Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Robert Kirkman αποκαλύπτει: Μεγαλύτερο badget, συζητήσεις για 3ο, 4ο αλλά και 5ο κύκλο!


Όπως υπάρχει παραπάνω από ένα είδος σειράς έτσι υπάρχει και παραπάνω από ένας τρόπος να φτιάξεις μια σειρά. Στην προκειμένη περίπτωση, το The Walking Dead που έχει προγραμματιστεί σε μεγάλο βαθμό να είναι ένας κύκλος την φορά, όπως επαναλαμβάνεται από τον δημιουργό του κόμικ και παραγωγό Robert Kirkman σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider.

Να πούμε ότι το γράψιμο του 3ου κύκλου έχει τελειώσει και τα γυρίσματα βρίσκονται στο 8ο επεισόδιο όπου εκεί είναι και το hiatus (κενό στην μέση του κύκλου) (αυτό έχει αναφερθεί εδώ και καιρό, εμείς τώρα το δημοσιοποιούμε). Όπως το περίμεναν ο κύκλος των 16-επεισοδίων δούλεψε αρκετά καλά από την άποψη της αφήγησης της ιστορίας και των χαρακτήρων. Πιο μακροπρόθεσμα, ο Kirkman αποκαλύπτει πως διαθέτουν ιδέες για τους κύκλους 4 και 5, που θα μπορούσαν να προχωρήσουν, αλλά σε μεγάλο βαθμό αφιερώνουν τον χρόνο εργασίας τους σε έναν έναν κύκλο.

"Περισσότερο επικεντρωνόμαστε σε έναν κύκλο την φορά, προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στον κύκλο και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πάντα καθόμαστε με τα κόμικ δίπλα μας και λέμε "αυτά είναι καλά, μπορούμε να πούμε αυτήν την κατηγορία ιστοριών" -- φυσικά έχουμε βλέψεις για 4ο και 5ο κύκλο, αν τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν όπως πηγαίνουν. Βρισκόμαστε στο hiatus και παίρνουμε αυτήν την ανυπομονησία για τον καινούργιο κύκλο και επιστρέφουμε με όλους τους σεναριογράφους και λέμε "Για τον νέο κύκλο, τι έχουμε;" είναι ωραίο να πηγαίνεις με φρέσκιες ιδέες, αλλά δεν έχουμε τίποτα σίγουρο ακόμα."

Όσο για τον 3ο κύκλο βλέπουμε μία αύξηση του badget, μετά από τον προφανώς μειωμένο του 2ου κύκλου (αν και υπάρχουν μερικές συζητήσεις για το αν ήταν ή όχι), ο Kirkman επιβεβαίωσε:

"Πιστεύω πως θα δείτε μερικά περισσότερα δολάρια στην οθόνη του 3ου κύκλου. Θα είναι μεγαλύτερος."

Να πω (D.r. George...... δεν τα λέει ο Kirkman αυτά) πως τίποτα από αυτά δεν σημαίνει πως η σειρά θα τελειώσει στον 5ο κύκλου, απλά μέχρι εκεί έχουν κάποιες ιδέες για τι μπορεί να παιχτεί... ας φτάσουμε εκεί και βλέπουμε.... στο κάτω κάτω τα κόμικ ακόμα συνεχίζονται και απ' όσο ξέρουμε πρέπει να υπάρχει τεράστια πτώση στην τηλεθέαση για να κόψουν την σειρά...

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

2 σχόλια:

  1. nomizw eixan pei oti upologizoun panw katw 7 seasons...makari..pantws na fame kamia 10etia..me zombia..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τις 7 σεζόν το είχαν πει στις αρχές..... Τώρα που είδαν την επιτυχία της σειράς δεν νομίζω να έχουν την ίδια άποψη.... να πω ότι έχουν στο μυαλό τους το πως θα τελειώσει η σειρά τότε οκ ας μιλάμε για 7 σεζόν..... αλλά από την στιγμή που έχουν μια ιδέα μόνο για το πως θα συνεχιστεί και όχι το τέλος της, από την στιγμή που τα κόμικ συνεχίζονται και η σειρά κάνει τέτοια επιτυχία τότε δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το πότε θα σταματήσει.....Και οι ίδιοι απ' ότι βλέπω κάπως έτσι το σκέφτονται.... άμα πάρουν εντολή από το κανάλι ότι θέλουμε να σταματήσουμε το The Walking Dead τότε πιστεύω πως θα μπουν στην διαδικασία να σκεφτούν και να γράψουν το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή