Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

The Walkers' News: Sexy, Αστεία... Απλά Τέλεια!


1) Το ComicCon της Νέας Υόρκης ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου.
Το πάνελ του The Walking Dead θα παρευρεθεί στις 12 του μηνός και θα αποτελείτε από τους Andrew Lincoln, Chad Coleman, Lauren Cohan, Steven Yeun, Danai Gurira, Melissa McBride, Norman Reedus, τους παραγωγούς και συντονιστής θα είναι για ακόμα μια φορά ο παρουσιαστής Chris Hardwick. Φυσικά δεν θα έχουμε μόνο την συζήτηση για την 4η σεζόν αλλά και ένα ολοκαίνουργιο sneak preview!


2) Η πανέμορφη Lauren Cohan φωτογραφίζεται για το περιοδικό Maxim! Φωτιά και λαύρα!

























                 


3) Μιας που είμαστε σε τέτοια διάθεση, δείτε και την φωτογράφιση που έκανε πέρυσι στο ίδιο περιοδικό η Christian Serratos, η οποία θα προστεθεί στο cast την ερχόμενη σεζόν!



4) Η Laurie Holden θα πρωταγωνιστήσει στο sequel της ταινίας "Ο Ηλίθιος και Ο Πανηλίθιος" δίπλα στους Jim Carrey και Jeff Daniels. Η ταινία θα έχει τίτλο Dumb and Dumber To.


5) Και για να μην γκρινιάζουν οι αναγνώστριες του blog μας, φωτογράφιση του Andrew Linkoln στο βρετανικό Esquire για το τεύχος του Οκτωβρίου.






























6) Ο Michalel Rooker δήλωσε πως θα ήθελα να συμμετέχει στο επόμενο Dancing With The Stars, αλλά για παρτενέρ να είχε πρώην μοντέλο του Playboy. Και ποιος δεν θα 'θελε;


7) Η ψηφοφορία για τον καλύτερο πιλότο στο αγαπημένο μας ATSAM έλαβε τέλος. Ο πιλότος του The Walking Dead ήρθε 4ος! Δείτε το video με τους 15 πρώτους!




8) Η υπέροχη Danai Gurira έδωσε μια καταπληκτική συνέντευξη στο New York Magazine. Μίλησε για την ζωή της, την καριέρα της και φυσικά για τον πιο cool γυναικείο χαρακτήρα σε σειρά, την Michonne. Διαβάστε την συνέντευξη στο Vulture. Η φωτογράφηση της συνέντευξης.



9) Επιστρέφουμε στο ATSAM και το άρθρο μας με τίτλο "Emmys 2013: Τα ζόμπι του “The Walking Dead” είναι κατώτερα των σνομπ Ακαδημιών" , όπου μεταφράσαμε από την εφημερίδα Times του Λος Άντζελες. Τα βραβεία Emmy είναι την Κυριακή και το The Walking Dead για ακόμα μία χρονιά δεν ήταν υποψήφιο.


10) Τι γίνετε όταν η ομάδα του BadLipReading βάζει το "The Walking Dead" στο mute και προσπαθεί να καταλάβει τι λένε διαβάζοντας τα χείλη; Κλείνουμε με ένα πολύ αστείο βιντεάκι που δίνει άλλη διάσταση στην σειρά! ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου