Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Νέος Έρωτας για τον Rick; Είναι Πιθανό;


Ποιοι είναι οι κανόνες του πένθους κατά την διάρκεια ενός zombie apocalypse;
Αυτή η προκλητική ερώτηση πρέπει να βρίσκετε στο μυαλό του Robert Kirkman και των υπόλοιπων γραφέων του The Walking Dead καθώς κατευθυνόμαστε στην 4η σεζόν και ο Rick πλέον είναι εργένης.


Από την πλευρά του ο Andrew Lincoln είναι της γνώμης πως ο Rick δεν είναι αρκετά έτοιμος για να μπει σε μια νέα σχέση. "Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους περίοδος πένθους." είχε πει ο ηθοποιός στο TV|Line όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 4η σεζόν. "Δεν νομίζω πως είναι σε θέση να ασχοληθεί με τέτοια πράγματα αυτή τη στιγμή. Δεν θα το απέκλεια όμως."

Έπειτα πρόσθεσε γελώντας "Νομίζω πως η Sarah Wayne Callies θα με πάρει τηλέφωνο έξω φρενών αν συμβεί κάτι τέτοιο στην 4η σεζόν!"

Αποκαλώντας την 4η σεζόν "Εκπληκτική!", ο Lincoln έδειξε εμπιστοσύνη στο νέο showrunner, αν και παραδέχτηκε πως κρατάει αποστάσεις ασφαλείας από αυτά που συμβαίνουν πίσω από την σκηνή. "Αποφεύγουμε κάπως αυτά που συμβαίνουν εκεί και παραμένουμε μέσα στην φούσκα μας στην Ατλάντα," εξήγησε. "Για μένα όλα έχουν να κάνουν με την αφήγηση της ιστορίας. Αν οι λέξεις είναι καλές τότε δουλειά μας είναι να τις κάνουμε να ακούγονται καλές. Όλα τα άλλα πράγματα... Εγώ είμαι απλά ένας καουμπόι. Δεν φοράω τα κοστούμια. Δεν ανακατεύομαι σε αυτού του είδους τα πράγματα."






Πηγή: TV|LINE

1 σχόλιο: