Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο Kurt Sutter ξαναχτυπά με ακόμα πιο σκληρά λόγια!


Ήρθε η σειρά του Robert Kirkman!
Ο Kurt Sutter, ο δημιουργός του "Sons Of Anarchy", επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στο AMC και το The Walking Dead. Αλλά αυτή την φορά ξεχώρισε τον δημιουργό του κόμικ στο οποίο βασίζεται το The Walking Dead, τον Robert Kirkman - και χωρίς αμφιβολία τον προκάλεσε η απάντηση που έδωσε ο Kirkman για την προηγούμενη δήλωση που είχε κάνει ο Sutter "Ο Kurt Sutter κριτικάρει πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζει τίποτα."
(προσοχή ακολουθεί σκληρό λεξιλόγιο)


Είπε ο Kurt Sutter:

"Η διαδικασία του να διαχειρίζεσαι και να οραματίζεσαι μία τηλεοπτική σειρά δεν είναι κάτι που μπορεί να τι κάνει ο καθένας," εξηγεί "πρέπει να έχεις κάποιον που να καταλαβαίνει την διαδικασία του να φτιάχνεις μια τηλεοπτική σειρά εβδομάδα με την εβδομάδα."

Και αυτός ο κάποιος, ξεκαθαρίζει πως, δεν είναι ο Robert Kirkman.

"O Robert είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης και γραφίστας, (αλλά) γνωρίζει ελάχιστα από τηλεόραση," επισημάνει ο Sutter. "Και τα ηνία πηγαίνουν πίσω σε αυτόν με αυτή την διαδικασία, και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί μια σειρά."

Τα κόμικ και η τηλεόραση είναι δύο πολύ διαφορετικά μέσα" παρατηρεί ο Sutter, "και, κατά συνέπεια, τα οράματα συνεχίζουν να συγκρούονται (σχετικά με το The Walking Dead). "Και κατά συνέπεια άνθρωποι όπως ο Darabont, άνθρωποι όπως ο Glen Mazzara, συνεχίζουν να αποχωρούν."

Επιμένοντας ότι η διαχείριση μια σειράς είναι "μια συγκεκριμένη δεξιότητα που υπάρχει ενστικτωδώς - είναι μέρος του ταλέντου, είναι μέρος της δημιουργικής διαδικασίας," ο Sutter προτείνει ότι στα δίκτυα "που βασίζονται στο φόβο" η λήψη των αποφάσεων οδηγεί σε "θάνατο της δημιουργική διαδικασίας."

Ο θερμοκέφαλος Sutter που είναι και σύζυγος της ηθοποιού Katey Sagal (Married with Children) έκανε επίσης και τις προβλέψεις του για το μέλλον του The Walking Dead:

"Η σειρά θα έχει τεράστια επακόλουθα - έχει πόδια. Θα βάλουν κάποιον άλλον, κάποια άμοιρη ψυχή, εκεί πέρα... η αίσθησή μου είναι ότι ούτε καν θα προσλάβουν κάποιον showrunner. Θα ρίξουν μια χυσιά από στελέχη παραγωγής και θα αναβαθμίσουν μερικούς καημένους σεναριογράφους... και αυτοί οι καημένοι θα είναι τελικά μόνο μια επίσπευση των σημειώσεων και των οραμάτων μερικών μη δημιουργικών ανθρώπων, ή τουλάχιστον μη τηλεοπτικών δημιουργικών ανθρώπων."

( ακόμα μία σπόντα για τον Kirkman; )

"Αυτό θα λειτουργήσει για μια στιγμή," συνέχισε. "Στην 4η σεζόν, όταν θα συμβούν όλα αυτά, η τηλεθέαση θα είναι μεγάλη, κι άλλοι άνθρωποι θα εμφανιστούν. Θα συνεχίσει όμως να τα πηγαίνει καλά; Όχι. Αισθάνομαι πως χωρίς κάποιον Glen Mazzara να διαχειρίζεται την σειρά, τελικά θα αποπροσανατολιστεί και οι ιστορίες θα χάσουν την ορμή τους, μετά δεν θα είναι σε θέση να επανέλθει, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η σειρά να υποφέρει."

Στην χωρίς-όρια-επίθεσή του ο Sutter απελάσει μία από τους συναδέλφους παραγωγούς του Robert Kirkman.

"Έχω τεράστιο ποσό σεβασμού για την Gale Anne Hurd," λέει. "Είναι πολύ φιλική προς τους σεναριογράφους, πολύ υποστηρικτική με τους καλλιτέχνες... η αίσθησή μου είναι πως έχει βρεθεί μεταξύ σφύρας και άκμονος. Και προσπαθεί να συνεχίσει να παράγει την καλύτερη σειρά που μπορεί υπό από αυτές τις συνθήκες."

Αλλά στην τελική ανάλυση, ο Sutter πιστεύει ότι, "νομίζω πως οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να αυτοκαταστρέφονται χωρίς φόβο και μες την άγνοια."

Επαναλαμβάνει πως η διαμάχη στο The Walking Dead "σε καμία περίπτωση δεν είναι δικιά μου δουλειά," ο Sutter καταλήγει πως ο σκοπός του μηνύματός του είναι "για την υποστήριξη των συναδέλφων μου showrunners, των συναδέλφων μου καλλιτεχνών - και ελπίζω ως ένα μικρό κομμάτι αφύπνισης για το AMC."

"Χέστηκαν για το τι λέει ένας μαλάκας σαν κι έμενα" καταλήγει ο διαβόητος βλάσφημος Sutter. "Πολύ πιθανό να χέστηκαν."

"Αυτά είχα να πω. Να έχετε ένα καλό γαμημένο Νέο Έτος"



Κατά πόσο συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτά που λέει;



Πηγή: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/01/kurt-sutter-slams-the-walking-dead-creator-robert-kirkman-he-knows-very-little-about-tv.html


Εγώ δεν έχω καμία ευθύνη μια μετάφραση έκανα!

4 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα πλάκα είχε!!! Εν μέρη έχει δίκιο σε αυτά που λέει.... αλλά νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δουλέψει το συγκεκριμένο σύστημα (χωρίς τον Glen Mazzara μπορεί να μην τα καταφέρει). Αλλά όλο και κάποιος από την επόμενη χυσιά παραγωγής (:PPP) θα καταφέρει να κάνει τη δουλειά του!!!


    Υ.Γ. Ωραίο λεξιλόγιο!!! :PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eho mia aporia...to sons of anarchu theorite tileoptikos antipalos t walking dead?? ego tha t elega aplla katse agori m kai apolauseto kai ase tis...fifes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. haters gonna hate...
    νταξει για το λεξιλογιο δε σχολιαζω. απ'οτι φαινεται μιλαμε για μεγαλο γαμια...οχι αστεια. προσεχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. entaksei ayto shmainei na exei periodo enas antras (opws o satter) katarxhn poios toy edwse o dikeoma na mhlisei gia ton Kirkman, kathete kai mplekei ta comics me seires mporei na krinei kaneis to mualo tou alou otan exei doylepsei toso poly sto sygkekrimeno comic osos afora to leksilogio toy na exei ekeinos ena gamhmeno neo etos

    ΑπάντησηΔιαγραφή