Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ουπς.... Κάποιου του άρεσε υπερβολικά πολύ το The Walking Dead.....





















Ο Jared Gurman (ετών 26) καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας αφού πυροβόλησε την κοπέλα του με ένα τουφέκι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 3 Δεκεμβρίου, όταν αυτή αρνήθηκε να πιστέψει στο θέμα της σειράς.

"Ήταν αμετάπειστος στο ότι στρατιωτικά απόβλητα μπορούν να δημιουργούσουν κάποιον ιό με αποτέλεσμα να συμβούν τρομερά πράγματα" είπε ο διοικητής της αστυνομίας στο δελτίου τύπου.

O Gurman ήταν έξω με την επί τρεισήμισι χρόνων κοπέλα του και ξεκίνησαν να καβγαδίζουν για την σειρά "The Walking Dead". Η ένταση του καβγά αυξήθηκε και η κοπέλα αποφάσισε να φύγουν από το μαγαζί που ήταν και με το αμάξι τον άφησε στο σπίτι του.

"Είναι παθιασμένος με αυτό. Κι αυτό κλιμακώθηκε. Η κοπέλα ένιωσε πως κατάντησε γελοίο." είπε ο διοικητής της αστυνομίας.

Αφού τον άφησε στο σπίτι συνέχισαν να μαλώνουν μέσω μηνυμάτων. Κατά τις 2:30 τα ξημερώματα πήγε στο σπίτι του να τον τσεκάρει. Αυτός την περίμενε στην εξώπορτα με το τουφέκι και όταν έφτασε της έριξε στην πλάτη,

Μετά την μετέφερε στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε η αστυνομία δεν παραδέχτηκε πως αυτός την πυροβόλησε αλλά τελικά ομολόγησε.

Η κοπέλα υπέστη διάτρηση πνεύμονα και διαφράγματος και πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά. Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Πηγή: http://www.malaysiandigest.com/world/186041-girlfriend-shot-in-heated-zombie-argument.html

2 σχόλια: