Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

O Glen Mazzara μίλησε για την αποχώρησή του


Ο πρώην showrunner της σειράς έσπασε την σιωπή του και μίλησε για την αποχώρησή του.
Μιλώντας στο National Association of Television Program Executives (NATPE) ο Mazzara υπαινίχθηκε για τις συγκρούσεις που υπήρχαν πίσω από τις κάμερες και προκάλεσαν την έξοδό του από το The Walking Dead σε "κοινή συμφωνία" με το AMC. Μέσω του Deadline είπε:


"Όταν κάποια άτομα ανακατεύονται με την σειρά κοιτάζουν το μακροπρόθεσμο πλάνο, ξέρετε, θέλουν κάτι διαφορετικό. ¨Όσο για το ποιες είναι αυτές οι διαφωνίες πρέπει να ρωτήσετε το AMC."


Ο Μαζάρας πρόσθεσε πως είναι ευγνώμων που συνείσφερε στην σειρά και που δεν την κατάστρεψε όταν την παρέλαβε μετά τον Frank Darabont. Αλλά πέταξε μία ακόμα σπόντα για τις αναταραχές που υπήρχαν στα παρασκήνια χωρίς όμως να κατονομάζει:

"Όταν είσαι ο δημιουργός της σειράς μπορείς να πεις πως η σειρά είναι αυτή που είναι. Δεν δημιούργησα εγώ την σειρά, όπως επίσης δεν είμαι και ο δημιουργός του κόμικ, έτσι είμαι απλά ευγνώμων που συνέβαλα."

Καθαρή αναφορά στον Robert Kirkman, παραγωγό της σειράς και δημιουργό του κόμικ στο οποίο βασίζετε. Απ' τα λεγόμενα του Mazzara φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες που υπήρχαν για την αποχώρησή του. Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσει και ο Robert Kirkman για την δικιά του πλευρά.


Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου