Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Συνέντευξη του σκηνοθέτη Ernest Dickerson στο AMC



Ο Ernest Dickerson όπου θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα του 3ου κύκλου μιλάει με το AMCtv.com σχετικά με την είσοδο της Michonne σε όλο της το μεγαλείο και το να κρατάει τα ζόμπια ζεστά με φωτιά.....

Τι σας ενθουσιάζει περισσότερο στην σκηνοθεσία της πρεμιέρας του 3ου κύκλου;
Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τους fans που θα δουν μια ανάπτυξη στους χαρακτήρες που ξέρουν... Και σε αυτό το επεισόδιο, εισάγουμε την Michonne σε όλο της το μεγαλείο. Πλησιάζουμε στο να την γνωρίσουμε, και ξέρω ότι πολλοί ανυπομονούν για αυτό.

Αυτό θα είναι το 16ο επεισόδιο που σκηνοθετείται. Ποιο είναι το νούμερο ένα μυστικό στο να κάνετε ένα απίθανο επεισόδιο στο The Walking Dead;
Ξεκινά πάντα με το σενάριο. Ξεκινά με τους σεναριογράφους. Ήμουν τυχερός που στο πρώτο επεισόδιο είχα ένα πολύ δυνατό σενάριο με πολλή δράση. Ελπίζω να το έκανα κινηματογραφικό. Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν την σειρά είναι ότι κάθε επεισόδιο είναι σαν μια μίνι-ταινία! Είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σειρά που έχω κάνει.

Σκηνοθέτησες και το αξέχαστο φινάλε του 2ου κύκλου με την επίθεση των walkers στην φάρμα. Πως ήταν αυτά τα γυρίσματα;
Νομίζω ότι πολλοί κοίταζαν το τι έπρεπε  να πετύχουμε και πίστευαν ότι ήταν αδύνατον... Έκανε πολύ κρύο το τελευταίο βράδυ, γύρω στους 27 βαθμούς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό από ένα ζόμπι που κρυώνει, οπότε τους είχαμε στο λεωφορείο μέχρι το τελευταίο πιθανό δευτερόλεπτο... Όταν ο αχυρώνας καιγόταν, ξέρω ότι ήθελαν πολύ να είναι εκεί πέρα.

Ο 3ος κύκλος μοιάζει να έχει να κάνει περισσότερο με την ανθρώπινη απειλή παρά των ζόμπι. Το ανθρώπινο δράμα είναι πιο οικείο σε εσένα σαν σκηνοθέτη;
Είναι ανθρώπινο δράμα, αλλά μετά από μια Αποκάλυψη. Είναι ανθρώπινο δράμα αφού η κοινωνία έχει εντελώς διαλυθεί ... Οι άνθρωποί μας έχουν καταλάβει το δρόμο τους μέσα από μία απειλή, αλλά τώρα έρχεται και η ανθρώπινη απειλή, και τώρα κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν υπάρχει νομοθεσία, δεν υπάρχει κυβέρνηση. Ποιον μπορείς να εμπιστευθείς; Ακόμα ασχολούνται με ένα αρκετά απόκρυφο έδαφος.

Την προηγούμενη φορά μας είπες ότι ο στόχος σου είναι οι ηθοποιοί σου να περνάν καλά. Αλλά πως περνάς εσύ καλά;
Κατά την διάρκεια της ημέρας δεν υπάρχει στιγμή χαλάρωσης για 'μένα. "Δεν εκπνέω" μέχρι να πω ότι τελείωσε και τότε την περισσότερη ώρα στο τέλος της ημέρας, προετοιμάζω την δουλειά της επόμενης μέρας.... Αλλά όλοι λατρεύουμε την δουλειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου