Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Review - 3x03 "Walk With Me"

Παρακάτω υπάρχει η περίληψη του 3ου επεισοδίου, όποιος από εσάς δεν το έχει δει ακόμα καλό θα ήταν να μην προχωρήσει. Για αυτούς που το έχουν δει.... περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Το επεισόδιο ξεκινάει με την συντριβεί ενός ελικοπτέρου. Η Andrea με την Michonne φτάνουν στο σημείο και η Michonne κοιτάει αν κάποιος από τους τρεις επιβαίνοντες είναι ζωντανός. Μέτα από λίγο εμφανίζεται μια ομάδα, εκεί βλέπουμε για πρώτη φορά τον Κυβερνήτη. Η Michonne και η Andrea είναι κρυμμένες, μετά από λίγο τις βρίσκουν και τις περνούν στο Woodbury. Μια νοσοκόμα φροντίζει την Andrea, και έχουν ένα διάλογο με τον Merl, τον αδερφό του Daryl. Η Michonne είναι αρκετά επιφυλακτική ενώ η Andrea φαίνεται ενθουσιασμένη με τη δουλειά που έχει κάνει εκεί ο Κυβερνήτης. Κάποια στιγμή βλέπουμε μια σκηνή με τον Κυβερνήτη να μιλάει με τον στρατιώτη, επιβαίνοντα που βρήκαν στο ελικόπτερο, τον ρωτάει που είναι η υπόλοιπη ομάδα του. Του υπόσχεται ότι θα τους βρει και θα τους φέρει και αυτός στο Woodbury, ασφαλείς. Στην επόμενη σκηνή γνωρίζουμε τον Milton. Όπως έχουμε ξαναγράψει τον blog είναι ένας τύπος σαν επιστήμονας, που εξετάζει τους walkers με σκοπό να καταλάβει πως συμπεριφέρονται. Τελικά ο Κυβερνήτης και μια ομάδα από άντρες βρίσκουν τους στρατιώτες και τους σκοτώνουν όλους. Στη τελευταία σκηνή ο Κυβερνήτης μπαίνει σε να δωμάτιο γεμάτο από κομμένα κεφάλια. Σε όλο το επεισόδιο τον είδαμε σαν ένα τύπο που κάνει κουμάντο, και έχει φταίξει δικούς του κανόνες που υπόλοιποι ακολουθούν πιστά. Ο ηθοποιός που παίζει τον Κυβερνήτη προσωπικά δεν με πείθει έχει πολύ συμπαθητικά μούτρα για να είναι "Κυβερνήτης".

18 σχόλια:

  1. Σαν να ξεχασατε την μεγαλη επιστροφη του μεγαλου αδερφου του Daryl τον Merle Dixon με το «νεο» χερι του και την λιποθυμια της Andrea απο την χαρα της συναντησης :) Αυτη η σκηνη ηταν ολα τα λεφτα,οσο για τον κυβερνητη εχει ψωνιστει για τα καλα με τον ρολο του Διοικητη.Με την Michonne περιμενω πολλα καθως κρυβει οτι εχει περασει πολλα στην επιβιωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρεεε παιδιαα..το παιζει καλοςς αλλα στην ουσια ειναι κακος!!δεν ειχε λογο που σκοτωσε τους αλλους στρατιωτες..μονο και μονο για να παρει τα οπλα τους!!! και ειδικα εκεινη η σκηνη στο τελος με προβληματισεε..τι μυαλο μπορει να κουβαλαει ο κυβερνητης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akoma ena EPIKO epeisodio...kai apo oti fetente h trith season tha einai me dafora h kaliterh!
    mou fanike pantos kapws diaforetiko to WD mias kai oi gnostoi prwtagonistes (pera apo thn Andrea) den epeksan katholou!!!
    to didimaki Andrea-Michonne exei desei wraia! h Michonne hdh exei ginei h agapimenh mou xaraktiras sthn seira, h Andrea apo thn allh mou fenete tha sinexisei na einai to idio axoneuto tsoulaki pou htan kai sths 2 proigoumenes seasons
    eidame ksana kai ton Merl o opoios paramenei to idio anegkefalos kafros!!! tha eithela na dw polu skhnes merl-daryl, kai merl-rick....an kai nomizw o rick pleon den tha exei kanenan distagmo na ton skwtosei!!!
    kai erxomaste ston theo ston psycho ton Governor!!! kala o anthrwpos politikos mipws einai ellhnas polititkos? magalos upokriths...kanei ton kalo stous allous, alla sthn pragmatikotita einai enas sxizofrenhs dolofonos!!! (kala h Michonne fisika den einai kamia tixea, kai tha ton kseskepasei eukola!)....h teleutaia skhnh htan h 2h kaliterh pou exoume dei mexri twra sto WD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Compromise our safety Destoy our community i ll die before i ll let that happen !!! Μορφαρα κακου ο κυβερνητης καθε σειρα εχει εναν κακο αλλα αυτος εδω φαινεται πολυ διαταραγμενος θελω να δω συγκρουση μεταξυ αυτου και του Ρικ !!! Και μια πιο πολλυ επισημανση εχει συμπαθητικα μουτρα ο κυβερνητης;;;; Κανει τον καλο αλλα απο φατσα ειναι σαν να του εχεις καθαρισει ολο του το σοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς, διαταραγμένο!! Ήξερα ότι είναι κακός κι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα το παίζει καλός αλλά όταν είδα ότι τους έφαγε όλους τους στρατιωτικούς τολμώ να πω ότι λαχτάρισα. ΑΛΛΑ η φάτσα του ήταν όλα τα λεφτά. Ατάραχος ο κύριος. Ανέκφραστος τελείος!! Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι ο Μερλ τον ακούει χωρίς αντίρρηση ε.. Μ'αρέσει, μ'αρέσει!!
    Όσο για την Μichonne [που ακόμα δεν ξέρω πως προφέρεται :Ρ] ΦΥΣΙΚΑ και τον υποπτεύεται από τώρα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο!! Πάντως ζω για την στιγμή που Μερλ και ο ΘΕΟΣ Ντάρυλ θα ξανασυνταντηθούνε..
    Μια απορία μόνο.. Ξέρουμε σίγουρα ότι τον στρατιωτικό που μαζέψανε, τον έφαγε ο κυβερνήτης; Γιατί η φάτσα του σαν ΄"α! τί κάνει αυτό εδώ;" με φάνηκε εμένα :Ρ τώρα δεν ξέρω, μπόρει να είναι και ιδέα μου. Δεν τον έχω ψυχολογίσει ακόμη καλά.. Άσε που δε νομίζω να μπορέσει να το κάνει και κανείς μας.. Πρέπει να είναι τέρμα ζαβός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα συμφωνωω μαζι σουυ!! μισον προφερεταιι!! :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωραιο επεισοδιο ισως το καλυτερο αν κια θα ηθελα να εχει και νεα απο την αλλη ομαδα (ρικ,λορι).Ο governor ειναι μεγαλο λαμογιο χαχαχα.Η Michonne ειναι λιγο εκενυρηστικια για μενα αλλα τεσπα.το σημαντικο ειναι οτι MERL IS BACK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. haah epic episode! πολύ καλό επεισόδιο ο Κυβερνήτας και πολύ διπρόσωπος...Η Μισόν είναι τρέλα.Ότι ήθελα να πω τα είπαν τα παιδιά απλά να προσθέσω
    1ον υπήρχε μια έγκυος που λογικά είναι σε ποιο προχωρημένη εγκυμοσύνη από την Λόρι και θα μας δείξει αν γεννιέται ζωντανό ή νεκρό το παιδί και τι θα περιμένουμε

    2ον Η Άντρεα ρωτήθηκε από τον Μέρλ πότε είδε τελευταία φορά τον αδερφό του Ντάρυλ και αυτή απάντησε 8 μήνες πριν...Αν η Λόρι ήταν 2 μηνών στην φάρμα (τότε μαθαίνεις αν είσαι έγκυος) και προσθέσεις άλλους 8 ?? έπρεπε να είχε γεννήσει ήδη :Ρ
    3ον Οι αστείες σκηνές συνεχίζονται...μετά από την σκηνή που οι φυλακισμένοι ορμάνε "γιούργια" στα ζόμπια , η Άντρεα με το που βλέπει τον Μέρλ ξεράθηκε...έλιωσα!
    4ον Το επόμενο επεισόδιο θα τα σπάσει παιδιά! τα τρέιλερ δείχνουν μεγάλες σκηνές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η Lori ήταν στον 1ο μήνα στην φάρμα (τότε που έκανε και το τεστ εγκυμοσύνης) και τώρα είναι εννέα μηνών.... το έλεγαν και στο 2ο επεισόδιο.. ότι περιμένουν από μέρα σε μέρα να γεννήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. α οκ ! δεν ξέρω και πολλά από εγκυμοσύνες :Ρ Αλλά άμα είναι στον ένα μήνα...ο Ρίκ πόσο καιρό πριν πάνε στην φάρμα είχε επιστρέψει από τους νεκρούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γενικως στη σειρα οταν βλεπω κοσμο δεν μου αρεσει. Ηδη απο τον πιλοτο εχουν ξεκινησει να μενουν πολλα ανοιχτα μετωπα ομαδων που επιβιωνουν (εκτος της ομαδας του Ρικ) και ειναι λιγο ηλιθιο να βλεπουμε αλλες ομαδες να ενωνονται με την δικη "μας" η να συγκρουονται με αυτη. Το θεμα ειναι να δουμε ΜΙΑ ομαδα, αυτη που εχουμε μαθει ως την κυρια ομαδα να επιβιωνει. Δεν ειναι ευκολη υποθεση οπως εχει αποδειχθει και εχει ακομα ζουμι να βγαλει. Οπως πχ η καινουργια συμπεριφορα του Ρικ, που προσωπικα καπου με χαλαει. Δλδ ετσι και συνεχισει ετσι θα γινει ενας δευτερος Σεην...
    Αρα αυτο το επεισοδιο χαλαρα ειναι το χειροτερο της σειρας μεχρι στιγμης για μενα. Κυριως επειδη στο χαμο τελειως ανοιξε νεο μεγαλο κεφαλαιο πανω στα ηδη ανοιγμενα και επειδη δεν ειδαμε καθολου κανενα βασικο χαρακτηρα. Μονο καινουργιους. Ειχα φανταστει με πολλους τροπους την επανεμφανιση του Μερλ, αλλα αυτο το πραμα με τιποτα. Τεσπα, μακαρι να εξελιχθει με ενδιαφεροντα τροπο η υποθεση και να μην το τραβηξουν πολυ το θεμα με τον "κυβερνητη" (εχουμε χορτασει μεταφραστικα fail). Ενας βλακακος ειναι που και καλα καποιο μυστηριο εχει και κατι τρεχει στα γυφτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θελω να μαθω τι θα γινει οταν συναντηθουν ο μερλ με νταριλ,ρικ και τι ντογκ!!! μακελιοοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. wraio epeisodio..! diaforetiko ap oti mas exoun sunithisei..o governor an kai fovomoun mipws den einai k toso kalos o ithopoios..telika mou arese...arketa mperdemeno-psycho moutro..k kati mou leei..pws den tha argisei n fanerwthei..k na ginei akoma pio trelos ap oti einai..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απαραδεκτο επεισοδειο.................δεν υπαρχει walking dead χωρις ρικ,νταρυλ και την υπολοιπη παρεα....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ξέρω αν βλέπει κάποιος από εδώ το Revolution , αλλά ο Governor κάνει ακριβώς αυτό που κάνει και ο Μονρό στο Revolution . Εκμεταλλεύτηκε δηλαδή όλη την αναταραχή και την καταστροφή προς όφελος δικό του, συγκεντρώνοντας αυτός όλα τα όπλα και τον στρατό ώστε να έχει τον πλήρη έλεγχο και την πλήρη εξουσία (γι αυτό σκότωσε και τους επιζώντες στρατιώτες για να μην αποδειχτούν απειλή στο μέλλον- και για τα όπλα βέβαια) και γι αυτό θέλει να μάθει που βρίσκονται ο Ρικ και οι άλλοι για να τους βγάλει και αυτούς απ τη μέση αν δεν πάνε με το μέρος του και να μην υπάρχουν μεμονομένες "κοινωνίες" έξω από τη δική του. Πολύ καλό επεισόδιο , κι ας μην είχε τη δράση των πρώτων 2.Δείχνει αυτό ακριβώς που θέλει να δείξει ο συγγραφέας του Walking Dead , τη ζωή δηλαδή ΜΕΤΑ τη zombie apocalypse .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια οι περισσοτεροι ξεχνατε η δε γνωριζετε οτι το walking dead βασιζεται σε comic με μικρες αλλα και μεγαλες διαφορες με τη σειρα οποτε αν εχετετ διαβασει το comic θα ξερετε οτι η τελευταια σκηνη ειναι μονο η αρχη για την αποκαλυψη στους τηλεθεατες του διαταραγμενου μυαλου του Κυβερνητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. paidia den exw dei kanenas na anaferei gia auto to tsai pou ftiaxnoun... polu periergo den einai? pinoun sinexeia.... mipws paizei kapoio rolo auto? to proseksate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή