Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Review - 3x08 "Made to Suffer"

Παρακάτω υπάρχει η περίληψη του 8ου επεισοδίου, όποιος από εσάς δεν το έχει δει ακόμα καλό θα ήταν να μην προχωρήσει. Όσο για εσάς που το έχετε δει περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας!

Στην αρχή του επεισόδιο βλέπουμε τον νέο πολυαναμενόμενο χαρακτήρα ονόματι Tyreese, μαζί με την ομάδα του. Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους άπειρους walkers που τους κυνηγάνε φτάνουν στην φυλακή.
Στο Woodbury τώρα ξαναβλέπουμε την ζομποκόρη του Κυβερνήτη (ποσό σιχαμένη είναι!!!), και τους Glenn και Maggie σε πολύ άσχημη κατάσταση να συζητάνε.
Ο Rick και υπόλοιποι προσπαθούν να βρουν τρόπο να περάσουν τα τεύχη, ενώ ο Κυβερνήτης κάνει σχεδία πως θα φτάσει στην φυλακή για να τους σκοτώσει όλους.
Τελικά με την βοήθεια της Michonne μπαίνουν μέσα.
Ο Merle πηγαίνει για να μεταφέρει τους Glenn και Maggie, αλλά τελικά του επιτίθενται και έτσι ο Rick και οι υπόλοιποι ακούν τους πυροβολισμούς και κατευθύνονται προς αυτούς.
O Daryl μαθαίνει για τον Merle και θέλει να του μιλήσει, η Michonne φεύγει μονή της και πηγαίνει στο γραφείο του Κυβερνήτη, εκεί βρίσκει το σίχαμα και την στιγμή που είναι έτοιμη να την σκοτώσει εμφανίζεται ο Κυβερνήτης και την παρακαλάει να την αφήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο η Michonne την σκοτώνει και αρχίζει το κλοτσομπούνι με τον Κυβερνήτη, πάνω στην μάχη του καρφώνει στο μάτι ένα γυαλί και ενώ είναι έτοιμη να τον σκοτώσει μπαίνει η Andrea και τον σώζει.
Παράλληλα στην φυλακή ακούγονται κάποιοι ήχοι και ο Carl πηγαίνει να δει τη συμβαίνει. Έτσι βρίσκει τον Tyreese και τους βοηθάει να ξεφύγουν από τους walkers.
Τελικά όλοι βγαίνουν έξω εκτός από τον Daryl.
O Κυβερνήτης βγάζει ένα πολύ "αληθινό" λόγο και στο τέλος κατηγορεί τον Merle για προδοσία και ότι αυτός έφερε τους "τρομοκράτες" στο Woodbury, επίσης βλέπουμε ότι εχει πιάσει και τον Daryl.
Το επεισόδιο ήταν ΠΟΛΥ καλό και απρόβλεπτο. Ενώ οι περισσότεροι από μας περιμέναμε θανάτους, είδαμε κάτι άλλο και το φινάλε του ήταν όλα τα λεφτά  Υπομονή τώρα, μέχρι τον Φεβρουάριο για την συνεχεία.

PS: Στο επεισόδιο είδαμε και τον Shane σε κάποια φάση. Αυτό σημαίνει κάτι η όχι; Άρχισε να τρελαίνεται ο Rick;

28 σχόλια:

  1. para polu kalo epeisodio....antaksio gia mid season finale!!!

    mporei na mhn eixe ton apisteuto thanato ths sofias pou eixame sto mid season finale ths 2hs season alla eidame epikes maxes kai aprosmenes ekselikseis! nomizw to kerasaki htan to ollo skiniko me ton kubernith kai thn michone!!!

    h epanasindesh twn aderfwn htan polu aproblepth!!! kai twra ti? tha tous baloun na aliloskwtothoun?

    *na pw thn alithia gia mia stigmh sto finale pistepsa oti tha xasoume ton daril...alla apo oti fenete tha thn glitosei telika!!!

    **exoume kai neous xaraktires sthn seira...kalo einai auto....an kai ektos apo ton Tyreese
    oi alloi den mporw na pw oti me entiposiasan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός περιμένει δύο μήνες!! Εγω άρχισα νατο βλέπω την Παρασκεύη 30 Νοεμβρίου απο την πρώτη Season σερί σχεδόν όλα τα επεισοδία και τώρα έχω ξεμείνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει νιωθω μια ελλειψη τωρα που ξερω οτι την επομενη δευτερα θα ξυπνησω και θα παω σχολη καθως δεν θα εχω να δω επεισοδιο του TWD !!! Το επεισοδιο πολυ καλο η μαχη του Κυβερνητη με την Μισον ηταν το αποκορυφωμα συμφωνω με τον Lusifer αλλα δεν ξερω το προμο για το επομενο μου τα χαλασε σαν να μας λεει τι θα γινει !!! Ελεος δεν διαβαζω που δεν διαβαζω σποιλερ εαν αναγκαστω να μην βλεπω και προμο δεν θα παλευεεται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επεισοδιο καταπληκτικοτατο..τελειο..απιστευτο!! Εναν θανατο ειχε..αλλα νταξει..ειχε αλλα πραγματα που με εντυπωσιασαν!! Ο ομαδα του Ρικ για ακομα μια φορα τελεια!! Ο Κυβερνητης με το ενα ματι γκαβωμενο..φαινεται πιο σατανικος απο οτι ηταν παλιοτερα!! Η μαχη του μαζι με την Μισον απλα τελεια!! Η Αντρεα ακομα μια φορα βλαμμενη!! Η επανενωση των 2 αδερφων ηταν απο τα καλυτερα σημεια του επεισοδιου...θελω να δω πως θα την γλιτωσουν και πως θα εξελιχθει!! Και μια ερωτηση: Ισχυει οτι ο Μερλ προδωσε την ομαδα του Κυβερνητη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααα οκ!! Πιστευω οτι ο Μερλ θα γινει καλος..θα αλλαξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και να αλλάξει.... δεν νομίζω να τον εμπιστευτούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελειοοο ! αυτος που σκοτώνει ο rick σε μια φάση εκει στο woodbury γιατι παει απο πάνω του και τον κοιτάει ετσι ? είναι μηπως καποιός απο παλιά ? εκει μπερδεύτηκα λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι... ο Rick νόμιζε ότι έβλεπε τον Shane.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α και εγω τον shane εβλεπα και λεω δεν γινεται να το φαντάζεται μηπως είναι καποιος αλλος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφανως!! Φοβαμαι ο νταρυλ μην παρατησει την ομαδα για τον αδερφο του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υπάρχει περίπτωση... και φάνηκε αυτό όταν ήταν μέσα στο σπίτι και του είπε ο Rick να συνεχίσει μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βλεποντας στον σειν σαυτο το επεισοδιο (εστω και στη φαντασια του ρικ) θα ηθελα να δω οως θα αντιμετωπιζε την ολη κατασταση αμα βρισκοταν εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. xa se niwthw!kai egw thumamai to perasmeno pasxa eida eida mesa se mia mera (mesanyxta megalhs pempths me mesanyxta megalhs paraskeuhs brhka kai egw meres :p ) olh thn 1h kai th 2h season!kai den thn palepsa mexri na arxisei h trith!kai twra here we go again... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Merle eixe pei ston kiverniti oti h Michonne einai nekri!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φοβερο επεισοδιο! Πως θα την βγαλουμε μεχρι τον Φεβρουαριο; Ημουν ετοιμος να ρωτησω γιατι ο Ρικ διστασε να πυροβολησει,τελικα μου δωσατε τα φωτα.
    Εχει πιεστει παρα πολυ και μαλλον του βγαινει περιεργα.
    Η Αντρεα που ολοι λιγο πολυ την μισουμε ειναι ο κλασσικος τυπος γυναικας που ψαχνει ασφαλεια ή τουλαχιστον οτι νομιζει.
    Κλεινοντας με τοσους πυροβολισμους που εμοιαζε σαν 4 Ιουλιου,για την Αμερικη,δε γινεται να μη τ ακουσαν οι walkers :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πώς διάολο πιάσανε τον Ντάρυλ? Σεναριακή τσαπατσουλιά.Στα previews του επόμενου επεισοδίου τον δείχνουν, άρα την γλύτωσε.I hate midseason finales...Cant wait

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χάλια, ήθελα να ήξερα ποιος ψήφισε :p

    Επίσης ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο SHANE???μια χαρά θα ήτανε ζωντανός θα ήτανε πολύ ανώτερος από τον Rick και θα γαμούσε και θα δέρνε!!!

    Όντως ο Rick τρελαίνεται και η εμφάνιση του Shane έστω και στην φαντασία του Rick απλά ήτανε το κερασάκι στην τούρτα για να είναι το επεισόδιο απλά τέλειο!!!

    Επίσης σπαστικά που πέθανε ο Oscar ο άλλος ο μανιαμουνιας θα ήθελα να πεθάνει...ο Tyreese μπήκε πολύ δυναμικά στο επεισόδιο απλά με εντυπωσίασε και θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια του σίριαλ όσο για τους άλλους όντως δεν με εντυπωσίασαν ούτε εμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλο επεισοδειο........αλλα μεχρι εκει..........ο κυβερνητης με τον μερλ το στησαν το σκηνικο για να μπει ο μερλ στην ομαδα του ρικ..................του το ειχε πει και πριν ''καντους ν σ εμπιστευτουν να γινεις ο ρουφαινος μας''.......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραίο το mid-season φινάλε! Έγινε λίγο σφαγή!!! Το τέλος όμως είναι στημένο, θέλουν τον Μερλ να κάνει τον κατάσκοπο στην φυλακή... Ωραία και η νέα ομάδα, άντε γιατί οι περισσότεροι πέθαναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οντως! για αυτο πιστευω ειπε οτι τον προδωσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. A wild guess στο επόμενο επεισόδιο ο Μερλ θα πεθάνει για να σώσει το Ντάρυλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολυ καλο επειδοσειο συμφονω με το αιγιο13 παρα πολυ πιθανον ο κυβερνητης να κατηγορει επιτηδες τον μερλ για να γινει ο ρουφιανος του.μετα τον θανατο της πεννι ο κυβερνητης θα αφηνιασει με τη μισσον προβλεπετε μακελειο.δεν νμζω να πεθανει ο νταρυλ και σιγουρα οχι ο μερλ.οσο για την καινουργια ομαδα φενοντε πολυ ενταξει και νμζω οτι θα ενταχθουν ομαλα στο γκρουπ του ρικ.οσο για την αντρεα δεν εχω την παραμικρη ιδεα πιανου το μερος θα παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπερα υπαρχει μηπως προβλημα που βαζω στο chat για την ομαδα μας και την διαφημιζω?:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όχι ο κυβερνήτης είχε πει στον Μερλ να κάνει τον Ντάρυλ τον ρουφιάνο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. meta apoti ekane sta pedia pou tus ktipisane klp den to nomizo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. paidia gia sas kai apo emena... kero epsaxna mia istoselida pou na mporume na sizitame g to walking dead! egw apola tha ithela na mirasto tis skepsis m sxestika me to finale tis siras. ti lete na gini? tha afisun tus iroes mas na paleuoun gia na epiviozoun i tha mas diskun oti giatreutikan ta zombia i kati paromio?:)ti lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή