Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Θα μπορέσει η Andrea να αντισταθεί στο Woodbury;


Η Laurie Holden είπε κάποια πράγματα για το 3ο επεισόδιο που ακολουθεί, και φαίνεται να επικεντρώνεται στην Andrea, την Michonne και στο ντεμπούτο του Governor. (προσοχή περιέχει spoilers)
Από αυτά που βλέπουμε στο promo, η Michonne και η Andrea γίνονται μάρτυρες σε μια συντριβή ελικοπτέρου και έπειτα μεταφέρονται (χωρίς την θέλησή τους) στην πόλη Woodbury του Governor.

Το Woodbury αρχικά είναι ένας παράδεισος για την Andrea, λέει η Holden στο Hollywood Reporter.

"Φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση nirvana, ένας τόπος ελπίδας και ευκαιριών. Είναι το μόνο μέρος που έχει συναντήσει η Andrea και μοιάζει με το παλιό κόσμο, είναι ένα όνειρο και η Andrea είναι απελπισμένη για ένα σπίτι, για μια κοινότητα. Ήταν θανάσιμα άρρωστη στο δρόμο και αυτό είναι ένα ασφαλές καταφύγιο."

Και στον φαινομενικά παράδεισο βλέπουμε έλξη μεταξύ της Andrea και του Governor.

"Είμαστε πραγματικά σαν μαγνήτες και έχουμε μια έλξη μεταξύ μας με την έννοια του ότι πιστεύουμε πως βλέπουμε την αδελφή ψυχή μας, αλλά φυσικά όλοι γνωρίζουμε πως αυτό που βλέπεις στην επιφάνεια δεν είναι πάντα η αλήθεια. Αισθάνεται δέος για αυτόν τον άνθρωπο επειδή βλέπει πως έχει χτίσει αυτήν την πόλη και έσωσε όλους αυτούς τους ανθρώπους και ότι ο ίδιος είναι τόσο εύγλωττος και ευγενικός και έχει αυτοπεποίθηση και αισθάνεται ασφαλής για πρώτη φορά στη ζωή της από τότε που όλα πήγαν στραβά."

Προσθέτει:

"Είναι ένα όνειρο, μία λύτρωση. Αλλά ξέρετε την έκφραση "Είναι πολύ καλό για να 'ναι αληθινό;", αυτό είναι το Woodbury."

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-can-andrea-resist-the-governors-woodbury/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου