι του παίκτη και "αντιπροσωπεύει μόνο μερικές από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα παίρνει συνεχώς, ενώ αγωνίζεται για να επιβιώσει."


Το παιχνίδι The Walking Dead θα βγει στα καταστήματα το 2013 για Xbox 360, Playstation 3 και PC. Ακόμα κι άλλες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες, αλλά τσεκάρετε το official site του παιχνιδιού για περισσότερες λεπτομέρεις στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου