Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Το μέλλον του Κυβερνήτη



Ο σεναριογράφος του The Walking Dead Glen Mazzara και ο ηθοποιός David Morrissey έχουν δώσει πολλά σπόιλερς για το δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν πριν από την πρεμιέρα της Κυριακής.
Στη πρόσφατη εκδήλωση στην Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών της Τηλεόρασης, το Collider ήταν σε ετοιμότητα για να πάρει την γνώμη του Morrissey για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Κυβερνήτη:

«Του συμβαίνουν πολλά πράγματα. Βασικά αυτό συμβαίνει. Θυμώνει όλη την ώρα, επειδή του συμβαίνουν συνέχεια πράγματα. Νομίζω ότι είναι γεμάτος από θυμό και κλείνετε μέσα του, και έχει μια μηδενιστική τάση μέσα του. Μπορεί να ακούσει τους γύρω του όπως την Andrea και τον Milton; Μπορούν να λογικευτούν μαζί του; Αυτές οι δύο κοινότητες φαίνεται να είναι σε πορεία σύγκρουσης, αλλά θα υπάρξει διπλωματία στο παιχνίδι; Ποιος θα κερδίσει; Είναι για το καλό και το κακό μέσα τους, και ποιο θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Ποτέ δεν είναι σαφής. Είναι ένας πολύ βρώμικος κόσμος. Όλοι πρέπει να κάνουν επιλογές σε αυτόν τον κόσμο, για να επιβιώσουν. Έχει να κάνει με το εάν ο Merle αποφασίσει να πάει μόνος του ή με αυτήν την ομάδα. Έχει να κάνει με το εάν η Andrea αναλαμβάνει τα ηνία ως ο ηγέτης αυτής της άλλης. Έχει να κάνει με το εάν οι άνθρωποι θα ακούσουν αλλά και ποιόν θα ακούσουν. Έχουμε δει την κοινότητα να παρακαλάει για αίμα, και αυτός τους δίνει αυτό που θέλουν.»



Το Hero Complex μίλησε με τον Glenn Mazzara (που αποχώρησε πρόσφατα) κατά την προσπάθεια του να κλείσει συμφωνία για μια πιο μακροπρόθεσμη εμφάνιση του Κυβερνήτη, ο οποίος θα μπορούσε πιθανόν να εμφανίζετε και στην τέταρτη σεζόν:

"Αν κοιτάξετε τι έχουμε κάνει με τον Κυβερνήτη, έχουμε πάρει το χρόνο μας για να εισάγουμε αυτό το χαρακτήρα, να τον αναπτύξουμε. Τον έχουμε αναπτύξει με μια πιο μακροπρόθεσμη εμφάνιση του στο μυαλό μας. Νομίζω ότι ο David [Morrissey] κάνει μια απίστευτη δουλειά ενσαρκώνοντας αυτόν τον ρόλο. Στο κόμικ, ο Κυβερνήτης έχει πλήρως διαμορφωμένο χαρακτήρα. Είναι τελείως κακός και διαπράττει κάποιες πολύ αποτρόπαιες πράξεις. Ο Robert [Kirkman] έχει γράψει ιστορίες με έναν άλλο συγγραφέα να συμπληρώσει την ιστορία, για να δείξει πώς διέπραξε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις. Μας ενδιαφέρει πολύ να διασφαλίσουμε ότι όταν διαπράττει οποιαδήποτε εξαιρετικά βίαιη ή βάναυση και απάνθρωπη πράξη ότι το κοινό αντιλαμβάνεται γιατί το κάνει. Έχουμε επιλέξει να δείξουμε την ανάπτυξη του στην οθόνη για να κατανοήσει το κοινό αυτό το ταξίδι, ενώ στο κόμικ ήταν λίγο πολύ ήδη ένας σχηματισμένος χαρακτήρας.

Ο Mazzara επιβεβαιώνει ότι η σειρά θα συνεχίσει να αποκλίνει από το κόμικ, στο οποίο η σειρά βασίζεται, όπου είναι απαραίτητο – κάτι που διατηρεί τους οπαδούς και της σειράς αλλά και του κόμικ στις μύτες των ποδιών τους:

Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το κόμικ ως πηγή έμπνευσης. Το AMC και ο Robert Kirkman πάντα λένε, χρησιμοποιήστε το βιβλίο σαν οδηγό σας και κάντε το δικό σας. Αυτό είναι κάτι που έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε ήδη παρεκκλίνει από την ιστορία του Κυβερνήτη με ενδιαφέροντες τρόπους, πρέπει να λες την ιστορία του και να είσαι ειλικρινής και πιστός στο τι προϋπήρχε. Αλλά οι οπαδοί του κόμικ δεν θα είναι σε θέση να μαντέψουν τι έρχεται."



Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου