Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

The Walkers' News: Κύματα από Promo Photos και η μεγάλη μέρα του ComicCon έφτασε!


1) Κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα για τον Glenn και την Maggie στην 4η σεζόν.
Όπως δήλωσε η Lauren Cohan στην φωτογράφησή τους για το Entertainment Weekly "Βρίσκονται σε ασφαλές θέση", και ο Steven Yeun συμφώνησε "Βρίσκονται σε καλή διάθεση, ζώντας όσο πιο κοντά γίνεται στο πως θα μπορούσε να ήταν η φυσιολογική ζωή, όπως θα μπορούσες να την πεις σε αυτόν τον κόσμο."

Υ.Γ. Σας έχω πει ποτέ πόσο μισώ τον Steven Yuen;



2) Μετά από αυτήν την φωτογράφηση το Entertainment Weekly συνέχισε με εξώφυλλα TWD και τον νέο showrunner Scott Gimple να δηλώνει για την 4η σεζόν:
"Η νέα απειλή δεν είναι κάτι που απλά του καρφώσεις κάτι στο πρόσωπο. Δεν μπορείτε να το διαισθανθείτε. Δεν μπορείτε να κάνετε ανακωχή με αυτό. Είναι πέρα ​​από όλα αυτά. Θα αποτελούσε απειλή για κάθε κόσμο, αλλά σε αυτόν τον κόσμο είναι πολύ πιο τρομακτικό."





3) Και ναι το Entertainment Weekly δεν έχει σταματημό και συνεχίζει με αποκλειστική φωτογραφία του νέου χαρακτήρα της 4ης σεζόν, τον Bob Stookey, που υποδύεται ο ηθοποιός Lawrence Gilliard Jr..
Spoiler Alert!  Είναι πρώην στρατιωτικός γιατρός και η ιστορία του Bob διαφοροποιείτε από το κόμικ, στην σειρά δεν προέρχεται από το Woodbury. Θα τον ανακαλύψει ο Daryl Dixon μια εβδομάδα πριν από τα γεγονότα που θα συμβούν στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν
Ο showrunner Scott M. Gimple λέει για το νέο χαρακτήρα:
"Η προϊστορία του δεν είναι ακριβώς ίδια με αυτήν του comic. Νομίζω πως έχει δει τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά ξανά και ξανά. Η κατάρρευση της σταθερής του θέσης δεν τον ταρακουνά, σύμφωνα με την εμπειρία του. Τα αντιμετωπίζει αυτά."
Ο ηθοποιός Lawrence Gilliard προσθέτει:
"Μπορείτε να δείτε πως υπάρχει κάτι βαθύτερο και πιο σκοτεινό που συμβαίνει σε αυτόν τον χαρακτήρα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά είναι. Γνωρίζουμε μόνο πως έχει κάποια θέματα και τα αντιμετωπίζει." Τέλος Spoiler!

4) Φωτογραφίες από το The Walking Dead Wiki 









5) Σε συνέντευξή του ο Norman Reedus μίλησε για την πιθανότητα να έχει κάποια ερωτική σχέση στην 4η σεζόν, με τον Glenn:
"Πιστεύω στην 4η σεζόν, εγώ και ο Steven, o Daryl και ο Glenn δηλαδή, θα έχουν πραγματικά πολύ ρομαντικές στιγμές και θα περνούν αρκετό χρόνο οι δυο τους, μόνοι τους! Πιστεύω πως είναι μια φυλακή και πως προς τα εκεί θα κατευθυνθεί ο χαρακτήρας του. Maggie; Ποια είναι η Maggie; Ξέρετε τι εννοώ, πλέον είναι Glenn και Daryl." 
Φυσικά και αστειεύεται! Συνέχισε γελώντας:"Όχι, δεν ξέρω. Πιστεύω πως αν ερωτευτεί ή βρει σεξουαλική σύντροφο, όπως θέλετε πείτε το, θα ήθελα να είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ προσεκτικός. Θα ήθελα να το παίξω αμήχανος και να παίξω όλους τους παλμούς μεταξύ των πραγματικών (παλαμάκια). Ας ελπίσουμε πως αν συμβεί αυτό θα γίνει πολύ μελετημένα και προσεκτικά."


6) Φωτογραφίες από την αίθουσα του The Walking Dead στο San Diego Comic-Con 2013
Δείτε τις φωτογραφίες στο site του AMC


7) Τελικά ο Andrew Lincoln δεν είναι υποψήφιος για τα Emmys 2013. Φέτος οι υποψηφιότητες της σειράς είναι στις κατηγορίες "Outstanding Prosthetic Makeup for a Series, Miniseries, Movie Or A Special" (σε αυτήν την κατηγορίας έχει νικήσει τις 2 προηγούμενες χρονιές) και "Outstanding Interactive Program" για την επίσημη εφαρμογή του The Walking Dead, The Walking Dead Story Sync.


8) Στο Comic-Con ο Robert Kirkman είχε πάνελ για την επέτειο των 10 χρόνων Walking Dead.
Σύμφωνα με το ComicBook.Com, fan τον ρώτησε εάν θα υπάρξουν webisodes πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν. Απάντησε:
"Νομίζω θα υπάρξουν. Μην μου το ρωτάτε αυτό. Είμαι 90% σίγουρος πως θα υπάρξουν. Είμαι σίγουρος πως ανακοινώνω κάτι που δεν θα έπρεπε."


9) Σήμερα (19 Ιουλίου) είναι η παρουσίαση της σειράς στο Comic-Con. Αύριο θα έχουμε το πρώτο promo, video από το panel, πολλές μα πάρα πολλές φωτογραφίες, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας της 4ης σεζόν και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου