Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

The Walkers' News: Όλα όσα μάθαμε από το πάνελ στο ComicCon


Στις 19 Ιουλίου έγινε η παρουσίαση του The Walking Dead στο San Diego Comic Con 2013. Στο πάνελ παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Danai Gurira, David Morrissey, Scott Wilson, Chad Coleman και από την παραγωγή οι Scott Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert και Greg Nicotero. Το κοινό έκανε τις ερωτήσεις και αυτοί απαντούσαν, συντονιστής της συζήτησης ήταν ο παρουσιαστής Chris Hardwick. Παρακάτω το video με το πάνελ αλλά και οι σημαντικότερες πληροφορίες που μάθαμε για την 4η σεζόν.



Το πάνελ άνοιξε με τον David Alpert μιλώντας για αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε "εξέλιξη" της ιστορίας, σημειώνοντας πως ελπίζουν να ταρακουνούν την κατάσταση κάθε φορά που φαίνεται ότι οι χαρακτήρες βολεύονται στις θέσεις τους.

Για τον Governor του Morrissey, ο οποίος επιστρέφει ως series regular σε αυτήν την σεζόν, λένε πως η "αρνητική του ενίσχυση" θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο Robert Kirkman είπε το πότε, γιατί και πως θα επιστρέψει παραμένει μυστήριο.

Όταν εντάχθηκε και το cast των ηθοποιών στο πάνελ ο Lincoln ήταν αυτός που ξεκίνησε κάνοντας μια σημαντική σημείωση, λέγοντας πως η πράξη του Carl στο season finale αποτελεί μια κλήση αφύπνισης για τον ίδιο όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών του. Σε αυτήν την σεζόν θα δούμε μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή του Rick, ο οποίος έχει αφήσει ορισμένες αρμοδιότητές της ηγεσία σε κάποια άλλα μέλη της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στα παιδιά του.

Σύμφωνα με τον Yeun, η ιστορία του Glenn υπήρξε ενδιαφέρουσα, και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε επιπτώσεις από αυτά που συνέβησαν πέρυσι. Ήταν τόσο θυμωμένος για αυτό που συνέβη στην Maggie που η επιθυμία του για να ασχοληθεί με αυτό το θέμα έχει αρχίσει πράγματι να βλάπτει την σχέση τους. Η Cohan, εν τω μεταξύ, κινείται με βάση την κατεύθυνση που πήρε ο χαρακτήρας της όταν αποφάσισε να συγχωρήσει τον Glenn. Ο Scott Wilson είπε πως ο Hershel θέλει απλά να στηριχτεί στο άλλο του πόδι. Ο Chad Coleman λέει πως ο Tyreese εξακολουθεί να προσπαθεί να ανακαλύψει το πώς θα ταιριάξει στη νέα του ομάδα.

Ο Morrissey είπε πως σκότωσε όλη του την ομάδα γιατί ένοιωσε πως τον πρόδωσαν. Αλλά δεν τους σκότωσε όλους και συνεχίζει να έχει δύο από αυτούς μαζί του.

H Danai Gurira σχολίασε την φυσική κατάσταση του ρόλου της, αναφερόμενη στην σκηνή όπου είδαμε στο trailer με την Michonne να ιππεύει ένα άλογο, λέγοντας πως δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Η Lauren Cohan συμπάσχει και είπε πως η σωματική και συναισθηματική άσκηση κατά τη διάρκεια της σεζόν χρησιμεύει έτσι ώστε να μετατρέψει την Maggie σε μια "ισχυρότερη γάτα."

Ο Reedus, εν τω μεταξύ, είπε πως ενώ ο χαρακτήρας του έχει περισσότερο χώρο για να αναπτυχθεί χωρίς τον Merle, ήξερε πως επρόκειτο να "το χαλάσουν" όταν διάβασε το σενάριο με το επεισόδιο όπου πέθανε ο χαρακτήρας του Michael Rooker. Επίσης επισημαίνει ότι κανένας χαρακτήρας δεν έχει παραμείνει ίδιος με αυτόν που ήταν στην πρώτη σεζόν. Την ίδια στιγμή ο Daryl δημιουργεί μια οικογένεια, όμως αυτή η μεγαλύτερη κοινότητα όλο και αυξάνεται κι αυτό είναι μια ευθύνη για τον ίδιο και τον Rick.

Όταν η Danai Gurira προειδοποίησε το κοινό να περιμένει το αναπάντεχο, ο Hardwick πρότεινε ένα πιθανό ειδύλλιο μεταξύ της Michonne και του Rick, οι αντιδράσεις ήταν αρνητικές τόσο από το κοινό όσο και το υπόλοιπο cast. H Gale Anne Hurd, ακόμη αστειεύτηκε λέγοντας πως θα συνεχίσουν το σενάριο εκεί στο Comic-Con, ρωτώντας τους fans το τι πρέπει να συμβεί.

Ο Rick, ιδιαίτερα, έχει επηρεαστεί θετικά από την έννοια της κοινότητας, ενώ έχει αποχωρήσει από την πλάνη και την κατάθλιψή με μια ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού του.

Οι φωτογραφίες των χαρακτήρων που πέθαναν στην σειρά παραμένουν κρεμασμένες στα καμαρίνια, τις οποίες το cast ονομάζει "The Grateful Dead". Η Danai Gurira έχει ιδιαίτερη λατρεία στην Laurie Holden (Andrea), η οποία αποτέλεσε την "εισηγήτριά" της στην σειρά. Με θερμά λόγια μίλησε και ο Yeun για τον Jeffrey DeMunn (Dale) επίσης είχε πολύ καλή σχέση και με τον Jon Bernthal (Shane).

Ο Gimple είπε πως η σειρά έχει ένα καταπληκτικό σύνολο χαρακτήρων, οι προτεραιότητές τους σε αυτόν τον κόσμο τους κάνουν να αλλάζουν ο ένας τον άλλον.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μια ομάδα νεαρών cosplayers με θέμα το The Walking Dead πλησίασε το μικρόφωνο και ρώτησε τους ηθοποιούς τι θα έκαναν σε περίπτωση που συνέβαινε ένα πραγματικό zombie apocalypse. Ο Andrew Lincoln απάντησε πως θα κρυβόταν πίσω από τον Chandler Riggs, ενώ ο Norman Reedus έκανα την μεγαλύτερη εντύπωση λέγοντας πως θα καταλάμβανε ένα ξενοδοχείο, θα έβαφε το σώμα του με ασημένιο σπρέι, θα έτρεχε γυμνός γύρω γύρω και θα έβλεπε South Park.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το AMC από το event.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου