Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τα Spoiler της Εβδομάδας!


Από το TV Guide:
Είμαι πολύ΄ενθουσιασμένη που θα εισαχθεί ο Governor στο επόμενο επεισόδιο! (Jennie)
Natalie - Σαν τεράστια fan του κόμικ, σοκαρίστηκα από το πόσο διαφορετικός είναι ο Governor από αυτόν που ξέρουμε. Αλλά το να καθησυχάζονται σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας είναι αυτό ακριβώς που ήθελαν οι σεναριογράφοι - και είναι αυτό ακριβώς που θέλει ο Governor από την Andrea και την Michonne, που θα βρεθούν στα χέρια του στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας. Αλλά οι fans των κόμικ πρέπει να ξέρουν πως ενώ στο κόμικ το μεγάλο μυστικό του Governor δεν το μάθαμε ακριβώς στο ντεμπούτο του, υπάρχει κάτι ακόμα πιο ανησυχητικό που κρύβει πίσω από τις κλειστές πόρτες... αν με πιάσατε.

Από το E! Online:
H πρεμιέρα του The Walking Dead ήταν απίστευτη! Πρέπει να μάθω τι ακολουθεί; (Jim από το Chicago)
Η Danai Gurira, που παίζει την badass, μίλησε σε εμάς για το τι να περιμένουμε στον 3ο κύκλο του The Walking Dead. "Πολλές σφαγές walkers και μετά πολλές συγκρούσεις ανθρώπων. Να φοβάσαι τους ζωντανούς," είπε. "Πολέμα τους νεκρούς, αλλά τώρα έχεις να αντιμετωπίσεις τους ζωντανούς".
Και έτσι οι συγκρούσεις των ζωντανών θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι σε αυτόν τον κύκλο. Ξέρετε πως πλησιάζει ο Governor. Εμπιστευτείτε με θα είναι πολύ απρόβλεπτος... μην προσπαθήσετε καν (να μαντέψετε). Κάθε φορά το φτάνουν στο αποκορύφωμα " και θα ακολουθήσουμε με κλειστά τα μάτια μέχρι το αποκορύφωμα.

Πηγές: http://www.tvguide.com/News/MegaBuzz-Castle-NCIS-Fringe-Spoilers-1055012.aspx , http://uk.eonline.com/news/355376/spoiler-chat-scoop-on-revenge-vampire-diaries-how-i-met-your-mother-and-more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου