Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος Χαρακτήρας!!!



Μαζί με την Michonne και τον Governor, το The Walking Dead φέρνει δύο από τους πιο διάσημους χαρακτήρες του comic στην τηλεοπτική οθόνη για τον 3ο κύκλο (που ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου). Αλλά υπάρχει επίσης ένας τελείως καινούργιος χαρακτήρας που θα ενταχθεί στην πλοκή. Ο Dallas Roberts (που έχει παίξει επίσης και στην σειρά του AMC "Rubicon" και στο "The Good Wife") θα ενταχθεί για να παίξει τον Milton, έναν από τους κατοίκους της κοινότητας του Woodbury. 


"Είναι ο τύπος της λεπτομέρειας", εξηγεί ο παραγωγός Robert Kirkman. "Είναι ο τύπος που δουλεύει με τον κυβερνήτη, ο οποίος παρακολουθεί όλες τις καταστάσεις και προσπαθεί να βοηθήσει τον Governor να κατανοήσει αυτόν τον κόσμο που ζούμε Δεν είναι ακριβώς επιστήμονας, αλλά είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που προσπαθεί να ανακαλύψει πώς συμπεριφέρονται τα ζόμπι. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό να τον βλέπουμε να κάνει τα μικρά του πειράματα." (Ζομπο-πειράματα!;!;!; Τέλεια! :D )

Σύμφωνα με τον Μαζάρα, στον Milton θα δούμε το παράδειγμα ενός ανθρώπου που προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να είναι χρήσιμος, ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητα σωματικά επιβλητικός. "Εξετάζουμε το πως επιβιώνουν οι άνθρωποι σε αυτόν τον Αποκαλυπτικό κόσμο και σε τι συμβάλουν.", λέει ο Μαζάρας. "Και δεν νομίζω ότι ήταν εύλογο ότι κάθε χαρακτήρας που συναντάμε να είναι ένας αποτελεσματικός δολοφόνος ζόμπι. Απλά δεν αγοράζουμε ότι όλοι όσοι γνωρίζουμε θα είναι ενεργοί και αρκετά επιδέξιοι στο να σκοτώνουν κάθε walker. Θέλαμε να δείξουμε πώς κι άλλοι άνθρωποι επιβιώνουν, και ο Dallas ήρθε και μας βοήθησε να καθιερώσουμε αυτόν τον χαρακτήρα. Προσθέτει απλώς καρδιά και ανθρωπιά στο Woodbury, το οποίο περιπλέκει ακόμη περισσότερο στο τι πόλη είναι. Είναι μια πραγματική πόλη με πραγματικούς ανθρώπους και πραγματικούς επιζώντες. Δεν είναι κατ 'ανάγκην μια ομάδα από κακούς."

Σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη δύο χαρακτήρες (εκτός Michonne και Governor) που έχει αναφερθεί σε casting call για τον 3ο κύκλο αλλά δεν γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί θα τους υποδυθούν. Οι Manuel και Harold (πατήστε το όνομα για την σχετική ανάρτηση)\

1 σχόλιο: