Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Είδηση Μεγατόνων!!!!


Λοιπόν....... Όλοι αναρωτιόμαστε για το πως ξεκίνησε αυτός ο ιός και τι γινόταν όταν άρχισε να εξαπλώνετε.... Αλλά ο Robert Kirkman μαζί με τους παραγωγούς έχουν δηλώσει ότι δεν τους ενδιαφέρει να δείξουν κάτι τέτοιο, μισούν τα flashback και τα επεισόδια της σειράς είδη ίσα ίσα τους φτάνουν για να έχει η σειρά την εξέλιξη που θέλουν.... Όμως
ο παραγωγός και αφεντικό του The Walking Dead (ο Μαζάρας, ξέρετε...) δήλωσε στο TVLine ότι κάνουν συζητήσεις για την δημιουργία μιας ταινίας Prequel της σειράς!!!!! (Δηλαδή τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από εκεί που ξεκίνησε η σειρά, πριν ξυπνήσει ο Rick).... Δυστυχώς δεν έδωσε κανένα παραπάνω στοιχείο για το τι θέλουν να δείξουν στην ταινία.... Θα μάθουμε τελικά μέσα από την ταινία πως ξεκίνησε ο ιός; Πάντως και αυτό να μην γίνει, μόνο και μόνο που θα βγει ταινία The Walking Dead είμαι υπερευχαριστημένος!!!! Α ξέχασα να σας πω.... Επίσης δεν διευκρινίζει αν θα είναι τηλεταινία ή θα βγει και στους κινηματογράφους.....

Πηγή: http://tvline.com/2012/10/11/the-walking-dead-prequel-movie-season-3-spoilers/

13 σχόλια:

  1. Μμμμ για να πω την αλήθεια δεν με τρελαίνει σαν ιδέα.
    Για τα λεφτά τα κάνουν όλα ρε γαμώτο; Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι έχει μεγάλη απήχηση στο παγκόσμιο κοινό. Οκ καλά κάνουν! Αλλά είναι υποχρέωσή τους να μας δείχναν flashbacks για το πως ξεκίνησαν όλα. Θες να κάνεις ταινία; Κάνε! Αλλά για πιο μετά, όχι για το πριν έλεος. Δεν μπορείς να πηδας χρονικά τα πιο σπουδαία πράγματα. Βασικό ερώτημα είναι πως μολύνθηκαν τόσοι άνθρωποι; Θέλω να πω ναι όλοι είναι μολυσμένοι. Αλλά πως η Γη έφτασε μέχρι εδώ; Ποιος δημιούργησε αυτόν τον ιό; Πως εξαπλώθηκε ο ιός; Ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά;

    Τώρα όσον αφορά την ταινία, πιο πιθανό είναι να μην βλέπουμε τους δικούς μας ηθοποιούς οπότε είναι μια ταινία ζόμπι που απλά την ονομάζουν The Walking Dead. Σίγουρα θα είναι ωραία, σίγουρα θα την ευχαριστηθούμε αλλά δεν το θεωρώ καθόλου σωστό προς όλους εμάς τους fans. Ας πάρουμε τα resident evil. Από τις αγαπημένες μου ταινίες παρ'όλο που το χουν ξεφτιλίσει. Είχε πολύ δράση κκκ, αλλά μας έδειξαν και πως ξεκίνησαν όλα. Πως εξαπλώθηκε ο ιός. Δεν το πήγαν στο κατουρού. Αν γίνει κάτι τέτοιο το θεωρώ Fail της σειράς... Μεγάλο fail..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμμμ έχεις ένα δίκιο.... δεν το είχα σκεφτεί έτσι..... αλλά βλέπω την ταινία σαν ένα μεγάλο flashback που δεν χωράει στην σειρά.... Και μου αρέσει που θα το δούμε χωρίς να "χάσουμε" από τα επεισόδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Koίτα σωστό από την μία. Αλλά από την άλλη θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει π.χ. πιο γρήγορα την 2η σεζόν και από μέτρια, με τα flashback να γινόταν επική. Η Σειρά φαίνεται από το 3x01 ότι θα εξελιχθεί φοβερά και πραγματικά φέτος μπορεί να γίνει κ η καλύτερη σειρά στην Αμερική. Και φυσικά ποιος δε θα θελε η αγαπημένη του σειρά να γίνει ταινία! Όλοι μας. Αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Anyway ελπίζω να βγει σε καλό αλλά ρε γαμώτο θα την έχουμε σε κανα 2 χρόνια λογικά οπότε υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ τρελαίνομαι για flashbacks στις σειρές αλλά η αλήθεια είναι ότι στο Walking Dead δεν ταιριάζουν... μπορεί και επειδή δεν τα έχουμε συνηθίσει να πιστεύω κάτι τέτοιο, αλλά η ουσία της σειρά νομίζω είναι η επιβίωση και όχι να μάθουμε το μυστήριο γύρω από τα ζόμπι. Αν και νομίζω ότι το μάθαμε, είπαν ότι "μολύνθηκαν", αυτό αρκεί νομίζω! Θα μπορούσε να έχει γίνει με πολλούς τρόπους, μέσω του νερού, μέσω της ατμόσφαιρας κτλ. Ο λόγος;;; πολλοί!!! Το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσαν να μας πουν είναι "ένα αποτυχημένο πείραμα". . . . Παρόμοιο σενάριο με την "αρχή" έχουμε δει σε πολλές ταινίες, όπως το 28 Days Later κ.α.!


    Πάντως δε θα 'λεγα όχι σε μια τέτοια ταινία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενταξει πανω κατω συμφωνω με οσα ειπωθηκαν !!! Ομως θεωρω οτι θα ηταν ωραιο να γινει μια τηλεταινια καλυτερα που να εξηγει απο που προεκυψαν ολα αυτα αλλα και τις πρωτες μερες εξαπλωσης του ιου !!! Ο Σειν ειχε αναφερει οτι ξεκινησε ως καποια περιεργα περιστατικα που ακουστηκαν στις ειδησεις και στην συνεχεια εξαπλωθηκαν ραγδαια θα ηταν ωραιο να δουμε πως συνεβησαν ολα αυτα αλλα και τις ζωες των πρωταγωνιστων πριν ωστε να φανει πως αλλαζουν οι ανθρωποι σε συγκεκριμενες καταστασεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. proti fora eipa na grapso sto blog xtes rotontas akrivos afto to pragma...kai afto akrivos to pragma pernontas apantisi apo ta pio episima xeili...mipos efera gouri?opos kai na exei de m aresei i idea tainias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχε βγει εδώ και κάποιες μέρες η είδηση. Εμείς αργήσαμε να την βάλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντως το να δείξουν συγκεκριμένα την αρχή του ιού, αποκλείεται. το έχει δηλώσει μέσα από τα editorial του comic ο Kirkman ότι η σειρά εξελίσσετε στο σύμπαν του Romero, όπου δεν μάθαμε ούτε θα μάθουμε ποτέ πως ξεκίνησαν όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα ήδη είναι ΟΛΟΙ μολυσμένοι (το είπαν στο 2x13)! Απλά πρέπει να πεθάνουν για να "τεθεί σε λειτουργία" ο ιός στο σώμα τους και να γίνουν ζόμπι (ή να δαγκωθούν/γρατζουνιστούν από κάποιο άλλο ζόμπι, όπου έτσι μεταδίδεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια κατι που δεν καταλαβαινω και ας μου το πει καποιος... Ο ιος ειναι μεσα τους και απλα μολις πεθανουν τοτε ενεργοποιητε! Τοτε γιατι μολις τους δαγκωσει - γρατζουνισει καποιος πεθαινουν? Αφου ηδη εχουν τον ιο γιατι δεν πεθαινουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω έδωσες μόνος σου την απάντηση "μολις πεθανουν τοτε ενεργοποιητε" !!! Άμα τους δαγκώσει κάποιο ζόμπι τότε μεταδίδεται η ήδη εξελιγμένη ασθένεια γι' αυτό γίνεται και η αλλαγή ... ή τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστος! Δικιο εχεις η μονη λογικη εξηγηση! ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή