Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η Michonne δίνει εξηγήσεις για τα ζόμπι της!


Τα δύο κουλά και χωρίς κάτω γνάθο ζόμπι της (τα "κατοικίδιά" της) είχαν μια διακριτική εικόνα όσο η Michonne ψιλοέκοβε τον δρόμο της σε φέτες προς την διάσωση της Andrea.
Σε μια συνέντευξη στο EW, η Danai Gurira είπε κάποια πράγματα για τα "κατοικίδιά" της:
"Συνδέονται με το παρελθόν της Michonne και ένα μέρος της ψυχαγωγίας της. Είναι πολύ δημιουργική, επινοητική και αποτελεσματική για το πώς να το ξεπεράσει."

Η Gurira αποκαλεί την Michonne "Η πεμπτουσία των επιζώντων" που ο χειρισμός των "κατοικίδιών" είναι μια αναπαράσταση του πως σκέφτεται.

"Τους κόβει τα χέρια γιατί έτσι δεν μπορούν να την πιάσουν, τους κόβει τα σαγόνια γιατί έτσι δεν μπορούν να την δαγκώσουν - έτσι αυτή τους έκανε να δουλεύουν για αυτήν. (Ανακάλυψε πως) Είναι η υψηλότερη μορφή ζωής, άρα πως θα κάνεις τις κατώτερες μορφές ζωής να δουλεύουν για 'σένα; Και  αυτό είναι που δηλώνουν τα ζόμπι. Έχει ένα πλεονέκτημα από αυτά, το οποίο είναι ο εγκέφαλος, έτσι τους χρησιμοποιεί ως μουλάρια και απωθητικά για τα υπόλοιπα ζόμπι."

Η Michonne είναι σίγουρα η πιο εντυπωσιακή χαρακτήρας στο μετά-αποκαλυπτικό mix. Με μια πρώτη ματιά ο τρόπος που φέρεται στα ζόμπι της φαίνεται αρκετά σκληρός (ακόμα και για walkers) αν και το σκληρό περιβάλλον μπαίνει στο παιχνίδι. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για αυτήν, τον τρόπο που σκέφτεται και δρα.

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-michonne-explains-zombie-pets-backstory/

1 σχόλιο:

  1. Πείτε με χαζό αλλα δεν κατάλαβα το πως γίνετε να "δουλεύουν" για αυτήν τα zombie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή