Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

The Walkers' News: Τιτανομέγιστο Sneak Peek, Promos etc.



1) Νέο, μεγάλο sneak peek, δωράκι του TV|LINE, με τους παραγωγούς και το cast να μας αποκαλύπτουν καινούργια πράγματα για την 4η σεζόν.


2) Το TV|LINE δεν αρκέστηκε μόνο στο sneak peek αυτή την εβδομάδα. Στην εβδομαδιαία στήλη του που απαντά σε ερωτήσεις των fans, έγινε η παρακάτω ερώτηση:
Τι καινούργιο έχουμε για το The Walking Dead; Θα ήθελα κάτι για Daryl και Carol.
Θα αντιμετωπίσουν "μερικά πολύ έντονα, τρομακτικά, καλοφτιαγμένα zombies" στην 4η σεζόν, μας αποκαλύπτει ο παραγωγός Robert Kirkman. "Περισσότερο απ' όσο έχετε δει μέχρι τώρα." Παρόλα αυτά μην περιμένετε οι walkers να μετατραπούν σε σπρίντερς, τύπου World War Z. "Όσον αφορά την αλλαγή των μεθόδων τους ή της συμπεριφοράς τους ή το να εξελίσσονται με κάθε τρόπο, αυτό απλά δεν είναι το νόημα της σειράς," ισχυρίζεται. "Η σειρά έχει να κάνει με αυτούς τους ανθρώπους. Τα ζόμπι είναι παρών και θα είναι πάντα απειλή, αλλά η σειρά δεν έχει να κάνει με αυτά τα πλάσματα και την εξέλιξή τους σε κάτι καινούργιο."


3) Καινούργια promos για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν, με καινούργιες σκηνές από τα κανάλια Fox Portugal και Fox Poland!





4) Που βρίσκονται οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί που έφυγαν από την σειρά; Το wetpaint μας ενημέρωσε για τις νέες τους δουλειές:

 Jon Bernthal (Shane Walsh) - Συμμετέχει στην νέα ταινία του Martin Scorsese "The Wolf of Wall Street" (η οποία έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου) και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του TNT, Mob City, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου και δημιουργός της σειράς είναι ο Frank Darabont, αυτός που μετέφερε το The Walking Dead από τα comic στην τηλεόραση και showrunner της πρώτης σεζόν.

Sarah Wayne Callies (Lori Grimes) - Πρωταγωνιστεί στο θρίλερ Black Sky.

Laurie Holden (Andrea) - Δεν έχει κλείσει κάποια δουλειά σαν ηθοποιός (δεν έχει περάσει και πολύς καιρός που έφυγε από την σειρά) αλλά συμμετέχει ως παραγωγός στην ταινία HONEYTRAP.

Jeffrey DeMunn (Dale Horvath) - Κάνει συχνά guest εμφανίσεις σε σειρές, όπως στο Chicago Fire και το The Good Wife, και θα πρωταγωνιστεί κι αυτός στην σειρά Mob City, μαζί με τον Jon Bernthal.

Michael Rooker (Merle Dixon) - Μπορεί να τον δείτε, ή να ακούσετε την φωνή του, σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες όπως το Bolden!, Guardians of the Galaxy και Chapo.

IronE Singleton (T-Dog) - Η καριέρα και αυτού πηγαίνει καλά καθώς συμμετέχει στην τηλεταινία An Amish Murder και στην επερχόμενη ταινία A Box for Rob.


5) Μία ανακεφαλαίωση της 3ης σεζόν σε μορφή cartoon, στο στυλ του σπουδαίου συγγραφέα και σεναριογράφου Dr. Seuss.

1 σχόλιο: