Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Review - 3x07 "When the Dead Come Knocking"




















Παρακάτω υπάρχει η περίληψη του 7ου επεισοδίου, όποιος από εσάς δεν το έχει δει ακόμα καλό θα ήταν να μην προχωρήσει. Όσο για εσάς που το έχετε δει περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας!

Ξεκινώντας να πω ότι αυτά που είδαμε απλά δεν υπάρχουν, άμα σε επεισόδιο με "λίγη" δράση μένεις άναυδος στο επόμενο τι θα κανείς?
Το επεισόδιο αρχίζει με τον καλό μας Merle που προσπαθεί να πάρει πληροφορίες για το που βρίσκονται οι άλλοι από τον Glenn, ενώ η Maggie είναι σε άλλο δωμάτιο και ακούει.
Παράλληλα στην φυλακή, οι ομάδα σώζει την Michonne από τους walkers και την παίρνουν μέσα για να την βοηθήσουν και να μάθουν πως βρέθηκε εκεί.
Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Daryl και τους φωνάζει όλους να δουν τι βρήκε. Αρκετά συγκινητική η σκηνή της επανασύνδεσης της Carol με την ομάδα, ήταν νομίζω μια στιγμή που έδωσε ξανά ελπίδα σε όλους.(Ρε την Carol ε; το ζήσαμε και αυτό)
Στο Woodbury τώρα o Milton λέει στον Κυβερνήτη ότι είναι όλα έτοιμα με τον Mr. Coleman (???). Ενώ ο Merle συνεχίζει την "κουβεντούλα" του με τον Glenn.
Τελικά η Michonne λέει στην ομάδα ότι κάποιος απήγαγε τους Glenn και Maggie και αποφασίζουν να πάνε στο Woodbury να τους πάρουν.
Ο Κυβερνήτης πηγαίνει την Andrea στον Milton για να της αναθέσει την δουλειά που πρέπει να κάνει Εκεί μαθαίνουμε ότι ο Mr. Coleman πάσχει από καρκίνο και ο Milton τον χρησιμοποιεί σαν πειραματόζωο για να δει αν μπορεί να θα υπάρξει κάποια ανταπόκριση, σε γνώριμα πράγματα μετά την αλλαγή του. Όπως ήταν φυσικά η προσπάθεια πήγε άπατη και η Andrea τον "κάρφωσε". (ο πιο ήσυχος walker EVER)
Ο Glenn συνεχίζει να περνάει πολύ δύσκολες ώρες, αφού αναγκάζεται να σκοτώσει ένα walker.
O Κυβερνήτης πηγαίνει να ανακρίνει την Maggie, και για άλλη μια φορά βλέπουμε την psycho πλευρά του. (Ντάξει εκείνη ήταν η φάση που έβριζα την οθόνη και τον ψυχάκια τον Κυβερνήτη.)
Οι Rick, Daryl, Michonne και Oscar αφήνουν το αμάξι 2 μιλιά πριν το Woodbury και συνεχίζουν με τα πόδια, σε κάποια φάση τρώνε ένα καλό ντου από walkers και καταφεύγουν σε μια καλύβα που τελικά κατοικείτε. Η Michonne αναγκάζεται να σκοτώσει τον "ένοικο" και έτσι καταφέρνουν να φύγουν από κει. (Να είδαμε και θάνατο να μην λέτε).
Τελικά η Maggie λυγίζει και λέει στον Κυβερνήτη που βρίσκονται οι άλλοι (εκεί το άκουσε το μπινελίκι της η Maggie για να πω την αλήθεια). Ενώ ταυτόχρονα η ομάδα έχει φτάσει έξω από το Woodbury και είναι έτοιμοι να μπουν.
Η Andrea γυρνάει πίσω το δωμάτιο του Κυβερνήτη και εκεί βλέπουμε το βλέμμα που πείθει τελικά και τους πιο δύσπιστους για να την επιλογή του ηθοποιού, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΜΕΝΟΣ, ΤΕΛΟΣ.
Τι να πω για την συνεχεία, στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ και λίγα λέω.

25 σχόλια:

  1. Απίστευτο επεισόδιο! Μας προετοιμάζει απόλυτα για 3x08, αναμένουμε λοιπόν :) Παρόλα αυτά, ήταν πολύ περίεργο όταν έδειχνε την ομάδα Rick, Oscar, Daryl και Michonne έξω από το τείχος και μέσα από αυτό την Andrea. Eίχα κολλήσει πάνω στην οθόνη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καστινγκ για τον κακο ειναι για σεμιναριο, ο ηθοποιος ειναι εμφανες οτι ειναι σπουδαιος στο ρολο αυτον. Το επεισοδιο ηταν σχετικα μετριο...αν μπορουσα να αλλαζα κατι θα αλλαζα το φιναλε. Θα εδειχνα δλδ και το ντου των Ρικανων και μετα θα το εκλεινα.


    Ο Γκλεν μονο σε μενα θυμισε τον κλασικο ασιατη που τον βασανιζουν ανηλεως και δεν μιλαει και στο τελος λυνεται κιολας;;;;Ποσο θεος ο ανθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου ηρθε να σπασω το λαπτοπ στη σκηνη του μλκ Governor με την Μαγκι αλλα κρατηθηκα για να μην χασω το midseason finale !!! O Glenn ηταν πολυ σκληρος για να πεθανει αλλα τον εφαγε η αγαπη της Μαγκι !!! Καλο επεισοδιο μας προετοιμασε για το ΕΠΙΚΟ φιναλε που ακολουθει ελπιζω να μην αφησουν ανθρωπο στην κωλοπολη που λεγεται Woodbury !!!! Rick is coming for you Governor !!! Fear the living !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θανατος στον βλακα που λεγεται στρατηγος μονο που τν βλεπω μου γυρνανε τα αντερα ελπιζω η ομαδα του ρικ να τους φανε ολους και μαζι και τν αντρια και τν βλακαμα τν μερλ αλλα θελω παρα πολυ να σκωτοσουν αργα τν στρατηγο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνωμη και ολας αλλα μονο εγω πειραχτηκα με την ολη φαση στην 3η σαιζον?
    Καταρχας ποιες οι πιθανοτητες σε μια παγκοσμια αποκαλυψη απο ζομπι, ο Μερλ και η Αντρεα να ξανασυναντηθουν με τον Ρικ...
    2ον Το εργο ονομαζετε "The Walking Dead" καθαρα ζομποφαση. Στα πρωτα επεισοδια ειδαμε πως προσπαθουν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ απο τα ΖΟΜΠΙ. Ο λογος και υπαρξης του εργου . Η Επιβιωση απο τα Ζομπι!!!Γιατι χωνονται ανθρωποι εναντιον ανθρωπων?

    3ον Η φαση που η Μαγκι μιλαει με τον Γκλεν ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μουφα ... Η μαγκι μιλαει στον Γκλεν λες και ειναι κανας αγνωστος και αναφερει οτι υπαρχει παιδι και οτι ειναι ασφαλης...Μουφα
    4ον ο τροπος που ο Μερλ την αρπαζει. Κλαιω απο τα γελια...οτι η Μαγκι δεν εχει ξαναπυροβολησει στο παρελθον και γυρναει πλατη ενω κραταει οπλο. Το ιδιο και ο Γκλεν. 2εναντιον1 και νικησε ο ενας...ενταξει
    5ον η αρχη του σημερινου επεισοδιου. Ο Ρικ βλεπει μια τυπισσα και αντι να την βοηθησει αμεσως περιμενει κανα 2λεπτο ...
    Πραγματικα το εργο ενω εχει κανει καταπληκτικη αρχη με θανατους καθως και αποφασιστικοτητα Ρικ και πολλα αλλα (μαχες με ζομπι-αιματα κτλπ) , ριχνει κατα πολυ το επιπεδο του για μενα!!!
    Δεν με εχει αφησει κανενα ενδιαφερον για την συνεχεια μιας και ξερουμε πλεον οτι φυγη Ρικ=Ντου απο ζομπιε, Και κλασσικα μπουρδελο στο Γουντμπουρι.
    Στανταρ θανατοι αλλα πραγματικα πολυ χαμος εγινε με την Πολη και την Φυλακη πριν αρχισει η σαιζον και μονο 8 επεισοδια θα παιχτουν εκει?
    Υ.γ ευχομαι ολοψυχα ΨΟΦΟ στον "Κυβερνητα"
    Υ.γ2 Μαγκι = Πανεμορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπον:Πολυ καλο το νεο επεισοδιο,τι συμπερασμα εβγαλα.Ο γιατρος Milton δεν ειναι ουτε pycho ουτε περιεγος,απλα ειναι στην λαθος ομαδα,νομιζω ομως οτι γενικα τα πειραματα του εχουν βαση,προσπαθει να βρει τι ειναι η ασθενια και την θεραπεια.
    Τωρα κατι αλλο που προβλεπεται οτι θα ναι επεισοδαρα ειναι η συναντηση των δυο αδερφιων ξανα και γενικα τι θα κανει ο Νταριλ αν θ ακολουθησει τον αδερφο του Μερλ ή την ομαδα.
    Τωρα οι μερες του κυβερνητη και του οικισμου του τελειωνουν,μενει να δουμε το πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμενα δεν μ αρεσε.Σιγουρα προετοιμαζει για την επομενη σεζον κτλ,αλλα ειχαμε ενα προηγουμενο επεισοδιο που μας αφησε αφωνους με την παπαγωγη glenn-maggie,τον ερχομο της Michonne στη φυλακη κτλ,αλλα σ αυτο δεν υπηρξε καμια εξελιξη καθολου.Χαραμιστηκε ενα επεισοδιο μονο και μονο για να δειξουν πως πηγαν μεχρι το Woodbury(λες κι ο Merle με τον Glenn και τη Maggie ηταν πιο εξυπνοι και εφτασαν χωρις προβληματα),μετα με τον μαλακα τον Milton να καταλαβει οτι τα ζομπια ειναι κανιβαλοι χωρις μυαλο,και τριτον 100 ωρες μεχρι να λυγισει η Maggie και να τα φανερωσει ολα.Ουσιαστικα για μενα ηταν ενα επεισοδιο το οποιο το τραβηξαν απ τα μαλλια για να τα αφησουν ολα για το επομενο επεισοδιο,που με τη σειρα τους εκει θα αφησουν κατι για το μεθεπομενο(πιστευει κανεις οτι θα φυγουν απο τη Woodbury πριν το midseason finale?).
    Εν το μεταξυ το τελειως εξωπραγματικο,η Michonne ουτε τους εμπιστευτηκε,παρολο που τους πηγε γαλα για το μικρο,ουτε τους ειπε "Ρε σεις μαγκες,δυο παλιοι σας φιλοι ζουνε,ο Merle που εχει γινει πολυ καριολης και απηγαγε τους δικους σας και η Andrea που μαζι ημασταν απ οταν τη χασατε".Πολυ αληθοφανες να μην πει τιποτα,αλλα το αφησαν για να τα μαθουν στη διαρκεια της μαχης και να γαμηθουν ολα εκει.Και παλι ομως παραμενει εξωπραγματικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Ναι ήταν πιο έξυπνοι γιατί ο Merle τους πήγαινε στην δικιά του ομάδα και για αυτό πήγαν με αυτοκίνητο εκεί χωρίς μπελάδες ενώ η Michonne τους είπε πως πρέπει να πάνε πεζοί γιατί κάνουν περιπολίες και αν τους έπιαναν τι λες να γινόταν έξυπνε άνθρωπε?
    2. Ο Milton είναι επιστήμονας και ως επιστήμονας ψάχνει να βρει ένα αντίδοτο ή έστω μια λύση σε όλο αυτό που γίνεται εκεί έξω και λόγω της δουλειάς του πρέπει να ψάξει όλες τις πιθανές λύσεις και να απαντήσει στα δικά του προσωπικά ερωτήματα για να μπορέσει να βγάλει ενα συμπέρασμα και να προχωρήσει.
    3. Τι ήθελες δηλαδή εσύ να κάνει η Maggie? με το που είδε τον Governor να της υγρανθεί το εσώρουχο και να τα πει όλα? είναι αυτονόητο πως δεν θα τα έλεγαν όλα αμέσως αλλά κάποια στιγμή θα λύγιζε κάποιος και θα έλεγε λίγα ή πολλά
    4. Σε κάθε μάχη μικρή ή μεγάλη υπάρχει κάτι που λέγετε προανάκρουσμα, (λίγο πριν την μάχη) η μάχη και ο απόηχος της μάχης (τι ακολουθεί μετα την μάχη) οπώτε αν έχεις έστω και λίγο μυαλό θα καταλάβεις πως το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν ένα προανάκρουσμα
    5. Και τι σε κάνει να πιστευείς πως η Michonne ήξερε ότι ο Merle και η Andrea ήταν παλιά μέλοι της ομάδας "μας"? ναι μεν η Michonne ξέρει πως η Andrea ήταν παλιά σε μια ομάδα αλλά να μυρίσει τα νύχια της για να μάθει πως έπεσε στην ίδια ομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Και γιατί να μην ξανασυναντήθουν? σκέψου λίγο ποιες οι πιθανότητες να
    γίνει μια ζόμπι αποκάλυψη? ε να όμως που έγινε! ποιες οι πιθανότητες
    για εσένα να περπατάς στον δρόμο και να σε πατήσει ένας μεθυσμένος
    οποιαδήποτε στιγμή? να όμως που μπορει να γίνει!
    2. Γιατι χώνονται
    άνθρωποι?? πλάκα μου κάνεις σωστά? φίλε εγώ τρία συμπεράσματα μπορώ να
    βγάλω από αυτό που είπες τώρα το πρώτο είναι πως δεν έχεις δει κανένα
    άλλο επεισόδιο της 3ης σεζόν και αυτό είναι το πρώτο που βλέπεις. Το
    δεύτερο είναι πως ή είσαι διανοητικά καθυστερημένος ή τρίτον απλά δεν
    είχες τι να κάνεις και είπες να τρολλάρεις! όπως και να έχει θα σου
    απαντήσω και σε αυτό. Οι δύο αρχηγοί των ομάδων (Ρικ και ο Κυβερνήτης)
    προσπαθούν να προστατεύσουν τους ανθρώπους που είναι στις ομάδες τους! Ο
    Κυβερνήτης με το να κάνει ντου σε άλλες ομάδες να τις σκοτώνει και να
    παίρνει τα όπλα τους και τις προμήθειες τους και ο Ρικ με τον τρόπο που
    ξέρουμε όλοι και βιώσαμε στην δεύτερη σεζόν! (Σοφία). Όταν λοιπόν ο
    κυβερνήτης μαθαίνει για την ομάδα "μας" σαν καλός αρχηγός βγάζει το
    συμπέρασμα πως θα είναι καλά βολεμένοι και θα έχουν πολλές προμήθειες
    και θέλει να τις πάρει για την δικιά του ομάδα βεβαίως βεβαίως! Βρίσκει
    λοιπόν ο Merle την Maggie και τον Glenn όταν το μαθαίνει ο Ρικ σαν καλός
    αρχηγός προσπαθεί να προστατευσεί τα μέλη της ομάδας "μας" με το να
    κάνει ντου στο Woodsbury. Κατάλαβες ή θες να στα πω και στα Αγγλικά?
    μερικές φορές είναι σαν να μην βλέπετε καθόλου την σειρά! και οι
    περισσότεροι περιμένετε μόνο αίματα και ζόμπι.. δηλαδή μια άμυαλη σειρά
    χώρις καθόλου υπόθεση (Resident Evil) πάω στοίχημα πως δεν πρέπει να
    είσαι πάνω από 16! τέλος πάντων ας συνεχίσουμε.
    3. Θυμάμαι αμυδρά την σκηνή οπώτε δεν μπορώ να σου πω κάτι εδώ, είμαι και εγώ άνθρωπος και δικαιούμαι να μην τα θυμάμαι όλα σε αυτήν την ζωή
    4. Η Μάγκι είναι κόρη
    αγρότη και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν έχει μεγάλη εμπειρία με όπλα εκτός
    από τους τελευταίους μήνες που είναι με το γκρουπ. Ο Merle από την άλλη
    όλη του την ζωή ακόμα και πριν την αποκάλυψη πάνω κάτω ζούσε παρόμοια
    από την στιγμή που ήταν 11 μόλις χρονών όταν χάθηκαν οι γονείς τους και
    έπρεπε να φροντίζει και τον μικρό αδερφό του οπώτε είναι επόμενο να
    αιφινιδιάσει την Maggie σε ένα τέτοιο θέμα μόνο και μόνο λόγω εμπειρίας.
    5. Κατά την διάρκεια της σειράς έχεις δει πολλούς ανθρώπους να περπατάνε με ζόμπι και να ζούνε ε? δεν μπόρεις να βάλεις το μυαλό σου λίγο να σκεφτεί και να συμπεράνει πως του ήρθε ενα μικρό σοκ του ανθρώπου?
    Υ.Γ. "Πραγματικα το εργο ενω εχει κανει καταπληκτικη αρχη με θανατους καθως
    και αποφασιστικοτητα Ρικ και πολλα αλλα (μαχες με ζομπι-αιματα κτλπ) ,
    ριχνει κατα πολυ το επιπεδο του για μενα!!!
    Δεν με εχει αφησει κανενα
    ενδιαφερον για την συνεχεια μιας και ξερουμε πλεον οτι φυγη Ρικ=Ντου
    απο ζομπιε, Και κλασσικα μπουρδελο στο Γουντμπουρι": Αν δεν σου αρέσει πιά η σειρά παράτα την και μην μας πρήζεις άλλο! Καλημέρα επι της ευκαιριας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kalo to epeisodio den lew....alla to mono pou krataw einai o "ekpliktikos" khberniths (agapimenos psycho xarakthras)!!! h sunantish ths michone me thn omada (polu grigora egine melos ths)! kai to streptease ths maggie xaxaxaxa!!!


    apla perimenw na dw EPIKA pragmata sto mid-season finale!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω με τον @JaimeLannester:disqus , μην περιμενετε σε καθε επεισοδιο να μπαινουν καινα σφαζουν ζομπι... για εχει καποια ροη και συνεχεια η σειρα πρεπει να βλεπουμε και διαφορετικα πραγματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμα θελεις να δεις μονο ζομπι vs ανθρωπος δες Resident Evil, απο την πρωτη σεζον κι ολας εχουμε δει οτι η σειρα εστιαζει πολυ στους χαρακτηρες ,γιαυτο και ειναι οσο πιο ρεαλιστικη γινεται... οταν προσπαθεις να επιβιωσεις απο τα ζομπι δεν βγαινεις εξω να τα μαμησεις ολα ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΕΙΣ να σωθεις. Σε ολες τις σειρες με αναλογο "αποκαλυψη" υφος εχουμε δεις, οτι οι πιο ανισορροποι εχουν βρει την ευκαιρια να βγαλουν τα κομπλεξ τους και την τρελα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συνεχιζουν τα χαζα επεισοδεια χωρις δραση........καμια σχεση με το κομιξ....που εισαι ρε σειν??αμα συνεχισει ετσι στο τελος θα το βλεπουν συγγενεις και φιλοι......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το χειρότερο επεισόδιο της σεζόν χωρίς να σημαίνει ότι ήταν κακό όμως. Καλό επεισόδιο χωρίς να ενθουσιάσει αλλά νομίζω μας προετοίμασε πολύ για το επόμενο κ τελευταίο επεισόδιο για το 2012. Έχει να γίνει ο κακός χαμός. Περιμένω πολλά από αυτόν τον πόλεμο κ περιμένω κ τουλάχιστον 3 θανάτους να πω την αλήθεια δε ξέρω γιατί..Πολλά Ρισπέκτ στον Γκλεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχαχα δικιο εχεις ρε φυλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Γκλεν απλα θεος..δεν υπαρχει ρεε!! Αλλοι στην θεση τους θα τα ειχαν παιξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλό το 3x07.Αναμένω για τη συνάντηση Daryl και Merl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδη ειμαι απο τους πρωτους σε ολη την Ελλαδα που αρχισαν να βλεπουν Walking Dead ξερω τι κραζω. Και κραζω γιατι με αρεσει η σειρα. Αν δεν με ενδιεφερε θα την "παρατουσα" οπως λες στο τελος του σχολιου.
    2ον γιατι να μην ξανασυναντηθουν? σοβαρα? να μην ξανασυναντηθουν γιατι επι 8 μηνες δεν ειχαν ξανασυναντηθει. Γιατι επι 1 χρονο το γκρουπ ειχε συναντησει μονο μια οικογενεια (φαρμα) και 5 ακομα ατομα που παιζαν σε ενα επεισοδιο (μπαρ-ΑCDC κτλπ) και μεσα σε 7 επεισοδια θα συναντηθει με 100 ατομα. Γιατι ο κοσμος δεν αποτελειτε απο 100 ατομα αλλα απο τρις. Και οι πιθανοτητες να βρεις καποιον που ειδες τελευταια φορα 8 μηνες πριν σε καποια τετοια περισταση ειναι ελαχιστες. Τωρα το εργο και καλα ειναι "φανταστικο" σαν ζομποφαση μιας και "δεν παιζει" (κραταω πισινη) να γινει κατι τετοιο στα αληθεια. Οποτε θεωρεις οτι ενα φανταστικο εργο μπορει να βαλει οτι φαντασια θελει. Οποτε και οι 2 συμφωνουμε οτι οι πιθανοτητες να ξανασυναντηθουν υπο τετοιες συνθηκες ειναι...φανταστικες
    3ον καταρχας προσεχε τι γραφεις. Δεν με πειραξε και πολυ αλλα ειναι καλο να εχεις καποιον σεβασμο σε καποιον που δεν ξες και δεν προκειτε να γνωρισεις.
    Μετα στην πρωτη σαιζον ηταν 1 γκρουπ. Στην 2η σαιζον ηταν 2 γκρουπ αλλα γιναν 1 .Προσωπικα πιστευα οτι θα συναντιοτουσαν υπο αλλες συνθηκες Ρικ-Γκοβερνορ και θα γινοταν ενα γκρουπ και θα ειχαν "εσωτερικα" προβληματα οπως με Σειν και αλλους στις προηγουμενες σαιζον. Οποτε αυτο με χαλασε.
    (η ηλικια μου ειναι 16 αλλα παω στοιχημα οτι αμα δεν ειχα φωτο του ευατου μου ουτε καν θα υπεθετες την ηλικια μου)
    Συνεχιζεις επι 11 σειρες συγκρινοντας Ρικ-Γκοβερνορ λες και σου ζητησα κατι τετοιο. Ή οτι θα με βοηθησει στην ερωτηση "γιατι σκαει και αλλο γκρουπ;"
    Καταρχας Resident Evil ειναι ΕΡΓΟ. Οχι σειρα. Λογικο ειναι να εχει ποιο πολυ δραση και καμια σχεση με ερωτες και παρομοια του Walking Dead. Εχει προσθεσει και κατι τερατακια αντι για ζομπι και μας εχει ξενερωσει λιγο αλλα κλαιν. Αυτο που ζηταω απο την ταινια ειναι Ανθρωποι vs Ζομπι. Τι δεν καταλαβαινεις? Να εχει εσωτερικα προβληματα, να εχει ιντριγκα-ερωτες κτλπ αλλα και δραση. Πραγμα που ειχε στα πρωτα επεισοδια οπου εγραψα οτι ηταν ΓΑΜΑΤΑ!
    4 η Μαγκι επι 8 μηνες εχει σκοτωσει δεκαδες ή εκατονταδες ζομπι. Μαχαρι ή πιστολι δεν εχει σημασια. Ο Γκλεν τους διπλασιους. Αμα θεωρεις λογικο ,λοιπον, ο Μερλ να "μονομαχει" 2v1 και να περνει την μαχη...συγχαρητηρια
    5 Σοκ? ο μικρος τον ρωταει "να την βοηθησουμε;" και εκεινος παει πισω μονο και μονο για να μας βαλει και καλα σε αγχος για το αν θα ζησει η Μισον. Και εκτος αυτου εδω δειχνεις οτι ΟΛΟ το σχολιο καθως και τα 3 λικε ειναι απο ατομα που απο walking dead δεν...μπορεις να μου πεις τι εγινε στην πρωτη σαιζον/2ο επεισοδιο? Αν δεν μπορεις να το βρεις, ο Ρικ εκοψε 2 ζομπι και "φορεσε" τα εντοσθια τους για να μπορεσει να παει στο φορτηγο και μετεπειτα να φυγει.
    Υ.γ αν θεωρεις "πρηξιμο" ενα σχετικα μεγαλο σχολιο οπου κραζω μια σειρα που ουτε καν την ξες, τοτε συγνωμη αλλα δεν ξες τι γραφεις.
    Εχοντας γραψει εκφρασεις οπως "διανοητικα καθυστερημενος", δεν πρεπει να ειμαι πανω απο 16 και επιθετικα λες οτι σε πρηζω, πολυ ωραια αρχιζεις την μερα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν σε λεω οτι καθε μερα επρεπε να ριχνουν απο 30 ζομπι. Προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα με την 2η σαιζον. Υστερουσε σε δραση αλλα γουσταρα Ρικ-Σειν, Λορι-Σειν κτλπ. Φετος βλεποντας τα πρωτα επεισοδια λεω "εδω ειμαστε"
    Και ζομπι και ιντριγκα. Εβλεπα παραλληλα Γκοβερνορ λεω οταν συναντηθουν δυσκολα θα επιβιωσουν μαζι (οπως προανεφερα περιμενα να ενωθουν υπο αλλες συνθηκες)
    Οταν ζεις 1 χρονο σε τετοια κατασταση και εχεις και εναν μπατσο να σε "εκπεδευει" να τρεξεις απο τι? Στο Resident Evil η αλλη τα εχει κανει χαζα τα ζομπι. Οποτε θα θεωρησω το σχολιο σου περι τρεξιματος απο ζομπι αναληθη κατ'εμε!
    Τελειωνοντας θελω να πω οτι αμα θεωρειτε οτι ενας διαλογος που λεει για ενα ασφαλη μερος, για ενα παιδι που μεγαλωνει εκει, για αλλα ατομα που εχουν επιβιωσει και ολα αυτα μεταξυ 2 καρα-γνωστων. 2v1 και να νικαει ο ενας και το οτι επρεπε να πεσει η Μισον ζαλησμενη απο τον ηλιο και το τραυμα για να την σωσει ο Ρικ, χαρα στα κριτηρια σας για ρεαλισμο. Δεν λεω οτι το εργο δεν εχει ρεαλιστικα χαρακτηριστικα. Εδω ολοκληρη Λορι εφυγε και Τ-Ντογκ. Αλλα σε καποια σημεια "φευγει" αρκετα. Περσυ και προπερσυ δεν θυμαμαι αναλογες περιπτωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε τραγικε τι ειναι αυτα που λες? ακου τον Jaime Lannister να σε μαθει Walking Dead που μιλαει και πολυ ευγενικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα σε απαντησω για το 5 . Εκτος του οτι η Μισον ειχε ακουσει τον Μερλ να μιλαει με τον Γκλεν για τον Νταρυλ (θα μπορουσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να πει "υπαρχει και ενας τυπος ονοματι Μερλ με ενα χερι που λεει πως ο αδερφος του ειναι εδω") , η Μισον εχοντας περασει 8 μηνες με την Αντρια και βλεποντας οτι ειναι ετοιμη για μαχη, θα μπορουσε να πει "μην, εχω μια φιλη μου μεσα" και με λιγη συζητηση να φτανανε στο σημειο της Αντρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. epeisodiara itane apla....k pragmatika gelaw me kapoious pou lene gia ton sein...poion sein re?ton psuxakia ai sixtir kalitera pou ton skotose o rik gia fantasteite na itane stin triti season o sein tha eixame k trito theomourlo stin parea kai tha ksefeuge to pragma..genika h triti season einai poli kaliteri tis deuteris k vlepeis se kathe epeisodio diaforetika pragmata k mi perimenete sunexeia thanatous imarton ama einai na exoume thanato se kathe epeisodio tote tha meinoune mono ta zompi na soulatsaroune stis fulakes xxaxa00xaxa0xa eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. λοιπόν, επειδή κι εγώ την σειρά την βλέπω από την αρχή [αν και ΦΥΣΙΚΑ και αυτο δεν παίζει ρόλο φίλε μου, Ραφα Σιμ] είναι αυτονόητο πως θα ξανασυναντιόντουσαν. Γιατί;

    1ον. Ο Ρικ και η ομάδα του γυροδέρνουν στα ίδια μέρη από την 2η σεζόν.
    2ον. Η βλαμένη η Άντρεα ξέρει που είναι η φάρμα [και δεν είναι τρομακτική αποσταση από την φυλακή] και το λέει στον Μερλ ο οποίος αν έψαχνε, κάποια στιγμή θα τους έβρισκε.
    3ον. Εφόσον όμως βρήκε τους Μάγκυ και Γκλεν, και η Μάγκυ τους ειπε για την φυλακή, ειναι το μόνο εύκολο να βρεθουν.
    4ον. Η Μισόν ξέρει που είναι η πόλη, το λέει στον Ρικ για Μάγκυ και Γκλεν, οπότε η συνάντιση θα γίνει ούτως ή άλλως
    5ον. Γιατί και στο κόμιξ κάποια στιγμή συναντιούνται και γιατί η σειρά έχει καποιους πρωταγονιστές. Σε αυτούς ανήκει και η Άντρεα. Κάποια στιγμή πρέπει να την μαζέψουμε.

    Όσο για το ότι η Μισόν δεν τους είπε κάτι για τον Μερλ, προφανώς και δεν το σκέφτηκε ακόμη ή θα το πει αργότερα. Αυτή το μόνο που σκέφτεται είναι να πάει να πάρει την Άντρεα, στανταράκι.

    Επίσης όταν η Μισόν βρίσκεται έξω από την φυλακή και ο Ρικ την κοιτάζει, έχει πάθει ένα άλφα σοκ, παραδέξου το, ειναι απολύτως φυσιολογικό. Έρχεται ο Καρλ και τον ρωτάει αν θα την βοηθήσουν. Εκείνος ξυπνάει και τρέχει προς την πόρτα αν προσέξεις. Ζητάει τα κλειδιά από τον μικρό και ανοίγει. Ο Ρικ την σώζει. Αυτή απλά έτυχε να πέσει κάτω, τί να κάνουμε δηλαδή; Ή αν ήταν κάποιος απο μας πχ στην θέση του, θα αφήναμε τον οποιοδήποτε τρομακτικό τύπο [ηταν μες τα αιματα, πληγωμενη]να μπει; Και αν ηταν δαγκωμένη; Το θέμα ειναι πως την βοήθησε, τέλος.

    Ο Μερλ είναι γνωστός μαλ*κας και ξέρει πολύ καλά τί κάνει για να πάρει αυτό που θέλει. Μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Γιατί ξαφνιάστηκες τόσο που πήρε τους Γκλεν και Μάγκυ, δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Γκλεν μονο που δεν κατουρήθηκε μόλλις τον είδε. Ξαφνιάστηκε και φοβήθηκε γιατί ξέρει τί είναι ικανός να κάνει ο άλλος. Η Μάγκυ κατάλαβε ότι ο Γκλεν φοβόταν και φοβήθηκε κι αυτή. Κι εξάλλου, δεν πήγε και τους πήρε από το χέρι. Τους έριξε στο τζάμι του αυτοκινήτου για αντιπερισπασμό και μετά έπιασε την Μάγκυ, απείλησε έτσι τον Γκλεν κι έτσι τους πήρε. Δεν είναι κάτι πρωτάκουστο. Έχει ξανασυμβεί κι αλλού. Χαλάρωσε λίγο

    Jaime Lannister Συγκρίσεις με έργα όπως το Resident Evil ας μην κάνουμε γιατί δεν έχουν καμία σχέση. Το ένα είναι υποτίθεται βασισμένο σε παιχνίδι και το άλλο σε κόμιξ.


    Αυτά είχα να πω εγώ, τελείως φιλικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @JaimeLannester:disqus κουλαρε ρε φιλε.Ποσοστα παιρνεις η ο Kirkman εισαι και σου βρισαμε τη σειρα;
    Για τα επιχειρηματα Lannister απαντησε ο Rafa sim και δεν εχω να πω τιποτα αλλο.Αλλα και να μην τα ειχε ακουσει η Michonne αυτα,8 μηνες με την Αντρεα στο δρομο τι σκατα μιλουσαν;Δεν θα ειπε η αντρεα ουτε καν τα ονοματα του πρωην γκρουπ της;Απιθανο.
    Οσο για το 3,θα μπορουσε ο Governor απο την αρχη να απειλησει τη ζωη του Glenn.Εμενα ηταν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο.
    Για το 4,συμφωνω σχεδον.Αυτο ομως μονο προανακρουσμα της μαχης δεν ηταν. Ουτε χτιστικε το background για το τι θα δουμε στη μαχη (πχ να μαθουν οτι ο μερλ και η αντρεα ειναι εκει) ουτε τιποτα.Αντιθετα ηταν απλα ασχετα πραγματα που καμια σχεση δεν ειχαν με τη μαχη,οπως ο μοναχικος τυπος στην καλυβα.
    Τελος παντων,αυτο ειναι αποψη μου,επιμενω ομως για το οτι δεν εμαθαν για τον μερλ και την αντρεα.Αυτο ηταν αντικειμενικα μη ρεαλιστικο και μεγαλο φαουλ. Ελπιζω να μας δικαιωσει το mid season finale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε φίλε και εγώ την βλέπω την σειρά απο την αρχή και μάλιστα διάβαζα και τα κόμικ πολύ πριν βγει η σειρά αλλα αυτό δεν σημαίνει πως ο άλλος δεν μπορεί να πάθει σοκ άνθρωπος είναι και φαίνεται πως δεν σκέφτεσαι σωστά γιατί όταν είναι φοβισμένοι δύο και ο άλλος ψύχραιμος άνετα θα μπορούσε να τους αφοπλίσει, γιατί κάνεις Θεό τον Ρικ? επειδή είναι αστυνομικός? ρε φίλε ήταν 10 15 άτομα τα ζόμπι είναι χιλιάδες ελα ντε απο τι να τρέξουν? ειναι μαλάκες ρε έπρεπε να μπουν βουρ τότε στην φάρμα και να φάνε όλα τα ζόμπι άλλωστε τους εκπέδευσαν αστυνομικοί τώρα είναι θεοί μπορούν να κάνουν τα πάντα.. ασε μας ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή