Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πόσους θανάτους θα έχουμε ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν;


Ο σχεδιαστής των special effects και παραγωγός τη σειράς, ο Greg Nicotero, αποκάλυψε ενδιαφέροντα πράγματα για την συνέχεια της 3ης σεζόν.
Διαβάστε παρακάτω τι είπε σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter:



"Έχουμε δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο σενάριο στην σειρά όπου κανείς δεν είναι ασφαλής, και σίγουρα στο δεύτερο μισό αυτής της σεζόν, δεν γίνεται εύκολο για κανέναν. Έχουμε ολόκληρη την κοινότητα του Woodbury με τον Governor (David Morrissey) και το κύριό μας cast. Πιθανότατα θα τελειώσουμε την τρίτη σεζόν με μείον ένα ή δύο μέλη του cast."


Περαιτέρω στοιχεία για τη σύγκρουση μεταξύ του Rick και το στρατόπεδο του Governor, ο Nicotero επισημαίνει πως θα έχουμε ένα πιο ακριβό δεύτερο κομμάτι όταν επιστρέψει η σειρά τον Φεβρουάριο:

"(Η μάχη) μετακινείται πολύ. Είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει ακόμα μία επίθεση στο Woodbury. Η ομορφιά είναι πως δεν περιορίζεστε σε μία τοποθεσία, αν και ξοδεύουμε πολύ χρόνο σε αυτήν την σεζόν στο Woodbury ή την φυλακή. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πως καθιερώνουμε την σύγκρουση μεταξύ του Governor και του Rick, και θα το εξερευνήσουμε αυτό ακόμα περισσότερο κατά την διάρκεια του δεύτερου κομματιού."


Όπως μας είπαν σε προηγούμενες συνεντεύξεις, η Andrea θα είναι στην πρώτη γραμμή των υποθέσεων τώρα που γνωρίζει πως ο Daryl έχει συλληφθεί από το νέο της ρομάντζο  Αλλά ποια πλευρά θα επιλέξει; Η Laurie Holden (Andrea) λέει:

"Δεν είναι τόσο εύκολο, βρίσκεται σε μια πόλη όπου είναι φυλασσόμενη και ο Governor έχει άνδρες που όλους τους έχουν αφοπλίσει. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν το Woodbury γίνεται σχεδόν κλουβί, σαν την δικιά τους φυλακή. Η Andrea θα να κάνει οτιδήποτε και τα πάντα για να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπά."


Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου