Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τι μάθαμε για τον νέο κύκλο από το Comic-Con!!! (Προσοχή! Πολλά Spoilers)



Το σλόγκαν αυτού του κύκλου θα είναι "Fight the dead, fear the living."



Η πολυαναμενόμενη φυλακή (που πρωτοείδαμε στο τέλος του περασμένου κύκλου) σίγουρα δεν είναι ένα καταφύγιο, αλλά οι επιζώντες είναι πρόθυμοι να πεθάνουν γι 'αυτό. Ο παρααγωγός Glen Mazzara λέει:
"Σε προηγούμενους κύκλους είχαμε την ομάδα μας που προσπαθούσε να εγκατασταθεί σε διάφορα μέρη και να κρύβονται από τα ζόμπι, και τώρα είναι εκεί έξω στον κόσμο και όλο το τοπίο έπεσε και δεν υπάρχει ασφαλές μέρος. Η φυλακή μοιάζει να είναι ασφαλής, έτσι πράγματι πρέπει να το λάβουν υπόψη. Είναι ... κάποιο μέρος για το οποίο είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν και να πεθάνουν."

Η Andrea και η γυναικά που την έσωσε στο τέλος του κύκλου, η Michonne, γίνονται BFF. Η Laurie Holden (Andrea) αποκαλύπτει:
"Η Michonne την έσωσε στο τέλος του δεύτερου κύκλου, και γίνονται οι καλύτερες φίλες. Εκεί αυτά τα δύο άλφα θηλυκά που είναι δυνατές και έχουν αγκαλιάσει η μία την άλλη και εμπιστεύεται η μία την άλλη και προσπαθούν να επιβιώσουν και προσέχει η μία την άλλη."

Μιλώντας για την Michonne, η Danai Gurira είναι ενθουσιασμένη που θα παίξει έναν έξυπνο και ταυτόχρονα badass χαρακτήρα:
"Είναι τρομερά έξυπνη και ξέρει πώς να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν για τον εαυτό της: «Έχει βρει τον τρόπο να περιηγείται σε αυτό τον κόσμο», λέει για τους δύο συντρόφους-ζόμπι της των οποίων τα χέρια και το σαγόνι έχουν κοπεί: «Αν δεν έχουν τα σαγόνια ή χέρια τους, δεν μπορούν να της κάνουν τίποτα.»"

Ο David Morrissey (Governor) μοιάζει να πιστεύει ότι ο μεγάλος κακός χαρακτήρας του είναι παρεξηγημένος:
"Νομίζω ότι ο Governor είναι τρομερά παρεξηγημένος, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον κύκλο για να δείτε πόσο κακός γίνετε."

Η παραγωγός Gale Anne Hurd για την ιστορία της πόλης Woodbury:
"Αυτός ο κύκλος είναι καταπληκτικός, γιατί δεν έχουμε μόνο την τοποθεσία της Φυλακής, αλλά εισάγουμε την πόλη Woodbury, τους χαρακτήρες που κατοικούν εκεί, την kickass Michonne και τον Governor. Το επίπεδο είναι απίστευτα έντονο και έχουν ανοίξει τα μάτια των χαρακτήρων. Οι νέοι  ηθοποιοί συνειδητοποιούν ακριβώς τι έχουν να κάνουν και το επίπεδο που περιμένουμε από αυτούς και έχουν παθιαστεί για το «The Walking Dead» όπως και οι υπόλοιποι από εμάς."

Ο Norman Reedus για το ταξίδι του Daryl στον 3ο κύκλο:
"Βρίσκει τον εαυτό του σε ανάγκη και είναι ευγνώμων και θα πολεμήσει μέχρι θανάτου για αυτούς τους ανθρώπους." ο συμπρωταγωνιστής Norman Reedus λέει για την ανάπτυξη του Daryl και την πιθανή σύγκρουση που μπορεί να έχει με τον αδερφό του "Ωριμάζει και λατρεύω να τον υποδύομαι." 


Ο Rick θα φτάσει στα όριά του "Συνέχεια πιέζεται και σε αυτόν τον κύκλο υπάρχει ένα όριο το οποίο το περνάει και ξεσπάει" λέει ο Andrew Lincoln. "Η έκφραση που ταιριάζει είναι  « bat-shit crazy » , οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν μια τρέλα... " Απ ότι φαίνεται η Rickτατορία μόλις ξεκεινά.

Το The Walking Dead συνεχίζει να είναι μια ιστορία για μία ελαττωματική οικογένεια. "Ήταν ένας απαίσιος γάμος." Λέει η Sarah Wayne Callies για την ένωσή της με τον Rick. "Αυτό που μας κάνουν οι walkers είναι να φτάνουμε αυτήν την οικογένεια πέρα από τα όριά που πίστευαν ότι έχουν. Έχουμε δύο ανθρώπους που είναι τόσο βυθισμένοι στην απώλεια και μισούν τον εαυτό τους για την φθορά που έκαναν στους εαυτούς τους και ότι δεν μπορούν να φτάσουν ο ένας τον άλλον."

Ο Norman Reedus λέει ότι η επιστροφή του μεγαλύτερου και ρατσιστή αδερφό του θα βάλει τον Daryl σε δύσκολη θέση. "Ο Daryl είναι ο μικρός αδερφός του Merle, συνέχεια ήταν σε κατώτερη θέση, ταπεινωμένος και ποτέ δεν ήταν αρκετά καλός", λέει για την προϊστορία του χαρακτήρα του. "Μιας που ο Merle είναι εκτός και άλλοι άνθρωποι βλέπουν την αξία του, αρχίζει να αισθάνεται ότι είναι μέλος της ομάδας. Τον καλωσορίζουν! Ο Merle είναι ο αντίστροφος ρόλος για την υπόλοιπη ομάδα του Rick. Αποκόπηκαν μεταξύ τους και βρήκε έναν κόσμο που μπορεί να αναπτυχθεί."

Η Andrea συνεχίζει να μην γνωρίζει για τον θάνατο του Shane τώρα που χωρίστηκε από την υπόλοιπη ομάδα. "Θα είναι ενδιαφέρον να δεις όταν θα συναντηθεί με τους υπόλοιπους επιζώντες - δεν μου αφήνουν κάποιο σημείωμα στην εθνική. Δεν είμαι πικραμένη ή κάτι τέτοιο!" λέει η Holden. "Θα είναι ενδιαφέρον να δεις εάν επανενωθούν, τι θα συμβεί όταν μάθει για τον Shane. Πολλά συμβαίνουν κατά την διάρκεια του χειμώνα, σε αλλάζει."

Ο Steven Yeun γνωρίζει για τις σοκαρίστηκες αποκαλύψεις στο 100ο τεύχος του κόμικ. "Συμβαίνουν πολλά για τον Glenn αυτήν την στιγμή," αστειευόμενος για τον ρόλο του στην σειρά και τον αντίστοιχο χαρακτήρα στο κόμικ. Το 100ο (τεύχος) ήταν υπέροχο. Είναι τέλειο που θα παίξω έναν χαρακτήρα που ο Robert διάλεξε να μείνει για πολύ, αλλά φίλε, είναι τόσο είναι τόσο παράξενο! Χρειάζονται τρεις σελίδες για να τον βάλουν, και κάθε εικόνα είναι τόσο σιχαμερή. Ο Glen Mazzara είδε την εικόνα για πρώτη φορά σήμερα το πρωί και είπε 'Ναι, δεν πρόκειται να επιστρέψεις από αυτό, είσαι απλά ένας σορός από χυλό και μάτια.'" Προσθέτει ο Kirkman: "Είχε λειτουργήσει πολύ εκ των προτέρων, και ήταν κάτι που το προετοίμαζα για πολύ καιρό. Ήταν δύσκολο να το γράψω γιατί με στεναχώρησε."

Για την νέα series regular Lauren Cohan έρχονται τεράστιες αλλαγές στον τρίτο κύκλο. "Αφήνω την φάρμα και κατευθύνομαι σε έναν τελείως καινούργιο κόσμο," λέει,. "Δεν έχει δει αυτά που έχει δει η υπόλοιπη ομάδα σε αυτόν τον νέο κόσμο. Έγινε και αυτή badass τώρα, είναι σοκαριστικό να δεις τι περνάει η ομάδα και τι περνάει αυτή η οικογένεια της φάρμας."

2 σχόλια:

  1. παιδιά δλδ στο κόμικ ο Γκλεν πεθαίνει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER


    Ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή