Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Andrew Lincoln Συνοψίζει την 4η Σεζόν σε μια Πρόταση!


Το The Walking Dead επιστρέφει με την 4η σεζόν του στις 13 Οκτωβρίου. Απ' όσα ακούμε μέχρι τώρα προβλέπετε να είναι μια εξαιρετική σεζόν, περιπλέκεται με πολλούς νέους χαρακτήρες, ακόμα περισσότεροι walkers, μια περίεργη νέα απειλή και ο Governor κυκλοφορεί ακόμα εκεί έξω. Αλλά για να μην μπερδευόμαστε ο Andrew Lincoln είπε στο Zap2it πως ολόκληρη η σεζόν μπορεί να περιγραφεί με μία μόνο πρόταση.


"Μπορώ να πω τα εξής: Η πρώτη σεζόν είχε να κάνει με τους ανθρώπους που ανακαλύπτουν αυτό το νέο κόσμο και την αναζήτηση της οικογένειάς τους," δήλωσε ο Andy, "Η δεύτερη σεζόν ήταν ένας αγώνας για την ηγεσία, μια ιδεολογία, στην οποία ήταν ο Rick εναντίον του Shane... πραγματισμός εναντίων ηθικής. Η τρίτη σεζόν ήταν περισσότερο για την σύγκρουση δύο πολιτισμών, και υποθέτω πως η τέταρτη σεζόν μπορεί να συνοψιστεί σε μια μονάχα ερώτηση, η οποία είναι, 'Μπορούμε ποτέ να επανέλθουμε από τις φρικαλεότητες που βλέπουμε ή διαπράττουμε;' Μπορούμε να επιστρέψουμε στους ανθρώπους που κάποτε ήμασταν; Μπορεί ο Rick να γίνει ο άνθρωπος που ήταν κάποτε, για χάρη των δύο παιδιών του;"

Εντάξει, είναι τρεις προτάσεις. Μπορούμε να διαλέξουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο. Η πρώτη ακούγετε πολύ καλή και τεριάζει με αυτό που είχε πει ο παραγωγός David Alpert στο AMCtv: "Το να υπάρχει η δυνατότητα να ξανά δημιουργήσεις πολιτισμό θα κάνει τους ανθρώπους πολύ πιο απελπισμένους και πρόθυμους να κάνουν πράγματα για τα οποία παλαιότερα θα τους ήταν αδιανόητο."

Αδιανόητη φρίκη πλησιάζει! Αυτό ίσως μπορεί να συνδυαστεί με την δυσοίωνη δήλωση του Hershel στο trailer: "Μόλις χάσαμε 12 δικούς μας. Δύο από αυτούς σκοτώθηκαν εν ψυχρό." Ίσως να υπάρχει κάποιος δολοφόνος στην φυλακή, και αυτός ο δολοφόνος πρέπει να λειτουργεί με τόσο βάναυσο τρόπο που σοκάρει ακόμα και τους πιο "καλούς".

Αυτό ακούγετε σκοτεινό, αλλά μάλλον δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα από την στιγμή που η σύζυγος του Andrew είπε για μια σκηνή που είδα από το πρώτο επεισόδιο, "Είναι ωραίο να βλέπεις τον Rick Grimes να γελάει!" Και σε εμάς θα άρεσε, έχει να γίνει αυτό εδώ και πολύ καιρό.

Τι έχετε να πείτε για τα ερωτήματα σχετικά με τις δολοφονίες; Μπορεί ο Rick να ξαναγίνει ο άνθρωπος που ήταν στην 1η σεζόν; Θα θέλατε να τον ξαναδείτε έτσι;


Πηγή: Wetpaint

4 σχόλια:

  1. Πιστεύω πως το θέμα της 4ης σεζόν θα καταπιαστεί ΚΑΙ με τον Carl,ήδη έχουμε δει σε όλη την 3η σεζόν να αλλάζει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα με το θάνατο της μητέρας του κ την ψυχρή "λογική"του να τους κρατήσει όλους σε ασφάλεια,κάτι που δν έκανε ο πατέρας του,Πολυ φοβάμαι πως ο Carl θα διαμορφώσει στοιχεία του πάτερα του(ασφάλεια με κάθε κόστος)και του governor(ψυχρός μέχρι εκεί που δν πάει,γι αυτο κ πέταξε το σήμα που είναι σύμβολο της νομιμότητας.)Ας μην ξεχνάμε πως το κεντρικό θέμα της σειράς είναι οι σχέσεις των ανθρώπων οι οποίες θα δοκιμαστούν στο έπακρο.Όσον αφορά τον Rick,αργά αλλά σταθερά θα ξαναβρεί τον εαυτό του.
    Σχετικά με τις δολοφονίες ενδέχεται να υπάρχει κάποιος που δν είναι όπως φαίνεται,ίσως βαλτός του Governor
    Υ.Γ. συγνώμη για τη μακροσκελή παράγραφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα με τον κωστα,πετυχημενο σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστα τα υπολοιπα,εξαλλου η 3η σεζον τελειωνει με τον Καρλ που ουσιαστικα εχει εξελιχθει στον κυβερνητη,μενει να δουμε που θα κατασταλαξει τωρα.
    Οσο για την νεα απειλη,ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι ο κυβερνητης(απο αυτα που εχουν πει οι σεναριογραφοι),αλλα δεν μπορω να προβλεψω τι μπορει να ειναι.Βασει αυτων που εχουν πει μια πανδημια-αρρωστια εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες,αλλα εγω προσωπικα το αποκλειω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειναι ο κυβερνητης διοτι ο Scott Gimple, ειχε πει σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter: "Είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Κάτι ασυνήθιστο,
    δεν μπορείς να το μαχαιρώσεις, δεν μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με
    αυτό. Είναι μία δύναμη που είναι επικίνδυνη στον δικό μας κόσμο και στον
    κόσμο του The Walking Dead σε τρομοκρατεί."

    δες και αυτο:http://walking-dead-in-greece.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή