Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τι έλεγε η φωνή στο Ραδιόφωνο;

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου “Isolation” ο Daryl, η Michonne, ο Bob και ο Tyreese ακούν μια φωνή στο ραδιόφωνο. H μετάδοση είναι πολύ κακή κι έτσι είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι ακριβώς λέει.
Ωστόσο, στο τρέιλερ που προβλήθηκε στο Comic Con του San Diego, το οποίο περιείχε ακριβώς αυτή την ίδια σκηνή αλλά με μια διαφορετική, πολύ πιο καθαρή φωνή.



Στο τρέιλερ του  Comic Con (αυτό από πάνω, τσεκάρετε στο 4:10), η φωνή στο ραδιόφωνο ακούγεται πολύ καθαρά να λέει: "Sanctuary. Those who arrive survive." "Καταφύγιο. Αυτοί που έρχονται, επιβιώνουν". Αλλά στην σκηνή που προβλήθηκε στην τηλεόραση η φωνή έγινε πιο αλλοιωμένη για κάποιο λόγο. Υποθέτουμε πως οι παραγωγοί θα ήθελαν αυτό που λέει να ήταν πιο μυστηριώδες.

Πάλι ακούγετε να λέει το ίδιο. Αλλά τι σημαίνει;



Προσοχή ακολουθούν Spoilers από το comic!

Αν η σειρά ακολουθήσει το comic, τότε το Καταφύγιο είναι το σπίτι μιας ομάδας επιζώντων που ονομάζονται "Οι Σωτήρες". Οι Σωτήρες είναι η πιο αδίστακτη, ανταγωνιστική ομάδα και αρχηγός τους είναι ο Negan.

Φυσικά η σειρά έχει τεράστιες διαφορές από το comic, οπότε αυτό το "Καταφύγιο" μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό.


Πηγή: ComicBook.com


Θα παρακαλούσα αυτούς που έχουν διαβάσει τα κόμικ να μην δώσουν παραπάνω στοιχεία για τους "Σωτήρες" και τον Negan.

6 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον! μου μυρίζουν καινούργιοι "εχθροί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισως να ειναι οσοι εφυγαν απο το


    Woodbury παρεα με τον αρχηγο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν νομιζω οτι θα δουμε τον νιγκαν αυτη τη σεζον,υπαρχει ακομα ενας γκοβερνορ ελευθερος που εχει ανοιχτους λογαριασμους με την μισον,επισης αν παρουμε τα γεγονοτα με την σειρα του κομικ εχουν ακομα πολλα να γινουν πριν φτασουμε στον νιγκαν,μην ξεχναμε ακομα ειμαστε στην φυλακη και ο νιγκαν ειναι πολυ μακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Isws na einai autoi oi neoi tupoi pou 8a er8oun ? http://walking-dead-in-greece.blogspot.gr/2013/10/abraham-ford-eugene-porter.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι κι αλλιώς, για να φτάσουν στην φωνή που μετέδιδε το σήμα πρέπει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου. Το σήμα γινόταν πιο καθαρό όσο πλησίαζαν τα ζόμπι, τα οποία είχαν γεμίσει για πάρα πολύ μεγάλη απόσταση τον δρόμο και είτε θα πρέπει να κάνουν ολόκληρο κύκλο για να τα προσπεράσουν (μαζί με οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο τους περιμένει), είτε να βρουν κανένα ελικόπτερο για να περάσουν από πάνω τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. egw pisteuw oti ekei sto shma tou radiofwnou 8a kleisei o 4os kuklos alla m@l@ki@ pou den to eipan sto Rick otan gyrisan me ta farmaka. O Daril mporouse na tou pei ayto pou htan ena shmantiko 8ema k na mh kanei etsi gia th 8eia(Carol).

    ΑπάντησηΔιαγραφή