Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μέγα Spoiler! Μην το διαβάσετε... θα σας χαλάσει την έκπληξη..


Ένας αναγνώστης του site "Nuke the Fridge" τους έστειλε ένα spoiler όπου σύμφωνα και με άλλα στοιχεία είναι σχεδόν σίγουρα αληθές.


Αν θυμάστε στο πρώτο επεισόδιο ο Rick είχε συναντήσει τον Morgan. Αυτός και η γυναίκα του με τον γιο τους, Duane, είχαν κάνει στάση στην γενέτειρα πόλη του Rick, όταν η γυναίκα του δαγκώθηκε από έναν walker.

Διαβάστε παρακάτω τι έστειλε ένας αναγνώστης στο "Nuke the Fridge":

"Στην συνέχεια της σειράς ο Morgan επιστρέφει και στο επεισόδιο που θα τον δούμε έχει τρελαθεί και κατηγορεί τον εαυτό του για τον θάνατο του Duane, του γιου του. Λέει στον Rick την ιστορία για το πως έγινε. Μια μέρα ενώ είχε πάει για να βρει φαγητό επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει πως η walker-γυναίκα του σκότωσε τον γιο τους. Ναι... τον έφαγε!
Ο Morgan κατηγορεί τον εαυτό του που τελικά δεν πυροβόλησε την γυναίκα του με το όπλο που του άφησε ο Rick."


Επίσης έστειλε κάτι ακόμα:

"Όταν ο Rick, o Carl και η Michonne πρωτομπαίνουν σε μια πόλη βλέπουν πως είναι γεμάτη με παγίδες για walkers. Τότε ξαφνικά τους πυροβολεί ένας με μάσκα πάνω σε μια ταράτσα. Ο Carl τον πυροβολεί και αυτός πέφτει κάτω αναίσθητος. Όταν βγάζουν την μάσκα από αυτόν τον άνδρα ανακαλύπτουν πως είναι ο Morgan. Τον ανεβάζουν επάνω σε ένα δωμάτιο, στο κτήριο όπου κρυβόταν, και ανακαλύπτουν πως έχει φτιάξει ένα τεράστιο οπλοστάσιο. Όταν ο Morgan συνέρχεται έχει πάθει ελαφρά διάσειση και επιτίθεται στον Rick γιατί δεν τον θυμάται.
Η μνήμη του Morgan επιστρέφει όταν του δείχνει το walkie-talkie. Όλα αυτά γίνονται πριν αποκαλυφθεί η μοίρα του Duane."

Επίσης διέρρευσε και αυτή η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς που επιβεβαιώνει πως θα υπάρχει κάποια σχετική σκηνή.


Πηγές: Nuke the FridgeExaminer

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Viewz.gr που μας έστειλε τα link!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου